- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ed Parker #15056 üzenetére
Nekem tetszik az i, és ha lenne 4.7 telefonjuk bevallom vennék egyet, de nem tudom hogy meddig lenne nálam
Bevallom rettentő mód féltem a One-tól mert android és hogy megvolt a Sensation mint csúcsmodell, a One x, és még egyéb androidos telefonok, és mindegyik be tudott lassulni, még a One x is, ezért féltem hogy majd ez is lassul, ezért vettem egy windows phonet, de ott elég sok kompromisszumot kell kötni, így csak rá szántam magam megint a droidra és nem , nem csalódtam, csak kellemesen, egyszer sem lassult még be, a One x be tudott lassulni elég idegesítően, de itt még egyszer sem fordult elő, és nem is fog, ez már a wp és talán az iphone szintje, csak nagyobb testreszabhatóság, és nagyobb szabadság, és innentől kezdve ez már csak jobb lesz (felsőkategóriában), de alsó vagy középkategóriát nem is vennék ... Szóval nagyon örülök hogy idáig eljutott a droid is a másik két rendszer mellé
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest