- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
válasz
Spark_777 #4264 üzenetére
Pedig a legjobb gyar a shanghai-i, es itt is keszul a legtobb. Valoszinuleg a mennyiseg miatt mondhatjak ezt, vagy a sztereotipia, hogy "kinai".
Mint itt a jo pelda, Taoyuan gyartas es a fele rossz ami nektek ment...A gyarhoz nem kell visszajutnia az infonak, tudjak ok ezt nagyon is jol. Valakinek mar le is irtam, hogy a HTC nem dob el mindent ami nem jo, megprobaljak ertekesietni, mert a vevok 90%-a nem ugrik am a pixel hibakra
Ez egy szak forum, a vevok nagy resze pedig sima "utcarol betero" laikus user.
-
Agartner
csendes tag
Durva, hogy a tajvani gyarak meg midnig nem kaptak ossze magukat. A shanghaiaknak alig van mar hiba %-uk. En nem is ertem, miert nem azt kuldik europaba
-
Agartner
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4101 üzenetére
off: Mielott hulyesegeket irtok, hogy mennyire "szegenyseg" van, 91-et siman megkeresnek, hidd el egy takarito tobbet keres... Annyiert el se mennek dolgozni egy gyarba........ Nalunk (Shenzen) a gyartosori munkas kb havi netto 160.000ft nak megfelelo RMB-t keres. A foxconnal is minimum 4000 yuant ami legalabb 145.000ft. Ja... es ma voltam ebednek valot venni a szupermarketben, 590ft nak megfelelo osszeget fizettem: 1 lays chips, 2l coca cola, par banan, 1 csomag wc papir es 1 doboz instant noodle.
Ezek a gyari munkasok itt sokkal jobban elnek mint MO.-n. Amibe rosszabb, hogy nem 8 orat dolgoznak, hanem 12ora x6 nap per het. 100e ft alatt olyan keres csak, akinek nincs szakmaja....Aki itt nalunk legalabb 250ezret keres, az hazai szintem minimum 500e nek felel meg, de inkabb tobbnek. ja, es az meg csak palyakezdo mernok... -
Agartner
csendes tag
Na, valaki akit lehurrogtatok 1 hete, emlekszem o irta ide be hogy a het kozepen erkezik a t-mobilehoz
heehe
-
Agartner
csendes tag
semmit.. nem tudom mikor kuldtem utoljara smst
itt mindenki WeChat- et hasznal (google play storeba megtalaljatok)
olyasmi, mint a facebook messenger. csak van benne walkie talkie, vagy live chat.. de marha jo, mert mindenki szoveges uzit kuld mint walkie talkie, es akkor hallgatod meg meg valaszolsz amikor akarod.
europaban nem nagyon ismert, mert ez is kinai fejlesztes, shenzen technologies, az is itt van par tombre
ez meg ugye csak mobilnettel megy. az emberek nagy resze azon kommunikal, a "normal" hivas itt nem nagyon nepszeru. mindenki telefon meg kutyu b*zi, igazi azsia
de az emberek legalabb 80% nak nagyobb teloja van, foleg galaxy note2, minden 2. telefon az kb
-
Agartner
csendes tag
válasz
Hexcity #3731 üzenetére
Azert, jo nagy lehuzas am az egesz EU. Meg ausztria arakat nezve is
Itt nekem 1 eves contract van a 64GB onera. A telefonert 3000 yuant fizettem, ami kb 500$, es havi elofizetesi dij kb 12$, amiben 1500 perc belfoldi hivas, 10.000 sms es korlatlan 3G hasznalat van
Ha PRC bol HongKongba vagy Macauba telefonalok, az is van ingyen 350 perc. Es ha atmennek HK vagy Macauba, ott meg van 10GB ingyen net / honap
-
Agartner
csendes tag
válasz
HUTCHDB #3723 üzenetére
en meg mindig azt mondom, hogy mindegyik nagyon jo, de egyik tudasat sem hasznalja ki senki se. 10 eve sem volt szuksegunk LTE-re, meg a 99% ra ami van benne. A reklamok hatasara kezded azt mondani, ez kell nekem!
Szoval nyugodtan vegyel ONE-t, vagy azt, ami jobban tetszik. Egyikkel sem nyul melle az ember. Szerintem.
A HTC one tenyleg nagyon premium erzet ha fogod, meg a menu is stilusra mas. Bar samsungrol gondolom nehez atszokni...
-
Agartner
csendes tag
válasz
TheProb #3686 üzenetére
azert mondod, mert fogyasztoi tarsadalomban elunk es ezt mindenki tudja. a gyarto is ugy gyart, hogy legyen ujabb, jobb, vegyel bar nincs ra szukseged.
na de, ha a mobil telefon 1 millioba kerulne, akkor igy csinalnad hidd el
persze, hogy most nem ez van, mert megunod/lejar a huseg veszel ujat. pedig igazabol nincs ra szukseged mert eddig is tudtal telefonalni..........
)))))))
en kikapcsolom mondjuk ejjelre, legalabb nem sugarozza az agyam plusz eleteben 30%-al kevesebbet mukodik. a hiba eselye is kisebb
-
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3676 üzenetére
Hat.. Most erre mit mondjak na.. Ez csak egy telefon
Hasznalati eszkoz. Minek feltenem?
Amugy nincs semmi baja asztalon tartom ,zakoban vagy nadragban tartom.
Az ezust ugyan ugy lekophat, ugyan ugy van festve mint a fekete, ezek alapbol aluminium cuccok, le vannak festve.De ez olyan, hogy veszel autot, majd elronditod: veszel uleshuzatot, kormany huzatot, kilincs huzatot, motorhazteto huzatot, hogy ne karcolodjon meg. De az mire jo? Ronda lesz, a hasznalat elmeny se lesz olyan, aztan ugyis eladod, es majd a 2. user fog orulni, hogy milyen megkimelt? Ha veszek valamit akkor en akarom elvezni, es ha majd leromlik az allaga veszek ujat. Nem erdekel a 2. user
Erted, na..
-
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3673 üzenetére
Nyilvan lesz 64GB ott is, nekem is az van, stealth black
juniustol pont azt kezdik nyomni nagy uzembenRanc felvarrott? Nem hiszem, max jovore, uj csucskeszulek ami biztos, hogy az One tovabbvitele. Nyilvan a kameran meg az akksin fognak valtoztatni, mert azt eri a legtobb kritika.
-
Agartner
csendes tag
Akksi ugyeben amit tehettek:
- ejjelre kapcsolatok ki a telefont. Az akksi elettartama 20-30% al noni fog... Annyival kevesebbet fog hasznalodni
- rezgetes.. nagyon nem tesz jot neki. Akinek nem kell rezgo, inkabb kapcsolja ki
- ne hagyjatok teljesen tolton, de lemerulni se. Mindig ha mar nagyon keves van benne, akkor kell tolteni, 100% nal le kell venni
- kijelzo fogyaszt fokent, minel kevesebb fenyero, hosszabb akksi tartam, kevesebb totles, hosszu tavon sokat jelent
- ha a telefont tul sokat nyomkodjatok, meleg lesz es az art neki... a meleg nem jo. Melegen tolteni nem is szabad pl... Hutobe kell rakni picit az akksit max ha nagyon gyorsan kell...
- minel lassabban kell tolteni, kisebb aramerosseggelEzeket erdemes tartani nem cserelheto akksisnal mint pl One. De euban atlag 2-3 evre vannak tervezve, szoval enelkul is elmegy annyit ha nincs extrem hasznalat.
-
Agartner
csendes tag
Egyebkent, nektek akiknek eddig van ott europaban, hol szuletett a telefon? A HTC az anyagot nem tudom, tovabb szallitja-e, de mi mindent Shanghaiba kuldunk es elvileg az EU modellek ott keszulnek. Az a legjobb gyar. A serial kod elejen betu kombinacio arulja el az osszeszereles helyet, elvileg mindenkinek SH ugye?
-
Agartner
csendes tag
válasz
Nightfall75 #3615 üzenetére
Igazan nincs mit
Fu, hat pontosan nem tudom, hogy ok mikor valtottak. Tolunk kb marcius kozepen kertek valtoztatast, amit mi 3 nap alatt csinaltunk meg. Week 14 tol mar csak az uj modszerek szerint csinaltuk. Nekik ez gondolom week 14-15. Mivel dragabb memo modulok, azok EU-ba mennek fokent, kb mostanaban kell, hogy a polcokra erkezzenek, kb 1 honap a szallitasi ido innen hamburgba.
Eu vasarlo nem egy evente cserel mobilt mint kinai vagy usa, ugyhogy kicsit tovabb kell birjak
-
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3611 üzenetére
Nem hinnem, hogy bekeszleteztek. Ha valami gyarto kiesik, max 1-2 nap anyag van nekik. Ekkora mennyisegeket nem lehet keszletezni, ezek porognek, napi majd 30.000 telefonrol beszelunk htc one eseteben, ami picikenek szamit a piacon. Gondolj bele, mennyi hely kell ennek tarolasara? Kinaban semmit nem gyartanak raktarra, itt a gyartas utan egybol megy a helyere es megy a shenzeni/shanghai kikotobe
A keszleteket max leszerzodtek negyed evre, es ha lejar a contract akkor valtoztatnak. Ahogy most tortent tobb komponensel is. Meg aztan jon a htc one mini, oda is mas spec kell, tiszta agymenes.
-
Agartner
csendes tag
A penz fogja meg oket meg az alu farigcsalasa. Ha en lennek a HTC vezetoje, biztosan nem unibody hazba csinaltam volna
Raadasul az is tovabb lassult, mert valtoztattak valamit a belso szerkezeten. Szolidabb lett az osszeszereles, de romlott az eddig is rossz szetszereles lehetosege. A belsejen a mi memo modulunkat is athelyeztek, meg par masik chip beszallitot lecsereltek ujakra.
Naluk sem egyszeru az elet
-
Agartner
csendes tag
Jelenleg az megy, hogy annyit gyartatnak amennyire van igeny es 2 heten belul biztosan el tudjak adni. Sehol sem engedik felkeszletezni.
(altalaban 2 het a fizetesi hatarido nekik, a samsungnak pl 3 honap)
Az elsodleges piac usa, anglia, kina. Ezek porognek leginkabb, ha ott fogy a mennyiseg akkor dobalnak tovabb kisebb piacokra mint pl eu. De nektek szant europai verzioba jobb anyagok kerulnek mint pl usaba, az eu modellekbe mas specifikaciot szallitunk ami dragabb is vagy 6%-al
Kicsi piac + nagyobb igenyek, nem a HTC kedvence :] -
Agartner
csendes tag
Sziasztok,
en csak most regisztraltam ide, nekem is HTC One van + sok hulyeseg van irva a cegrol. Kinaban dolgozom a HTC egyik beszallitojanal itt keszulnek pl memoria modulok.
Irtatok, hogy nem ertitek miert nem kerul tobb gyartasra. Penz penz penz!!
1 - ilyen adatok mellett - meg egyebkent csomo kifizetetlen tartozasa van a HTC-nek - senki sem hitelez szivesen, bank sem meg beszallito sem.
2 - a konkurencia jobban fizet, es teljesen lefoglalja a beszallitoi kapacitasokat. Nyilvan szandekosan, mert nekik eleg nagy kapacitasuk van sajat maguknak is gyartani, de meg is hasznalnak minket is pl.Ha rajtunk mulna, kb havi 190 millio HTC one ba kepes anyagot tudnank szallitani, de a rendelesuk havi 800.000 egyseg! Szerintem valahol ez lehet a gyartasi szintjuk is, kb 800.000 One keszul havonta. Ez a contract junius vegeig szol, es ugy tudom emelnek juliustol tolunk 1 millio / honapra. Azaz 6 millio telefont gyartanak le majd juli-december kozott. Ez kb 10 millio egesz evben!
Samsungnak gyartunk nem S szeriaba kb. 12 millio egyseget / honap.
A samsungrol az hirlik, hogy csak itt, a belfoldi piacon eladtak 3 het alatt 2 millio S4-est. De ok lokik a 8 millio db s4 es telefont/honap. Olyan kapacitasuk van, hogy az hihetetlen. 40 milliot tudnanak csinalni 1 honapban. Ez a nem mindegy.A HTC pedig 10 milliot fog gyartani 12 honap alatt. Nem tud labdaba rugni a Samsung mellett, mar soha nem fog felkapaszkodni, de szerintem folyamatosan jelen lesznek 1-2 tipussal mert nagyon jo cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged