Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Amiben jobb a One :
Ahogy Zack is írta, anyagminőség, kijelzőben kinek mi. (nekem mind a kettő bejön)
Gyorsabb, tényleg jobb hangszórók. (néha csak azért nézek valamit a Youtubon, hogy halljam milyen jól szól. Persze csak otthon
)Amiben rosszabb: Valóban jobb, de ezzel az a baj, hogy sérülékenyebb. Míg az s4-et nem féltettem (annyira), addig ezt tutujgatom, nehogy baja legyen. Kamerában sajnos az s4 az élmezőnybe tartozik.
De azt nem tudom, hogy a frissítés óta milyen sebességben az s4. Kérdezd Gizmo kollégát ha pontos infkat szeretnél.Javaslatom tehát a következő. Mindegy melyik készüléket választod. Jól jársz
(vedd a One-t
)Szerk: kisebb felbontás az ami miatt rosszabb.
-
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka
üzenetére
Amiben jobb a One:
Kompaktabb méret, dizájn, jobb anyagminőség, jobb külső hangszóró (ami sztereó), szebb kijelző (IPS, napfényben sokkal jobban látható), jobb digitizer (érintésérzékenység), folyamatosabb működés, szoftveresen jóval kiforrottabb, nincs lag, jobb RAM menedzsment, hibamentes minőségi főzött ROM-ok, jobb értékállóság.
Amiben jobb az S4:
+0,3 col nagyobb kijelző, MicroSD bővíthetőség, aksi cserélhetőség, könnyebb szerelhetőség, 2 éves Premium garancia háznál, fényképezési képesség (jobb optika).
Amiben kb egyformák:
1080p videó rögzítés, zene minősége fülessel.
Próbáltam objektív lenni, de nem kizárt hogy itt-ott kihagytam 1-2 dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(vedd a One-t
)