- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest