- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick #36460 üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
hatlaczki
csendes tag
Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest