Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
hatlaczki
csendes tag
Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...