Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Locus Map (Free és Pro)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Mondjuk köztem és az utalkozok közt az a különbség, hogy én ettől független nem xarozom le a többi márkát, nem csinálok geriila marketinget a HTC-nek, h mindenki azt vegye, szívesen nézek meg és próbálok ki más termékeket.. Annak oka van amiéra hhibák és xarsagok ellenére mégis a HTC mellett maradtam. Nem részletezem, sok dolog van és az is sok ami nem tetszik, de kompromisszumot kotottem a nekem legmegfelelőbb termékkel...Lehet meg valaha megfordul és más lesz, de oda nagy fordulás kell és tuti innováció...
Addig is hajrá HTC. Kívánom, h álljanak talpra, mert megérdemlik...Ezt kívánom az Iosnak is, maradjon talpon és legyen igazi innováció...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest