Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
One felé hajlok pedig, de One X-nél az a három pontos menüt óriási hülyeségnek tartottam, levesz a kijelzőből feleslegesen és szinte minden appnál ott volt, azaz semmivel sem kompatibilis.
Jó pont volt, hogy programozhatóvá tették, de itt megint kivették ezt a lehetőséget. És igen, ha nem rakták még vissza, akkor minusz egy vásárló, mert ritka szar barom megoldásnak tartom és kár erőltetni. Tegyék megint programozhatóvá és akkor mindenki eldönthetné melyik megoldás kell neki...Nekem ez komoly érv a One ellen.
joey20: 2011-ben leálltam róla már. Felraknám amúgy, csak elveszik a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest