Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....
egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest