- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
És nagy valószínűséggel, az 5.0.2-ő lesz az utolsó frissítés amit megkap...
-
Kronk
őstag
válasz
enginev3.0 #31123 üzenetére
A házban futnak az antennák...
Tehát, ha a készüléked eldobálja a hívásokat, megszakad a mobilnet akkor kell cseréljék a házat -
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1 #30993 üzenetére
Többnyire, csak olvasom az itteni fórumokat, általában többet, és kérdezek ha érdekel valami.
Érdekelt többek szerviztapasztalata, ők ezt mondták, én így cselekedtem. (mondjuk ki kellett menni törökbálintra, de ez nem volt gond)
Sajnálom, hogy így "félre" lettél tájékoztatva, remélem több negatív élmény nem fog érni a márka kapcsán, és miután visszakapod örömmel fogod használni!!! -
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Én egy Vodafone-os One X-et vittem szervizeltetni.
Alapból a telemaxhoz mentem, két hibája volt, még az első szériából származott, és gyenge volt a wifi, illetve a képernyő elkezdett sárgulni egy bizonyos helyen ha melegedett.
Cserekészüléket én sem kaptam, cserébe egy héten belül megcsináltak mindent, wifi javítás, kijelző csere, akksi csere (grátiszban), valamiért az előlapi kamerát is cserélték, stb...
Nagyon pozitívan csalódtam bennük.
Miért oda mentem rögtön?
Megkérdeztem több helyen, azt mondták így a leggyorsabb (nem küldi egyik cég a másikhoz, meg a harmadikhoz), úgyis ők küldik ki a készüléket (a cseheknek), nyomon lehetett követni a webben a javítás állapotát, stb...Így is volt. Nem bántam meg, nem az első hTC-m de a következő is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest