Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem ezzel a home gombos dologgal a jelenlegi formajaban az a bajom, hogy alapbol 2 lehetöseg közül lehet valasztani: Vagy ott a menüsav es hosszu nyomasra google now, vagy hosszu nyomasra meü es fölfele csusztatassal google now. Na most utobbi esetben mikor lockscreenröl a dokkon levö jobboldali 2 ikon valamelyiket akarom megnyitni, akkor rohadt sokszor a google nowt tolja az arcomba..
A duplaujjas lehuzas telefonon szerintem elegge vicces, tableten meg ok, de telefont többnyire egy kezzel hasznalom, na ott huzd le 2 ujjal..
Ettöl függetlenül csatlakozom a bologatok taborahoz, jo dolog a custom rom.
ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..
Ha pedig kesz lesz tbalden bugmentes kernele a 4.2.2-höz, na akkor lesz am csak öröm bodottaa..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..