- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok szeretnék 1 kis segítséget kérni:
1. A dokkoló ikonsorban (legalsó sor az app drawer mellett), csináltam 1mappát, viszont ezt nem tudom megszüntetni, van benne 2 ikon de hiába húzom ki belőle, nem "kivágja", hanem másolja, így ugyan úgy benne marad és törölni se tudom ha hosszan nyomom (pontosabban ténylegesen törölni akarja az appot, nem csak az ikont).
2. Egyedi hangokat hogyan lehet megadni pl. az értesítési hangoknak és sms hangnak? Itt is vmi speckó mappába kellene bemásolni a kívánt hangokat?
3. Nemrég volt vki aki linkelt 1 jónak tűnő appot amivel a hiányzó quick settings-t lehetett megoldani ha lehúzom a status bar-t.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házimozi belépő szinten
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest