Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hatlaczki

csendes tag

Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák