-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Én is i4-ről váltottam One-ra és nem bántam meg, sőt! Eszméletlen jó cucc szerintem! Eszemben sem volt amúgy droidot venni, i5-öt akartam. De olyan picike és túlárazott, hogy hagytam az egészet és megvártam ki, mivel jön ki idén. Nekem a sokadik droidos telóm, a rendszer maga nem volt ismeretlen, de az, hogy működni is tud az eddig ismeretlen volt számomra!
(hozzá kell tennem, ez az első drágább droidos telefonom, lásd aláírásom)
-
LUCKY78
tag
5év almázás után, így két hó elteltével azt mondhatom, hogy nyugodtan válthatsz! Az elején lesznek érdekes dolgok a szifonhoz képest, (föleg, ha még nem használtál droidot. mint én) de Nagyon király kütyü. valaki azt írta itt, bocs hogy nem emlékszem ki, idézem: " az első nem APPLE telefon, ami fel tudott nőni az iPhone minőségéhez". ez így van... :-D
-
ForRedGlory
félisten
Sok sikert az olvasáshoz
Remélem elég hosszú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest