- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazulka2800
tag
ElementalX Kernel frissítéskor csak le futtatom az AROMA installert és kész?
-
vazulka2800
tag
Fel raktam a twrp-t be is jött de nem tudom használni mivel nem érzékel mit csináljak most? nem tudok ki lépni belőle.
-
vazulka2800
tag
Helló! Az ElementalX Kernel feltételén gondolkodom. Van valami amitől függ hogy fel tudjam rakni gondolok itt pl.a recoveryre jelenleg 4.4.3 van a telón a szoftverszám pedig:6.09.401.5 bootloader nyitott és van root is. nem vagyok kezdő androidos de ez az első HTCm és nem szeretném elrontani.
-
vazulka2800
tag
Helló! Ma frissítettem a HTC TV alkalmazást és a helyébe lépett a peel smart remote ez viszont nem működik Magyarországon. Van valami olyan program amivel tudnám irányítani a HYUNDAI TV-met?
-
vazulka2800
tag
Sziasztok egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom. Milyen üzemidővel kecsegtet ez a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest