- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem.
Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.