- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
most nézem:
HTC One XL előfizetéssel 127.000-ről 72.000 Ft-ra csökkent.
Dominoba 169.000 Ft lett.De még így is 2x drágább mint pl az osztrák t-nél...
Még várok 1-1,5 hónapot hátha megjön a T-hez a Nokia 925, ha nem akkor htc one. addigra úgyis még olcsóbb lesz.
-
Zolik
senior tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Valaki írta, hogy neki nem akarták cserélni, sőt az eladó azzal riogatta őket, hogy azt neki fogják a fizetéséből levonni! A végén a márkaszervízzel hivatták fel a boltot mert az eladó megtagadta a cserét. Legyen igazad, de félek sokak be fognak dőlni a szokásos eladói dumának.
-
Zolik
senior tag
válasz
BenHans #4199 üzenetére
Na igen, valahogy ezeknél a cégeknél a MEO (minőség ellenőrzési osztály) vagy nincs vagy gyalázatos munkát végez. Mi prémium árkategóriás szivattyúkkal foglalkozunk és vannak olyan gépek amik 15-20 éve üzemelnek, az újak min 3-4 évig mennek mindenféle szerviz nélkül. Az elmúlt 10 évben kb 200-ból 1db gép volt aminél jelezték hogy gond van. Nem értem, hogy a telefonoknál miért nem lehet őket kipróbálni bekapcsolás szintjén legalább a gyárban? Minden kutyafülénél, olyan minőségi előírások vannak, hogy az ember esze megáll. Egy 170.000 Ft-s telefonnál meg tömegével jönnek a hibák...
Hurikán! Kezdeti hibák? "The M7 was officially unveiled as the HTC One at a special press conference on February 19, 2013" Lassan 4 hónapja létezik a készülék. Milyen kezdeti hibák? Ezzel csak az a gond amit sokan írtak: NINCS csere. Küldik a szervizbe (ami jó esetben 3 hét min) utána meg talán lesz valami. Vagy ha mégis akkor azt nagy cirkuszok árán lehet csak kierőszakolni.
-
Zolik
senior tag
válasz
kdennis #4192 üzenetére
Nem hiszem hogy itthon annyi adó van hogy 2-3x annyiért kell adnia a telefont a szolgáltatónak!
Írta valaki hogy több mint 400db-ot adtak el, az 170.000 Ft-os átlag árral számolva laza 68.000.000 Ft. csak ebből. Ha a felét leadózzák stb akkor is min 20-30% árrés marad rajta. Érdekes iphone 5 t-nél Next XL csomagba 29.000 , htc one meg 127.000. Ez is az adók miatt van? Nem. nagyon akarnak kaszálni mert tudják hogy sokan így is megveszik, majd nyáron ez is 30-40e Ft lesz... -
Zolik
senior tag
válasz
S e t h #4179 üzenetére
Én is majd elfelejtettem, hogy valakinek majd 2 havi fizetésébe kerül ez a telefon. Ja bocs nyugatabbra 1 heti béréből vesz egy ilyet, ha nem tetszik neki akkor vesz másikat.
Milyen "megjelenés" pillanatáról beszélsz? A telefon már 2012.02 óta elérhető! Azaz több mint 3 hónapja! Egy ilyen telefonnak beta softvert kell tartalmaznia? Na ne már! Az első teszterek-vásárolók- már rég megvették, több hónapjuk lett volna a hibák javítására...
Úgy felhúztam magam, hogy mérgembe veszek egy iphone 5-öt, az nem 127.000 ft előfizetéssel... -
Zolik
senior tag
Nagyon elkeserítő ilyeneket olvasni egy majd 200.000 Ft-os telefonról.. ez arannyal kellene, hogy bevonva legyen és a pápának kellene házhoz hoznia ennyi pénzért!!! És amit a garanciális baszakodásról olvastam, az felháborító! Én tuti ráborítanám az asztalt az ilyen pultosra. Mit képzelnek magukról? Adjanak másikat, a rossz készüléket meg majd lerendezik a gyártóval. Az a baj, hogy sok szerencsétlen vevőt meg tudnak etetni a meetingeken bemagolt szövegekkel.
Nagyon úgy néz ki hogy nokia 925 nem lesz itthon belátható időn belül, a HTC One méreg drága pénz pazarlás ilyen hibákkal. Szerintem ebből nokia 920 lesz...
-
Zolik
senior tag
Ezért:
Vodafone Red Super csomaggal 47.990,- [link]
T-Mobil Next XL csomaggal 127.000,- [link]Alig 3x az ára T-nél...hogy dominóba mennyi az engem nem érint és nem is érdekel. De hogy fél millát kicsengetsz 2 év alatt és így is 120e-t elkérnek a telóért...
Ha annyi lenne mint a vodánál, már rég megrendeltem volna. A másik, hogy az azonos domino árban lévő S4 a T-nél 64.000 Ft 2éves előfizetéssel, addig a ONE 127k...
-
Zolik
senior tag
mekkorát kaszál most a t ezzel az túlárazott telóval...
-
Zolik
senior tag
már kint is van a t-mobile-nál hogy a készülék nem kapható.. gratulálok nekik!
-
Zolik
senior tag
[link]
47.990 Vodánál előfizetésben,
127.000 T-nél előfizetésben, tényleg csodás a t-mobile ára... -
Zolik
senior tag
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Csakhogy a pl mi, nem vagyunk Lakatus család. Mi 18 éve vagyunk - platina kártyás - előfizetők.
Talán kellene húzni egy vonalat az ilyen előfizetők között és a Lakatus család tagjai között.
Ezen nincs mit magyarázni. Arról nem is beszélve hogy a Lakatus család tagjai annyira sötétek hogy azt se tudják hogy mi az a HTC... -
Zolik
senior tag
válasz
markyy18 #3760 üzenetére
Ne a kártyás árat vegyük alapul. Hanem azt, hogy szinte az összes eu-s t-mobile szolgáltatónál 4x de legalább 5x olcsóbb! De könyörgöm miért? 2 évig havi 21 ropit (2 éve alatt fél millát!) kicsenget az ember az előfizetésért és még fizessen ki rá 127ezer Ft-ot? Lol! Kártyást megveszed oszt jónapot.
Sajnálom, remélem hamarosan megkapod az új telód. Én most ezen filózok, de ha jön a Nokia 925 és az olcsóbb lesz akkor bye bye HTC.
-
Zolik
senior tag
Pont most néztem én is.
Nem a domino csomagos árral van a gond hanem ezzel:
Next XL 2 éves hűségnyilatkozattal 20990 Ft havi díj
Teljes ár: 127.224 Ft (-40,000 előfizetéssel? lol)És főleg ezzel van a nagyobb bajom:
Samsung Galaxy S4 LTE
Next XL 2 éves hűségnyilatkozattal 20990 Ft havi díj
Teljes ár: 64.584 FtEzek a T-mobilnál mit képzelnek magukról? 100%-os árrés?
Angol T-Mobil:
http://www.t-mobile.co.uk/shop/pay-monthly/htc-one/full-monty-42-24m/extras/
Phone cost £29.99 ~ 11.000 Ft
Monthly cost £42.00 ~ 16.000 Ft (u.a. mint a Next XL)Ezt megtehetik????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest