- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
szabogabor10 #46181 üzenetére
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #46084 üzenetére
Ha Wifin leszinkronizálod, utána offline is hallgathatod a zenét, és akkor még az 500 MB extra adatforgalmi keretre sincs szükséged. Egyébként valószínűleg én is maradok a bankkártyás fizetésnél
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
szabogabor10 #45801 üzenetére
Ó bammeg, akkor visszaszívtam.
-
kisninja
őstag
válasz
szabogabor10 #45708 üzenetére
Igen amit írtam útvonalat szó szerint nincs lefedettség de van még 3 kolléga nekik is más más teló. Régebben emlékeim szerint volt.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabogabor10 #45706 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a telefonom "még" LTE hálózatba van (de a szélén - Nagykanizsától 6-7km re) és így a térerő 1-esen van (pl. pincébe piros x 0-s térerő ugye) vagy néha átvált 3G vagy Edge -re pl. buszozás közbe Letenyére mikor megyek melóba.... Nagykanizsa felé meg fokozatosan növekszik az LTE térerő (ez így normális is)
Kiváncsi leszek mikor lesz közel 100% -os LTE lefedettség az országba.. (elkélne)L
-
kisninja
őstag
válasz
szabogabor10 #45706 üzenetére
Jah írta is a tmob hogy nagyobb városban van lte Tolna mióta az ?
(no semmi bajom a tolnaiakkal sokkal kisebb mint szeki.)
Sok helyen csak edge van és újabban a fent említett helyeken térerő sincs...
Alsónánán a vodkának lefedettsége sincs de a telenornak szinte mindenhol van 3g je... (tudom menjek át át is mennék ha az egész család nem lenne tmobos, de lehet térítek)
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45266 üzenetére
Hát igen, na mind1 nézem így is a meccseket.
Köszi az infókat.
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45264 üzenetére
Értem, a lejátszókat próbáltam még többet, de mind ugyanaz volt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45262 üzenetére
LTE-vel nem lesz jobb a minőség nem próbáltad esetleg? (én amerre járok sehol nincs csak 3G
)
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45260 üzenetére
Ez igaz, de a 3G viszont sokkal jobb minőséget elbírna mint a 240p, 3G ugye simán bírná a 720p-t is pl, de már nekem egy 480p is tökéletes lenne.
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45258 üzenetére
A lejátszóba megnéztem az eredeti felbontását a streamnek hát eléggé nevetséges ilyen 240p lehet kb azt 3G kell neki.
Az adatforgalom számláló nektek is számolja a forgalmát ugye?
-
SzlobiG
félisten
válasz
szabogabor10 #45254 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom, érdekes mert pl ha edge-re vált akkor aztán még a hang is iszonyú minőség lesz azt alig használja a netet. Érdekes, na mind1 ez van.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
szabogabor10 #45254 üzenetére
Meg szifonon nyertek az angolok nem?
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #45019 üzenetére
Ez egy szintén EU-s előírás eredménye. Az a lényege, hogy megválaszthatod külföldön, hogy kinek a szolgáltatását veszed igénybe. Szóval nem roaming-olsz, hanem kint előfizetsz pl valami netcsomagra, ugyanarra a SIM-re, és megmarad a számod is. Legalábbis ez volt az eredeti tervezet lényege
-
djculture
félisten
válasz
szabogabor10 #45019 üzenetére
Nemtudom ott hogy működik de angiában pl nem egy hálózatra eddig nem lehetett t-mobile-os készülékkel felmenni. Mondjuk ott eleve ahogy tudom nincs ez a hálózaton belül kivül marhaság. Van ausztrián belüli és ausztrián kívüli díjszabás és ennyi.
-
raziel01
veterán
válasz
szabogabor10 #44548 üzenetére
Vodafone-nál van így.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szabogabor10 #44515 üzenetére
Érdekes. Be is k@phatják.
No, de a mi esetünkben szerencse, hogy itthon még nincsenek így elkanászodva a szolgáltatók.
Egyébként a kérdezőnek mondanám,hogy nekem van valahol ilyen domino web sim-em, feltöltős netes akármi, csak nincs hozzá modemem. ha kell, akkor megkeresem és kölcsönadom. Mondjuk a konstrukciója elég fos.
-
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #43691 üzenetére
Igen, MédiaMánia esetén lekérdezhető az App-ban, mert annak adatkeretét a postpaid rendszer tartja számon, míg a forgalmi díj mentes csomagokét a Domino rendszer. Természetesen dolgoznak rajta, hogy ezen csomagok kerete is lekérdezhető legyen.
M.A.Z.
Azon díjcsomagoknál és adatcsomagoknál, ahol nincs forgalmi díj, 2013.04.01-től van egyedi fordulónap, vagyis ha valakinek ennél korábbi díjcsomagja vagy ahhoz plusz adatcsomagja van, de változtat rajta, annak onnantól egyedi fordulónapja lesz.
A 203 pont mire is ment el? Esetleg nem a hívószám kijelzést fizetted ki belőle, ami Eco XS-hez 203 Ft?HunJasper
Igen, sajnos legalább 60 nappal előtte kell jelezni, hogy nem kívánsz szerződést hosszabbítani (akár szerződéskötés után is meg lehet tenni a nyilatkozatot)...Vangelis
Egyrészt HunJaspernek a 1435-öt kellene hívni, másrészt ilyenkor lakosságiba teszik, ami ugyancsak rossz megoldás...chris78
A blackberry APN-en keresztüli forgalom más keretből megy.Eternitys
2008-tól már csak USIM van, így a lényeg, hogy mikori a SIM, ez pedig kinyerhető a sorszámból (de fejből nem emlékszem, melyik részlete az), vagy ügyintéző tudja ellenőrizni a SIM aktiválás dátumát. -
klogw
aktív tag
válasz
A tudtalant könnyebb átverni, kifosztani.
-
Vangelis
félisten
válasz
pl mert lexarják....
-
válasz
szabogabor10 #43399 üzenetére
Telekom appban?
-
válasz
szabogabor10 #42075 üzenetére
és? Hódmezővásárhelyen előbb, mint Szegeden?
-
kungzi
veterán
válasz
szabogabor10 #41789 üzenetére
ige, de eddig nem volt LTE csomagom
(#41788) 1430
ez nagyon jó hír, köszönöm szépen
-
Vigneau
félisten
válasz
szabogabor10 #41727 üzenetére
Óóó, köszönöm szépen a választ.
Tiszta haszon, hogy TV és mobil topik is van külön - fel sem tűnt eddig.
-
aicon
senior tag
válasz
szabogabor10 #41678 üzenetére
Az éjszaka még több kimaradás/megszakadás volt, nem csak mobil fronton, hanem vezetékes internet, telefon részen is. Általános gebasz...?!
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #41673 üzenetére
Nekem még a BlackBerrym is behalt... pedig az telenoros .....
Csak t-home WIFI-n volt.
-
Nescafé
őstag
válasz
szabogabor10 #41466 üzenetére
azt nem tudom , itt is egy hete vettem észre hogy van...
-
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #41418 üzenetére
Kezdd azzal, hogy nem ordítod le senkinek sem a fejét, hanem értelmesen elmondod a panaszodat.
Általában itt követik el az ügyfelek az első hibájukat... -
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #41418 üzenetére
Miután majd megkaptad a számládat,és látod, hogy ki vannak számlázva benne az 56 Ft-os tételek, akkor hívd fel a 06 1 2659700 telefonszámon a T-Mobile számlareklamációs osztályát.Ha véletlenül az ügyfélszolgálat veszi fel,(erre kérdezz is rá) akkor kérd meg, hogy kapcsolják. Ott minden ilyesmit el lehet intézni. Én két hete reklamáltam meg a számlámat, jogos volt,és egy nap alatt lejavították, nem tartott harminc napig.
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #41395 üzenetére
Régóta "rágom a T-Mobile fülét", hogy az internetes forgalomlekérdezést tegye ingyenessé...
-
taip
senior tag
válasz
szabogabor10 #41395 üzenetére
Ja, én is pont a hétvégén akartam megnézni, hol tartok, aztán láttam, hogy 56 vagy hány Ft-ért lehetne lekérdezni. Ráadásul, mindenféle apróbetűben közlik, hogy ez nem mindig megy és akkor sem friss.
Azt még megértem, hogy nem percre kész, hanem azt hiszem 6 óránként frissül (elvileg). De olyat is olvastam, hogy a fordulónapot követő 1 héten belül ne is akard lekérdezni, mert nem fogja tudni megmondani. WTF??
Az 56 Ft meg milyen kicsinyes dolog már... nem a Gizikének kell kézzel kikeresni minden alkalommal egy táblázatból, hanem automata rendszerből jön, akár ingyenes is lehetne. Na jó, kompromisszumkész vagyok, legyen csak naponta 1 ingyen. -
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #39963 üzenetére
Szomorú, hogy mióta Telekom, azóta ez is rosszabb lett.
-
sifarr
senior tag
válasz
szabogabor10 #39845 üzenetére
Ha az EU végre meghozza a VoIP-tiltást megtiltó döntést (régóta tervben van), akkor azonnal le kell venniük a tiltást. Nagyon remélem, hogy minél előbb megtörténik. Aljas dolog.
És akkor szerinted mi lesz?
Megmondom én.
6000-re emelkedik a legolcsóbb kombinált csomag (hang + net) 35-40 forintos percdíjjal és 200 mega nettel. A kiegészítő csomagok meg kétezertől indulnak.
A prepaidhez a legolcsóbb kiegészítő net pedig 200 mega 1500 lesz.Nem védem én a szolgáltatókat, de az hogy a voip szolgáltatók ne fizessenek hálózati díjat, hasonló ahhoz, ami a németeknél is kiverte a biztosítékot.
Ők fizetnek külföldön mindenhol sztrádadíjat, a többi ország meg elvárja, hogy Németországban továbbra se legyen útdíj. -
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #39845 üzenetére
Igen, akkor más lesz a helyzet, de egyelőre most még nem így van. (Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle egyébként.)
-
blueye
veterán
-
aero.
veterán
válasz
szabogabor10 #39174 üzenetére
Válaszolt az ügyintéző, és az iPadeket is korlátozzák.
-
troland26
őstag
válasz
szabogabor10 #39152 üzenetére
megpróbáltam , lejött , de csak sima sms volt .. érdekes ..
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #37971 üzenetére
Bármikor bele lehet vagy ki lehet fizetni. nekem volt, hogy 500ft-ot írtak jóvá a törlesztőből.
Mert annyi túlfizetésem volt.
Annyival csökkent az egyenleg. -
Dr. Oid
aktív tag
válasz
szabogabor10 #37684 üzenetére
jó lenne valami bennfentes infó, parasztlogikával arra gondolok, hogy ha tudnák, fenntartanák a nagy keresletet, nekik a havi előfizu a lényeg, mert az két év tuti bevétel. minél nagyobb díjcsomagot vállalsz, annál jobb, d emost ez valahogy nem megy...
-
talamasca
senior tag
válasz
szabogabor10 #37098 üzenetére
Na, nálam siker!
Ezüst, 16GB megrendelve.
Most hátrány a vidék és a hétvége, mert csak kedden érkezik... -
MarKoo
addikt
válasz
szabogabor10 #37098 üzenetére
3 évig dolgoztam nekik, gyűlöltem amikor szenvednek hogy miért nincs iPhone, de belátom hogy bosszantó. Nyilván nem halok meg nélküle, de annyi pénzt hagyok ott nekik minden hónapban 10 előfizetésre, amiért cserébe elvárok némi pluszt. De semmiképp sem ezt..
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10 #37007 üzenetére
Meg kell venni apple store-ba(kivéve ha nem részletre akarod előfizetés mellé) Függetlenül olcsóbb szerintem, mint kártyásan...
-
talamasca
senior tag
válasz
szabogabor10 #37007 üzenetére
Ez nekünk vásárlóknak idegesítő csak...
Szerintem a kismillió Samsungon nagyobb a hasznuk.
Meg aztán annyit tudnak eladni, amennyit az Apple-től kapnak.
Az más kérdés, hogy nem valószínű, hogy egy raktárkapu folyamatosan nyitva áll, ha érkezne a kamion..
Mégse tudják (akarják) megmondani, hogy mikor jön szállítmány... -
talamasca
senior tag
válasz
szabogabor10 #37004 üzenetére
Ma reggel már Dunaújvárosban jár a vándor iPhone.
Kaposvárra is jöhetne... -
válasz
szabogabor10 #36994 üzenetére
Ez biztos? Mert itt én nem látom ezt a lehetőséget.
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #36688 üzenetére
Sajnos úgy tűnik egyenlőre jól dolgoznak a fejelsztők!
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #36659 üzenetére
Zűr van a zavarban!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
szabogabor10 #36441 üzenetére
Hallottam egy beszélgetést ebben a témában a Kossuth rádión és elvileg még idén kiírják.
-
DiVaD
senior tag
válasz
szabogabor10 #36277 üzenetére
Tudtommal társkártyás előfizetésre semmi esetre se tudsz átváltani. Mivel az "mellék" előfizetés, nem fő.
-
Frenky25
tag
válasz
szabogabor10 #36277 üzenetére
Én ma akartam számlát befizetni, meg előfizetés hosszabbítás is lett volna,de nem sikerült, mert nem működik a Telekom rendszere. Már reggeltől szerencsétlenkedik ezek szerint
-
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #34965 üzenetére
Ez jó kérdés, a marketingesekhez nem sok közöm van (talán szerencsére
).
-
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #34963 üzenetére
Velem lehet vitatkozni, de a tényekkel nem, miszerint az ország nagy részén ahol van HSPA lefedettség, ott be lett kapcsolva a DC-HSPA is.
És igen, mértem már 30-40Mbps közötti értéket 3G hálózaton, Telekom hálón.
-
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #34961 üzenetére
Van DC-HSPA, elég régóta. Most gyakorlatilag egész Budapest le van fedve, egy évvel ezelőtt még csak egy-két kerületben volt. De vidéken is szépen fel lettek kapcsolgatva a DC-k.
-
balint82
senior tag
válasz
szabogabor10 #33699 üzenetére
4G
-
balint82
senior tag
válasz
szabogabor10 #33697 üzenetére
Preferált hálózat:
LTE/GSM/WCDMA auto -
morphin
tag
válasz
szabogabor10 #33480 üzenetére
Barátom Londonban él a párjával...Three-nél vannak mindketten. ~30 fontos (cirka 10e Ft) havi díj 2 évre...ingyen elvihető volt az S4 amikor megjelent. Kettőt is kihoztak így...
A díjcsomagban több ezer sms free UK-n belül meg teljesen lebeszélhető illetve van benne elég sok free perc (óra) is. Vicces...ha tényleg behozzák nemsoká a roaming mentességet EU-n belül akkor lesz itt nemulass az itthoni szolgáltatóknak. Mennek a levesbe kb. UK Three már most 6 országba megszüntette a roamingot. Mondjuk mi pont nem vagyunk benne sajnos. -
erdoke
titán
válasz
Ezt magyaráztam már többször, de egyeseknél csak politikai háttere lehet a dolgoknak... Sőt, azt is mindig hozzátettem, hogy a különbségek nagy része már 5-10 évvel ezelőtt is megvolt.
Mindebből logikusabb arra következtetni, hogy a politika éppen a kirívó, kartellezéssel elért extra profitot szeretné megszüntetni, mintsem hogy az adók miatt alakult ki EU a helyzet. -
válasz
Ekkora árkülönbséget NEM LEHET a telekomadóval meg egyéb pluszköltségekkel magyarázni.
Dehogynem....
(#33481) jancseee:
Szerintem nem azt nehezményezte szabogabor10...
-
törölt tag
válasz
LTE háló itt is van a NEXT csomagokban 60/22 :-)
-
dokee78
félisten
válasz
szabogabor10 #30532 üzenetére
Ezt szoktam,de hiába,mint látod ott nincs odaírva,hogy előrendelhető.
Viszont
tomy86 linkjében ott az ár.
Azért köszi.
Email vagy SMS értesítőt nem lehet kérni ezekről?
Ha bekerül új készülék? -
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #30380 üzenetére
Ez csak folyósói pletyka, de állítólag Szegeden még egy darabig nem lesz LTE. Ugyancsak pletyka, hogy ennek a határ közelsége az oka... Ezt most nem tudom, mennyire valós...
baluka26
Még a meglévő előfizetésedhez kaptad a microSIM-et? (Még tavaly?) Mert akkor egy 80-as számot kellene hívnod, amit fejből nem tudok, de a 1430-on is megcsinálják. -
törölt tag
válasz
szabogabor10 #30396 üzenetére
Majd kiderül, hogy hosszútávon mennyire leszek vele elégedett. Első Appel cucc, az elején kiakasztott
-
válasz
szabogabor10 #29875 üzenetére
az lehet, de itt nem olyan csomagról volt szó, és kombi csomagoknál, illetve hang alapú előfizetésre aktivált mobilinternet esetén sem lenne rossz adott szolgáltatás, vagy például sms útján történő lekérdezhetőség.
én megjegyzetem a fordulónapot, meg nem is használom ki teljesen a keretet, szóval nem kell emiatt izgulnom, de sokan nem tudják, pedig akinél rendre nem elég a havi keret, ott fontos lehet. -
válasz
szabogabor10 #29836 üzenetére
a szolgáltató szerint folyamatosan történnek a frissítések az év végéig.
Gedeon31; telefon függvénye is, lesz olyan régi típus, ahol nem fog változni.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #29836 üzenetére
Van egy új kártyám azt most néztem egy régebbi nem okos telefonban van az is T-mobilet ír ki
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #29833 üzenetére
-
lupus_l
aktív tag
válasz
szabogabor10 #29501 üzenetére
Egy telefon ki-be kapcs után nálam is Telekom HU jelent meg (iPhone 5).
-
D@ve89
tag
válasz
szabogabor10 #29483 üzenetére
Lehet van valamennyire műszaki/infrastrukturális háttere is a sorrendnek...?
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #29456 üzenetére
Persze ez nem jelenti azt hogy LTE miatt dolgoznak majd a terepen,majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #29453 üzenetére
Reménykedhetsz. Pécs is meg említésre kerül.
-
válasz
szabogabor10 #29453 üzenetére
biztos van egy sorrend...
-
morbi04
csendes tag
válasz
szabogabor10 #29304 üzenetére
Nincs különbség, ugyanis a Mozaik S nem képes az LTE sebességére, 21mbps a max amit a jelenlegi csomagoddal is el tudsz érni.
-
club1
veterán
válasz
szabogabor10 #29254 üzenetére
20 Mbps-al egy óra alatt kb. 8 GB adatot lehet forgalmazni. Ergo egy 2GB-os csomagnak erre nagyon nincs szüksége. De mielőtt nagyon beleéled magad a 20 Mbps-ba, nekem nagyon úgy rémlik hogy ezt a csomagot 7.2 Mbps-ra korlátozzák lefelé irányban. Erre írtam, hogy nem a sebességet, hanem a technológiában lévő egyéb lehetőségeket (stabilitás, kisebb csomagkésés, nagyobb lefedettség) lehet az LTE használatával élvezni a 3G-hez viszonyítva.
-
club1
veterán
válasz
szabogabor10 #29252 üzenetére
Az Ikon Net 2GB tudja használni az LTE hálózatot. Viszont korlátozott a letöltési sebessége, így lte használatával max. a stabilitása és egy kicsit a térereje nőhet meg a 3G-s használathoz viszonyítva.
-
motoflug
őstag
válasz
szabogabor10 #25712 üzenetére
Koszonom,mukodott
-
HuMarc
veterán
válasz
szabogabor10 #21683 üzenetére
Akkor nem csak én tartom
komikusnakvérlázítónak és hihetetlen pofátlanságnak, hogy a Galaxy Mini-t 2012 Q4-ben kicsi de annál nagyobb tudásúnak titulálni, mikor 2011 Q1-ben (azaz 22 hónapja) jelent meg...Persze, aki ezt beveszi, az a megérdemli kategória....
-
zoli62
addikt
válasz
szabogabor10 #21515 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance-ról hiányzik a névjegykártya import /export telefon belső memóriájába (SIM-re lehet), mert csak...
-
kungzi
veterán
válasz
szabogabor10 #21263 üzenetére
annyira nem izgat, így is bőven elég, csak furcsálltam a dolgot
-
lesaux
veterán
válasz
szabogabor10 #21259 üzenetére
Nem az a baj, hogy a neten nem látom, hanem hogy a neten direkt tiltva van:
Milyen díjcsomagokhoz rendelhető?
DíjcsomagokMédiaMánia díjcsomagok
Mozaik díjcsomagok
(kivéve XS csomag)
T-Mobile ikon díjcsomagok -
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #21205 üzenetére
A HSPA+ területek is rajta vannak ezen a térképen. Azért nincs megkülönböztetve a HSPA+ a térképen, mert arra a technológiára is 2 (letöltési) illetve 0,8 Mbit/s-os (feltöltési) sebességet "válal" a Telekom az esetek 80%-ában. Ha a sebesség fontosabb, mint a +1GB, akkor legfeljebb mond le a Net&Roll opciót.
Egyébként igen, azon az épületen vannak elhelyezve a cellák.
jemm
Ne aggódj, nem lesz belőle problémád, és remélem a készülékkel is elégedett leszel. -
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #21167 üzenetére
Megnéztem a lefedettségi térképen, és Szekszárdnak a déli csücskében van HSPA+ lefedettség. A Tesco-tól nem messze van a torony 3 cellával és olyan nagy területet nem fed le, könnyen lehet, hogy hozzád már nem ér el a hálózat (ezért is kérdeztem, hogy a H+ biztos HSPA+ hálózatot jelent e, nem pedig HSPA-t). Próbálj meg a Tesco környékén is végezni pár mérést.
Szerk.: Illetve kérdezd meg a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy feléd van e HSPA+ lefedettség, akár házszám szinten.
-
válasz
szabogabor10 #21173 üzenetére
álom, mert a két szélsőséget nem lehet arany középútra terelni, és bizony az előfizetői oldalon is akad bőven - a magyar pláne leleményes, meg háborgó típus, sokszor még olyankor is, amikor nem a szolgáltatói oldalon adott a hiba -, de a szolgáltatót sem kell félteni, ott védi le magát - néha túlzottan is -, ahol csak tudja...
csoki46; egy belsős esetlegesen segíthet, legyen az ő dolga, hogy miként papírozza le, és milyen módon védi le magát, ha esetlegesen problémája adódna belőle a későbbiekben...
jemm; itt is írták korábban t-s illetékesek, hogy 21 hónap lett, így én nem ugranék bele a rendszer csapdájába, nem bíznám magam arra! pláne nem úgy, hogy már rögzített felvétel is van arról, hogy erre felhívta a figyelmedet az illetékes!
-
válasz
szabogabor10 #21164 üzenetére
Miért? Mi a probléma? Szerintem a 0 Mbit/sec az elmondásod alapján megvan, úgyhogy dühöngd ki magad, éls örülj, hogy ennél a célértéknél nagyobb sebességet biztosít neked a T....
Ahogyan blueye is írta, totál szélmalomharc lenne a dolog...
-
blueye
veterán
válasz
szabogabor10 #21167 üzenetére
Nézz utána a garantált sebességnek az ÁSZFben... sajnos ez szélmalom harc lesz.
-
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #21162 üzenetére
A Net&Roll 1GB opciót sebességre gyakorolt hatása annyi, hogy nem korlátoz le a hálózat 7,2 Mbit/s-nál, hanem enged akár 21 Mbit/s-ig. Tehát ha eddig is 5-6 Mbit/s-ot mértél, akkor ezután is annyi lesz.
Amúgy a H+ biztos a HSPA+-t jelöli? Addig oké, hogy a logika ezt diktálná, de nem használtam még Androidot, és a neten rákeresve nem találtam erről túl meggyőző oldalakat, illetve a kézikönyv sem említi ezeket az ikonokat. -
Ati007
őstag
válasz
szabogabor10 #21162 üzenetére
nekem hasonló problémám van csak samsung s2vel budapesten
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
szabogabor10 #20931 üzenetére
Na annak örülök, hogy T-s dolgozók is nézegetik a fórumot.
-
válasz
szabogabor10 #20608 üzenetére
Ideadta a hölgy az SIM-et, mire kiléptem az üzletből se kép, se hang...
-
djculture
félisten
válasz
szabogabor10 #20526 üzenetére
Az nem jó mert nem lehet vele fajerozni. Másra ezek a hülye kártyák ugyse jók
-
válasz
szabogabor10 #19799 üzenetére
csak azzal az 1 év bolti + 2 év gyári garival nézed el, nem?
vagy előbbi - úgy elképzelhető adott ár, de úgy meg nem ajánlott vásárolni -, vagy utóbbi, de úgy - szerintem - drágább lesz az a telefon... -
runner 125
nagyúr
válasz
szabogabor10 #19799 üzenetére
A T-Mobile nem telefonbolt. Szolgáltatást nyújt (az, h mellé telefont is van lehetőség vásárolni, csak plusz opció.)
A Partnero és egyéb sarki GSM áraival soha nem fog versenyezni, mivel az ilyen telefonboltok 99%-a "0 perces használt"-ként árulja a készülékeit, ÁFA nélkül.
-
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #19516 üzenetére
Nekem gond nélkül megy a 111-es önkiszolgáló, tehát nem központi hibáról van szó.
Nincs esetleg önkiszolgáló tiltás a hívószámodon? (illetve jozsi252-nek is szól a késrdés) Más ötletem most nincs. Be kell jelenteni (akár újra, ha már korábban is megtetted).kobak112
Azért drágábbak a készülékek "sima" hűséggel, mert a készüléktámogatásokat átcsoportosították inkább a "tarifahűséges" konstrukciókba. -
1430
senior tag
válasz
szabogabor10 #19190 üzenetére
Az első fecske.
Vangelis
Tudom, hogy nem Domino-s vagy. A lényeg, hogy a Domino Paletta díját a T-Home fizeti, ezért jelent meg az októberi T-Home változásokban ez a díj. Mivel a Domino és a havidíjas Paletta díjak eddig megegyeztek, ezért feltételezem, hogy a havidíjas T-Mobile Paletta díjak is hasonló mértékben fognak megemelkedni, de mivel azt a T-Mobile számlázza ki, ezért az erről szóló közleményt a T-Mobile fogja kiadni. Az októberi változásokról pedig augusztus utólsó napjaiban várható sajtóközlemény, ezért azt feltétlen olvasd el, abban bizonyára benne lesz, ha tényleg emelkedik a havidíjas T-Mobile Paletta díja is. -
tylerddd
veterán
válasz
szabogabor10 #19294 üzenetére
WOW! Köszi!!!
-
club1
veterán
válasz
szabogabor10 #19162 üzenetére
Nekem új kártyám van (a Vodafone-nál) és ugyanezt játssza velem a Nokiám, természetesen máshogy (azaz a külföldi Vodafone hálókra jól, az idegen hálókra ugyanezekkel a problémákkal kapcsolódik). Kézin kell hagyni, ha nem a "baráti" hálózaton akarod használni a készüléket.
-
válasz
szabogabor10 #19063 üzenetére
Én jelenleg szívesen el tudnék viselni egy 2 GB-os ajánlatot 2000-ért. RelaxNet M-et nem szeretnék, az meg már túl sok...
Opsz! Ötletem támadt...
-
válasz
szabogabor10 #18888 üzenetére
abban az üzenetben konkrét üzletszabályzati pont(ok)ra hivatkoznak, esetleg azt kellene megnézned, hogy az rád mennyiben vonatkozik...
segítek; általános üzletszabályzat (9.2.3 ->)
vélhetően csak a kötelező tájékoztatási kötelezettségüknek tesznek eleget ilyen módon, nem feltétlenül érdekük minden előfizetőjük aktuális előfizetéses hűségét külön vizsgálgatni, hogy kit mennyiben érint a dolog, felmondhatja azt vagy sem, és mindenki számára személyre szabott üzenetet küldeni. -
Cilindrik
aktív tag
válasz
Végre ez nem csek nekem tünt fel, de igy gyakorlatilag minden hűségnyilatkozatos telefon "kedvezményes" nem? Hisz olsóbb mint a listaár.
-
sagit
veterán
válasz
és akkor ki mondhatja fel? én is megkaptam az sms-t
-
válasz
Most nézem, ÁFSZ-et írtam ÁSZF helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest