Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Sajnos a hülye menüsáv itt is kísért. Szerencsére mondjuk kevesebb alkalmazásban jön elő mint régen, de az FB-ben még mindig ott van és az Opera Classic-ban is.
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a már írt betűelcsúszást okozza szerintem fektetett módban a billentyűzet jobb oldalán, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy emiatt van.Vicces, mert eredetileg benne volt az első "beta" szoftverekben az opció az eltüntetésére, de a végleges verzióban nincs benne. Remélhetőleg a kövi frissítés megoldja, mert engem is kicsit zavar bár nem sokat látom(igaz addig az új Opera megy a Classic helyett).
(#5724) misi111: nem hiszem, hogy ebben a méretkategóriában bármi kényelmes lesz. Se S4, se One, se Xperia Z... Neked meg kéne várni hátha a One Mini meghozza amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a