- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Olyan progi létezik ehhez a telóhoz mint a samsungnál a SideSync?
Ki lehet tenni valahogy a telefon képét a sz.gépre és vezérelni onnan?
-
Kicsimix
őstag
Tehát a fülhallgató részével semmit nem csináltak..
Szuper..
Bár közben kiderült ,hogy a sima fülesekkel működik a telefon .. A 3 csíkos jack dugó szopat..
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
Nem sajna.. már vagy 50x ki be dugtam...
: /Akkor másik kérdés...
Tavaly júniusi a készülék..
Ezt még simán bevihetem a T-be ugye? (2év gar?)A fotókon is ilyen lila foltok vannak sokszor akkor már egyúttal az miatt is.. Akksi 4 óra kb folyamatos használattal levett kijelző fényerővel.. Ezt sem tudom normális é...
-
Kicsimix
őstag
Sajnos ezek nem oldják meg már próbáltam.. A foglalatot is fültisztítóval óvatosan megpucoltam...
A pontos jelenség az, hogy bedugom a fülest amiből nem jön ki hang de a telefon szól tovább...
Ez egyik pillanatról a másikra történt..Reggel zenét hallgattam a fülesen majd elraktam 10 percre aztán amikor újra bedugtam már ez volt.. Azóta tart..A füles jó laptopon nézve... Másik fülest még nem tudtam beledugni a telóba...
Valaki azt állítja a youtubos kommenteknél ,hogy valami szoftveres konfliktus...
-
Kicsimix
őstag
Ilyen problémája volt már valakinek?
Tehát bedugod a fülest és nem némul el a telefon...
Valami megoldás? -
Kicsimix
őstag
Az normális, hogy ha wifin próbálok egy gigabites routeren keresztül màsolni 1m-es távolságból a szintén gigabites csatolóval rendelkező szgép között akkor a sebesség max 1,2 mb/s ? Ha letöltök a play-ből nincs gond a sebességgel 80/25-ös neten. Ott kihasználja. Es file explorerrel másolok mert azon van ftp is...
Valami tapasztalat?
-
Kicsimix
őstag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
+1
-
Kicsimix
őstag
Szóval erre nincs megoldás? Lehet tényleg a kliens a rossz... hm
-
Kicsimix
őstag
Az miért van,hogy a rendes youtube kliens egyfolytában "gond volt a hálózattal 500" ès videó formátum nem támogatott üzenetet dobál?
-
Kicsimix
őstag
Nah nekem is megjött T-től az ezüst.. Szerencsére hibátlan minden szempontból : ) Yupp
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
dupla..
-
Kicsimix
őstag
Kis apró infó...
T-mobilnál azt írták, hogy online rendelésnél miután hozza a futár abban a minutumban ellenőrizheted az árut. Ha nem tetszik valami akkor vissza is viszi a futár és küldenek egy másikat.
Érdemes kihasználni a lehetőséget..
-
Kicsimix
őstag
Oké köszi a válaszokat
Egy visszavitt darab miatt nem fognak weboldalt szerkeszteni az tuti : )
Amúgy elég s.o.s lenne mert a másik telóm pofára esett szegény és meghalt a kép..Viszont ezt részletre akarom venni ezért figyelem napok óta...
A fekete viszont nem gyere be és csak várok és várok...Remélem nem kényszerülök arra ..
-
Kicsimix
őstag
Nem tudja valaki esetleg bennfentes ,hogy a T-től mikortól rendelhető ezüst színben? Hátha valaki utána kérdezett... Mert csak fekete rendelhető amióta figyelem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged