- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz b.daniel #88270 üzenetére
Nem indokolt?
Az amivel a Telekom kijött egy halom nulla. Évek után felfedeztétek a moduláris csomagokat, csak épp külföldön most lépnek tovább. Tessék megnézni a Vodafone új RED csomagjait. Korlátlan közösségi média integrálva, korlátlan beszéd/sms minden irányba, 2Gb internet, és mindez EU-n belül is, 9900Ft-ért. Nálatok csak a korlátlan csomag alapból 13000, erre rájön az internet, legyen 1Gb (miért csak 1 és 4gb van? simán befért volna a kettő közé a 2gb 3000 Ft-ért), az már 15000 Ft. A 20%-os kedvezménnyel 12000, de ezt nemér számolni, mert a Vodánál is lejön a family-nél 2000Ft minimum. Szóval 15000 vs 9900, 1Gb vs 2Gb, SEMMI vs korlátlan közösségi média, SEMMI vs készülékbiztosítás.
ehhez képest Lengyelországban így néz ki a Telekom [link]
Korlátlan minden, beszéd, sms, internet, korlátlan közösségi média, EU Roaming. (az árát többször kellett megnéznem, mert nem hittem a szememnek: 80 zloty, )
Valahogyan így kellene kinéznie a Telekomnak nálunk is. Ehhez képest az árak az egekben, a csomagok rosszak és a szolgáltatások messze elmaradnak Európától. Mert Európában már nincs is nem korlátlan előfizetés. Ha előfizetést akarsz venni, akkor csak azt kell megmondanod mekkora internetet kérsz. Esetleg az opciókat még hozzá lehet tenni. Ezek az X percek itthon ilyen-olyan irányba nevetségesek.
Elképzelni sem tudom, hogy miért hordozna bárki is hozzátok, ha a Vodafone-nál és a Telenornál is sokkal többet kap az ember a pénzéért.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz b.daniel #88270 üzenetére
Én úgy veszem észre ismerősi körömben, hogy sokan a Telekom hálózat stabilitását hiányolják...
S ezért várják sokan a Telekom lépését a korlátlan HelloData csomagra, mert sokan jönnének a jó hálózatra, mivel jelenleg a Telenor eddigi pontszerű lefedettsége még pontszerűbb lett, a Vodafone pedig általában harmadik a technológia fejlesztésben.Szerintem a Telekom előfizetők sokkal érzékenyebbek a stabilitásra, a Telekom nem hiszem, hogy pár új ügyfél miatt kockáztatná a meglevő ügyfélbázist, a jelenlegi ügyfelek kárára. Akik jelenleg a Telenornál vannak szerintem fizetnének pár %al többet a stabilabb korlátlan netért.
Tényleg nem tudom, ha tele van a piac a Telenor és a Vodafone jobbnál jobb ajánlataival miért fontos, hogy a Telekom lépjen, ha számára megfelelő a jelenlegi tempóban (növekvő/csökkenő) ügyfélbázis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest