- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Szia!
Nekem is HTC ONE Dual SIM (802w) típusú telefonom van.
HTC_032 a CID száma, tehát nem "pici, ócó, kínai" piacra szánt verzió.
Mielőtt vettem, annyit tudtam kideríteni róla, hogy a HTC ezt a verziót kifejezetten az európai, azon belül is a nyugat-európai piacra szánta. Abban az időben amikor én vettem (2014. júl.) csak az angol HTC oldalán volt róla hivatalos információ.
ahogy elnézem még mindig őrült árat kérnek érte, 505GBP ~209.000HUFAmit a készülékről tudni kell:
- ugyanazt az élményt nyújtja, mint a "sima" ONE, azzal az extrával hogy 2 microSIM megy bele, azok is Dual Active módban működnek (de csak az egyik SIM slot 3G-s, a másik csak EDGE-re képes)
- a hátlapja alumínium hatású műanyag de cserébe levehető
- microSD-vel bővíthető (nekem egy 64GB-s CLASS10-es Kingston van benne), így a telefon memóriája: 32GB + 64GB = 96 GB
- akksija ugyanannyit bír (nálam 4-4,5óra kijelzőidőt netezéskor) mint a sima M7 (előtte olyanom volt, van összehasonlítási alapom!)
- a sima M7-re való tokok nem mennek rá, mivel picit nagyobb a háza (~2mm-rel szélesebb) de ebay-en könnyen lehet hozzá találni
- a dobozában ugyanazok vannak, mint a sima M7-nek (füles, töltő, SIM-tű, papírok)
- van benne hivatalosan magyar nyelv, nem kellett Morelocale-ozni!
- picit később (~1hó csúszással) kapja meg a SW frissítéseket mint a sima, gyárilag független M7
- 2 év gyári HTC garancia van ráHa bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá (ha tudok)!
(egyébként az emag-on a 114.900 nagyon megéri érte, nekem még 139.990-be került akciósan az edigitalban 159.990 helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged