Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Platina tenyleg nagyon penge (bar a mattot jobban szeretem), de az arany szerintem eleg bazari kinezetüre sikeredett.
Egyebkent egesz korrekt ara van - mar ha lehet ilyent mondani egy 2k fontos telefonra - mondjuk egy Vertuhoz, vagy tag Heuer vagy hasonlohoz viszonyitva. Jo igaz, nem annyira presztizs telefon, de villogni ezzel is lehet, meg meg hasznalni is..
Kivancsi lennek, mennyi idö utan kezd el kopni az arany a burkolatrol, mert tuti biztos, hogy nem vittek tulzasba..mumk1: Most nincs kedvem keresgelni, mert nem emlekszem mar a gyarto nevere, de talan anno itt MA-n is volt cikk valami speci iPhone bumperröl, ami körülbelül ennyibe került..
-
mumk1
addikt
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Majd 2000 fontért szinte ingyen van. Érdemes nézni hozzá valami szolid kiegészítőt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem bejön.. azthiszem.