Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
TheProb #9141 üzenetére
A lényeg h nekem eddig még nem panaszkodtak. Igaz néha szokták mondani h kicsit halk vagyok de ez inkább hely függő vagyis ha egy bizonyos helyről telefonálok akkor ott mindig panaszkodnak.
Hát nem tudom pont ettől félek h nem jön össze rendesen a felrakás vagy nem méretpontos a fólia és 7000-et nem akarok kidobni az ablakon meg nem akarok utána járni h adjanak újat.
Én is pont a tokot akarom helyettesíteni ezzel. Alapból vigyázok a telefonjaimra szóval csak az asztalra tevéskor stb védjen a karcoktól eséstől meg a mostani tokom se véd szóval az mindegy a telefont meg nem akarom elrondítani/vastagítani pl egy UAG tokkal.Ha úgy van amúgy is van egy gyári double flip tokom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest