-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb #14260 üzenetére
Kevés ilyen Androidos topik van, ahol csak ilyen "problémák" ütik fel a fejüket. Egyszerűen nem lehet belekötni, és hibajelenség is alig akad. Amibe bele lehet, az a kopás, de ez úgyis garis, és a működést nem befolyásolja.
Megnyugtató birtokolni a One-t.(#14262) TheProb
Igazat beszélsz. Ráadásul az eddigi Note3 tulajok többsége nem igazán objektív. Aki objektív attól megtudtam, hogy szoftveres oldalon még nem túl acélos. Lagok, bugok vannak, ami majd minden bizonnyal orvosolva lesz, csak megint ott tartunk, hogy egy közel negyed millás telefont kiadnak közel sem tökéletes szoftverrel...Ezt tetézi a többségében elfogult tulajok véleménye, miszerint minden szép és jó.
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb #14158 üzenetére
Egy kis off konklúzió a Note szériáról...
Igazából ma elgondolkodtam mi lenne ha Note 3-ra cserélnék. Note 2 volt, szerettem, biztos a 3-mat is szeretném. De a One-hoz képest túl sok a kérdőjel...
Ugye hiába nem nőtt a fizikális mérete, vagy csak minimálisan, ez akkor is nagy. Felidéztem a Note2-es időket, és arra a megállapításra jutottam, hogy azért jött be annyira, mert a méretéből adódó extrákat kihasználtam. Melóban filmeket néztem, neteztem, és játszottam is, bár a Mali400 nem volt a helyzet magaslatán. Jegyzeteltem is, bár közel sem annyit, hogy azt mondhassam cerka nélkül nem élet az élet. Tehát az előnyök felé billent a mérleg nyelve a hátrányokkal szemben, mint utcán cipelés ruházatban, telefonálás, és egyéb méretéből adódó hátrányok.
De most, hogy nincs ilyen melóhelyem, az előnyöket nem tapasztalnám, csak a hátrányokat. Tehát nagyon munkakör, és használat specifikus a kütyü, és a cerka is. Az elején újdonság erejével hat a cerka, de ha nincs használva adott feladatokhoz konkrétan, "kikopik" a napi használatból. Tapasztalat.
Persze el lehet menteni vele számokat, és egyéb infókat, de az esetek többségében ezek mindig akkor jöttek, amikor az 1 kezes használat volt a kézenfekvő, mert tevékenység közben, vagy utcán többet ér a kompaktabb méret. Ez is közrejátszott hogy nem adtam el a One-t, és nem lett Optimus G Pro. Egyelőre nem is tervezek tepsit venni, max akkor, ha a méretéből adódóan ismét billenni fog a mérleg nyelve felhasználhatóságban. Az hogy nyers erőben jobb a Note 3, természetes, bár várom azokat a programokat a júzerektől, ahol ez ki is használható, és megmutatkozik a benchmarkokon kívül. S600+Adreno 320 jelenleg semmiben sem szenved hátrányt az S800 + Adreno 330-hoz képest, hogy megérje a csere és a 80-100k felár One-hoz képest. Akinek van lé, és nem érdekli hogy mennyit bukik 1-2 hónap leforgása alatt, az úgyis megveszi. Jelen gazdasági helyzetben örülök, hogy megtehetem hogy One-t használjak, nem hogy egy közel negyed millás Note 3-ba fejest ugorva beinvesztáljak. Nem tudni még az esetleges hibákat, és a buktatókat, így mint mindig az "úttörőség" ingoványos talaj. Félreértés ne essék. Nem a keserűség vagy az irigység beszél belőlem, hanem inkább a józan ész és a kissé szkeptikus hozzáállás az újdonságokhoz, az elmúlt évek történéseiből tanulva. -
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14158 üzenetére
Nem tudok ForRedGlory nevében nyilatkozni, de lehet belefűzi majd a tesztjébe. Én most biztos nem vennék One-t akármilyen minőségi és gyönyörű, és akármennyire szeretem a HTC-t. Nekem egyszerűen kevés ez a kamera, bárhogy szépítjük.
A Note3 egy hibrid ami nekem nagyon bejön és már az anyghasználat sem tűnik vészesnek. Valahol napokon belül meg is fogom tapicskolni, de sajna a holnapi PDAfanclub Note3 talira nem tudok menni.
A mérete miatt nem aggódom, meg lehet szokni. Persze az is lehet hogy miután sikerült szereznem egy Note3-at, lecserélem majd az új HTC-re de vonz hozzá valami.
Nagyon off, szóval nem folytatom. -
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #13987 üzenetére
Ezzel vissza teszed a Titaniummal lementett appokat, és a hozzájuk tartozó beállításokat mentéseket!
Rendszer mentéseket nem szabad vissza tenni mentésből!
Majd folytatod a gyári vissza állítást!Bár nem tudom mennyire jó ötlet szervizbe adni a készüléket, tele személyes adatokkal!
-
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #13985 üzenetére
Ha a hboot verziód nem 1.44-es akkor először azt kell vissza tenni 1.44-re!
Ezután feltenni egy gyári RUU-t (az előbb linkeltem)
Majd vissza zárni a bootloadert, és vissza állítani az S-ON-t!
[link]Gyári rom vissza rakása után, feltehetsz egy custom recoveryt, és rootolhatod a készüléket, így vissza tudod tenni a Titanium mentést, ezután vissza kell tenni a gyári recoveryt, és lehet folytatni a zárást!
-
Nightfall75
tag
válasz
TheProb #9560 üzenetére
Ezt a 2.24.401.12-t hol találtad? Ha itt mike1986 topicjában, akkor szerintem az egy elírás lesz. Ha letöltöd a firmware-t, akkor a 2.24.401.1-t szedi le, ami méretre és MD5-re megegyezik a kb két hete megjelent hivatalos wwe ota firmware-el, ami már nálad is fent van.
TheProb:
Bocs nem néztem amit linkeltél. Igen, a 2.24.401.1 a legfrissebb.
-
mumk1
addikt
válasz
TheProb #9560 üzenetére
Nem kell visszazárni. Itt már csináltam egy rövid leírást.
-
markyy18
aktív tag
válasz
TheProb #9141 üzenetére
A lényeg h nekem eddig még nem panaszkodtak. Igaz néha szokták mondani h kicsit halk vagyok de ez inkább hely függő vagyis ha egy bizonyos helyről telefonálok akkor ott mindig panaszkodnak.
Hát nem tudom pont ettől félek h nem jön össze rendesen a felrakás vagy nem méretpontos a fólia és 7000-et nem akarok kidobni az ablakon meg nem akarok utána járni h adjanak újat.
Én is pont a tokot akarom helyettesíteni ezzel. Alapból vigyázok a telefonjaimra szóval csak az asztalra tevéskor stb védjen a karcoktól eséstől meg a mostani tokom se véd szóval az mindegy a telefont meg nem akarom elrondítani/vastagítani pl egy UAG tokkal.Ha úgy van amúgy is van egy gyári double flip tokom.
-
markyy18
aktív tag
válasz
TheProb #9132 üzenetére
Nekem a múltkor pont az ellenkezőjét mondták. Utaztam haza busszal ami nem éppen halk utazás volt, közben telefonáltam ismerőssel. Aztán megkérdezte felszálltam-e már a buszra mert kb úgy hall mintha egy csendes szobában lennék.
Más: rendelt már valaki full body Zagg fóliát a telóra? Fel lehetett rakni rendesen? Sarkain nem válik le ahol le van kerekítve?
-
makrar
csendes tag
válasz
TheProb #6928 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kiegészítve azzal, hogy a PC v. laptop adatátvitelét egyszerűen Directel wifi vel hogy oldjam meg. Ha külön programmal lehet csak megoldani akkor erre is jöhet megoldás.
Valamint az sem egyértelmű, hogy ha összedugom a telót kábellel, a SYNC-et megnyitja, de ott csak a kép Videó és zene tartalmakat tudom szinkronizálni, viszont az eszközt nem látom a PC-n és nem tudom hogy toljak rá bármit vagy szedjek le róla. 4-es droid előtt láttam mindent a háttértáron. Hogy állítsam be? -
dani3l
őstag
válasz
TheProb #7062 üzenetére
mumk1 a TWRP-t hasznalja, azt mondja, az jobb, nekem meg a CWM van fönt, mert meg nem jutottam el addig, hogy lecsereljem. Az egyetlen dolog ami nekem a CWM-ben nem tetszik, hogy egyszerüen nem talalom sehol a nand backupot amit csinal. Recovery szerint az sd-n van a clockworkmod/backup mappaban, de se telon fajkezelöben se gepen nem talalom sehol, pedig mar mindent vegigneztem, de egyszerüen nincs sehol..
#7064 sipy888: A P-Sensor..
-
Loboda
senior tag
válasz
TheProb #7029 üzenetére
Próbáld a revone-0.2-vel!
-
Badboys
őstag
válasz
TheProb #6326 üzenetére
Pedig annak ott kell lennie. én úgy csináltam ringtone mappába a csengőhangomat és a notification mappába tettem a jelző hangot. Semmit sem írtam sehova a belső tárhelybe és működik a csengő hang és a jelzőhang is.
Más:
Nagyon kezd már a t@köm tele lenni ezzel a samú meg almás összehasonlításokkal. Nyissatok egy másik kibeszélő topikot és ott kellene vesézni kinek mi nem teszik.. Akinek ez így nem jó nem köteles megvenni van más alternatíva is. Csak már kezd idegesítő lenni 2-3 ember nyavalygása. Valakit már elzavart a mód erre jöttek megint páran és lassan másról sem szól az egész oldal csak erről a 2-3 ember párbeszédéről.yodee:
A gyors bolt jobb alternatíva. Gariztatásnál,ha esetleg kellene azok ingyen elviszik tőled és javítás után ingyen vissza viszik. nem kell vele bajlódni és kapsz addig csere telefont igaz nem Onet,de adnak valamit.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #6310 üzenetére
2. Nem tudom, de nálam gyárilag megvoltak a hozzá tartozó mappák alapból a telefonon. (ringtones, alarms stb...) Illetve a gyári Music alkalmazás is tud csengőhangot vágni.
(#6323) F_Gergely: összeültünk innen a fórumról 2 vájtfülü fórumtárssal és ráküldtük két nehezebben hajtható fejesre egy Fiio E17 fejhallgató erősítővel szemben. Ők jobban kihallották a különbséget én kevésbé, de még így is jól szerepelt. A Cowon D2-esem azóta pihen.
-
g0n21
senior tag
válasz
TheProb #6310 üzenetére
1: Lépj be az app drawerbe, és ott, a dock panelen levő mappádat nyisd meg, és ami nem kell, húzd rá a megnyitott app drawer-re. Gyakorlatilag úgy, mintha a home screenen akarnád kirakni az ikont másolással, csak ne a homescreenen legyél, hanem az app drawerben.
2: Majdnem jó. Az sdcard gyökerében egy media mappát hozz létre, és azon belül legyen a kolléga által említett három mappa, és azokba pakolj.
Vagy a másik lehetőség, hogy amikor mondjuk a gyári menüben a hangbeállításoknál ki akarod választani a hangot, és ott a lista, akkor a jobbfelső sarokban látsz egy plusz jelet. Arra rányomsz, és rakhatsz be bármit (ez csak a ringtone-nál működik, notification hangnál az előbbi módszer kell)3: Talán ez, nem tudom, én nem élek vele, de többen ezt mondják
Robit74: aréna vodafone-ban 500ft / darab ha jól emlékszem
-
Koris
aktív tag
válasz
TheProb #6210 üzenetére
Próbáld ki ezt a távirányítót
Blinkfeedre pedig egy Twitter regisztrációval lehet némi magyar híreket csempészni. -
dani3l
őstag
válasz
TheProb #6210 üzenetére
Nekem a Playbookon több, mint egy het utan tüntek el az utolso mikrobuborekok az invisible shield alol..
One-ra szerencsere nagyon frankon sikerült föltenni, eszre se venni, hogy van rajta valami.#6211 s-tomi: Nezd meg, be van-e allitva a szolgaltatoi APN, ha nincs, akkor kezzel kell.
-
penell1234
tag
válasz
TheProb #5975 üzenetére
Ez oké de amit az illető irt hogy magyar kiosztás mellett támogatja a 160 karakteres SMS-ben használható ékezetes karaktereket. De nekem csak akkor számol rendesen 160-tól visszafelé ha az ékezetes betű (à) így áll.De ha már írok vagy 5 ékezetes betűt ami (á) így áll már 70-töl számol vissza.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5128 üzenetére
Én nem látok be a rendszerükbe, nem ismerem a hátteret ezért nem nagyon foglalnék állást. Elég sokszor kapok én is olyasmit a fejemhez amiről nem tehetek és sokszor szembesülök azzal, hogy olyasmit gondolnak az emberek az én munkakörömben dolgozókról amik teljesen abszurdok.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5126 üzenetére
Nem kérdeztem, hogy mennyi van. A Telenornál ez a felhívásos dolog az ügyintézőtől függ. Én az Astoria boltjukban kifogtam egy régi motorost vele elégedett voltam, de tény sokan vannak köztük akik azért csinálják ezt mert "munka". Mi akik itt fórumozunk azért vagyunk képben mert érdekel minket a téma, de nem biztos, hogy bírnánk az emberekkel való munkát. Tapasztalatból mondom, hogy az emberekkel a legrosszabb foglalkozni.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #4706 üzenetére
Komolyan vicc... Ha tudtam volna előre, hogy ennyit töketlenkednek akkor nem költöttem volna annyit és megvehettem volna BroCrest fórumtárstól rendesen. Lehet össze kellett volna húzni a nadrágszíjat de ez a helyzet komikus, hogy ők veszik fel elsőnek a listára és ennyit késnek vele.
(#4705) Szpisti: amint kijön a BD verzió, nekem is csücsül majd fel a telefonra az első rész mellé, hogy bármikor meg tudjam nézni
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3928 üzenetére
Nem. PickPackPont. Megadhatod, hogy hol akarod átvenni. Ilyen szerződött üzleteknél, mint a Relay például. Ott egész nap akkor veszed át amikor neked jó.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3835 üzenetére
Szerintem fingjuk nincs róla. Tegnap a Mammutban az egyik boltból átküldtek a másikba, hogy kérdezzem meg ott van-e raktáron. Ott nem mondtak időpontot. Astoriában előtte levő napon 1-2hetet mondtak, de az FB-n meg hamarosan("nem kell sokat várni") szavakat kaptam. Most rákérdeztem megint, hogyha elvileg másik szolgáltató holnap szállítja már és a viszonteladó is megkapta a szállítmányt, hogy kaptak-e.
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #3706 üzenetére
ACE European Group-al vannak szerződésben a szolgáltatók. A T és a Voda biztosan. Telenornál nem tudom hogy egyáltalán van-e biztosításra lehetőség... (hál' Istennek nem náluk vagyok...)
[ACE] nem tudom náluk lehet-e nem szolgáltatón keresztül.
Ha jól tudom Generali-nál is lehet valami biztosítást kötni de annak a feltételeiről nem tudok semmit.
Illetve vannak bankok ahol van rá lehetőség.1-2hete úgy emlékszem írta valaki hogy melyik banknál lehet, csak ő külföldön él..... talán Akoska07 volt az. (bocsi tőle ha mégsem)
-
FtcFeki
csendes tag
-
Agartner
csendes tag
válasz
TheProb #3686 üzenetére
azert mondod, mert fogyasztoi tarsadalomban elunk es ezt mindenki tudja. a gyarto is ugy gyart, hogy legyen ujabb, jobb, vegyel bar nincs ra szukseged.
na de, ha a mobil telefon 1 millioba kerulne, akkor igy csinalnad hidd el
persze, hogy most nem ez van, mert megunod/lejar a huseg veszel ujat. pedig igazabol nincs ra szukseged mert eddig is tudtal telefonalni..........
)))))))
en kikapcsolom mondjuk ejjelre, legalabb nem sugarozza az agyam plusz eleteben 30%-al kevesebbet mukodik. a hiba eselye is kisebb
-
Dr. Maci
tag
válasz
TheProb #3625 üzenetére
Igen, bár a vodás konstrució valamivel jobb, ott 500 MG-t adnak és akkor 172.000+ részletfizetési lehetőség. Bár ez a két éves netes hűségidő nem korrekt egyik szolgáltató részéről sem szerintem.
Különösen, ha megnézzük, hogy pl. a brit vodafone milyen konstrukciókkal kínálja a készüléketDe hát az egy másik világ...
-
zsoleer
senior tag
válasz
TheProb #3567 üzenetére
Na igen..... Telenornál is és a Vodánál is jövöhetet mondanak kérdés hogy ennél a két szolgáltatonál mennyi az annyi mert lehet csak pár darab jön és utána ott se lesz egy darabig a T-mobile meg inkább kivár hogy normális készlet legyen belöle!
Attól függetlenül vicc ami itt folyik, nekem is most járt le a 2 éve szerencse hogy nem annyira fontos hogy új készüléket vegyek itt tudok várni de akkor is vicc! Remélem ebböl a HTC sokat tanul és jövöre már közel sem lesz ilyen probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- Formula-1
- FOTÓS beárazás
- Háztartási gépek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged