- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8475 üzenetére
Milyen jó, hogy nem volt hidegfront.
Fater:
Nem a 4.2.2 a baj ott szerintem, hanem a driverek optimalizálása. Ami ment S2, Note2-nél az már nem ment úgy S4-nél. Van vagy 5 féle S4, az egyik Octa, a másik S800, a harmadik S600...Így nem is lehet optimalizálni, ha fossák a csúcsmodelleket, mert nem számít más csak a piac teljes lefedése.
-
Land
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
Gergőke88 #8470 üzenetére
Borítékolom hogy jobb.
Volt szerencsém i5-öt nyomkodni, használni, de az hogy neked mennyire fog bejönni a One, az szubjektív. Sokan fikázzák az Androidot akik iOS-ről jönnek, mert meg sem akarják szokni, és nem hagynak maguknak kellő időt a megismerésére amire szerintem 8 nap kevés. Egyszerűbb eladni, majd köpködni, milyen szar a droid.
Kell jó pár hét mire megszokod. Ha 8 napot adsz magadnak, biztos vissza fogod küldeni.
(#8461) Keldor papa
2 hónapja még 180-200k volt. Az tényleg full bukó. 50k minusz. Ráadásul az S4 még szar is volt szoftveresen (még most sem jó szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest