- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretném teljes mértékben visszaállítani a gyári állapotra a telefont (stock rom, recovery, minden), mivel garanciába akarom küldeni, meg nem is voltam/vagyok teljes mértékben megelégedve a custom rommal (de ebbe most ne menjünk bele). A kérdésem az lenne, hogy ha a legújabb fw van rajta (ebből következik h legújabb hboot, etc.) akkor kell-e valamit downgradelnem vagy elég ha ezt a leírást követem? Esetleg van-e mód arra, hogy elsöbb felrakom a stock rom-ot titaniummal visszaállítom a szükséges appokat majd utána lockolom a telót, stock recovery, stb. vagy csakik ez a módser marad h elsöbb lock és utána ruu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest