Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Ez nagyon jó cucc, de sajnos rajtam nem segített.

Tegnap alaposan (csendes helyen) le tudtam tesztelni a telót. A fenti hangszóró már nem recseg, viszont minden helyzetben halk. Igen, sajnos kihangosítva is. Jóval halkabb, mint az alsó.
Utánaolvasva ez nagy valószínűséggel a fenti részen lévő lap (daughterboard, nem én találtam ki) hibája lesz. Amilyen ütéseket kapott az a rész, nem is igazán csodálkozom rajta. (Amúgy a kamera is tropa, nem fókuszál és lilul.)
Sajnos így telóként nem használható (legfeljebb fülessel vagy bluetooth-szal), de játékgépnek ill. médialejátszónak igen. Ez van.Minden esetre nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-
elmouse
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Létezik olyan ROM amiben az átlagnál hangosabb a hívások hangja? Esetleg valami plusz beállítás van benne, amivel a beszédhangot lehet erősíteni?
Ugyanis kicseréltem a felső, halk és recsegő hangszórót, ami most már nem recseg, de ugyanolyan halk.
Telefonálás közbenre értem a dolgot, nem kihangosítva. -
elmouse
aktív tag
Tudtok javasolni valakit aki egy eléggé leharcolt készüléket ki tud pofozni? Kijelzővel semmi gond, de a hangszóró rácsokat ki kellene cserélni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy a videók mást mutatnak.