- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing: március 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Visszatér a Pebble
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz zsoltzsolt #105220 üzenetére
Nekem a mostani frissítés előtt nem igy nézett ki.
Szerk.:
9.40.0 grafika mentes.
Most néztem asszony J7 (2017) készülékén.Nekem Oreon pedig ez a rajzos, menü elrendezése is különböző.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz zsoltzsolt #105214 üzenetére
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #105214 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz zsoltzsolt #104929 üzenetére
Szerintem menni fog majd valamikor, de nem 1-2 nap, úgy gondolom. Nekem is van jópár Dominós szám felvéve. Ha mégsem menne, akkor próbáld leügyezni az ügyfélszolgálattal.
-
félisten
válasz zsoltzsolt #104929 üzenetére
Ja, kicsit várj vele...az ugyanis a helyzet, hogy az informatikai/telekommunikációs fejlesztés és az azt alkalmazók szakgárdája közötti évtizednyi szakadékot elég nehéz átugrani! Egyre nagyobb gáz lesz ebből szerintem, le kéne állnia a fejlesztéseknek mondjuk 10 évre, hogy valamelyest utolérjék magukat az alkalmazók.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz zsoltzsolt #104927 üzenetére
Nem új vagy hordozott a szám? Esetleg Dominó-ra/-ról váltás történt (?) és azért írja, hogy később próbáld. Lehet, hogy van valamennyi átfutási ideje ilyenkor. Csak tippelek...
Kóddal kapcsolatban jártam már úgy, hogy túl gyors voltam. Kicsit érdemes várni a beírással.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz zsoltzsolt #104925 üzenetére
Alkalmazásban nem találtam rá megoldást. A honlapon bejelentkezve a "Fiók beállítások" alatt viszont leválaszthatóak egyenként.
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltzsolt #104873 üzenetére
Gondolom a készüléked topikjában ez kiderül (és egyben az is, hogy egyáltalán milyen készülékről van szó).
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltzsolt #104871 üzenetére
Első tipp: Szétment belső antenna, vagy döglődő rf egység a telefonodban. Ha szolgáltató oldali általános probléma lenne, hangos lenne tőle a topik.
-
Vangelis
félisten
válasz zsoltzsolt #104848 üzenetére
Még nincs nálam....
Telekom kb 9 nap.
Most eddig 5 nap.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz zsoltzsolt #104821 üzenetére
A karcmentes üvegfóliás készülék
(U)Termék állapota a
recepciónál:
használt karcos szennyeződések, karcolások a képernyőn, elkezdi megjeleníteni a képe(/U)Hmm.... pedig mindig is vigyáztam rá.. semmi baja nem volt. A hátlapon volt pár apró karc.. de a kijelző hibátlan volt Ezért szeretem a személyes átvételt.... és átadást. Amikor még a telekomnál leadtam akkor nem látszott karc a kijelzőn, de amikor javítás nélkül küldték vissza sem volt rajta.... biztos a futár a dobozban és bubi fóliában külön tasakban összekarcolta ... király!
Letakarítottam mint , ha műtőbe vitték volna stb.... hihetetlen....De elvileg megcsinálták.... meglátjuk mit kapok vissza.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz zsoltzsolt #104821 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz zsoltzsolt #104795 üzenetére
Igen román cég csak érdekes az e-mail, hogy az emeg szervizébe került.
Akkor lehet nem véletlen, hogy le sem xart a telekom a telefonom garanciális javítását.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #104724 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Gépen és táblagépen is megpróbáltam, mindkettőnél ez volt sajnos.
-
félisten
válasz zsoltzsolt #104724 üzenetére
Pár hete én is PC-vel SMS küldős módszerrel oldottam meg. Akkor könnyen ment.
Na ja, általános hiba, az az egész IT hátterük!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz zsoltzsolt #104722 üzenetére
Előfizetés testreszabása menüpont-ból megy régi appal. Persze a Domino-s telón értelemszerűen nem megy, csak az előfizetésessel. Utóbbin nem vagy bejelentkezve sehová, automatikusan kezeli a sim-et az app.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #104718 üzenetére
Múltkor próbáltam egyik ismerősöm előfizetését hozzácsatolni amíg bekapcsoltam volna neki a Domino Most-ot, de nem sikerült.
-
btudos
nagyúr
válasz zsoltzsolt #104373 üzenetére
Az árából kiindulva XB50 lesz az, csak nem sikerült megfelelő képet társítani hozzá.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Esqs
tag
válasz zsoltzsolt #104084 üzenetére
Igaza van Bogyó bá'-nak, rendelj itt egy Domino kártyát, és kapsz hozzá 1 GB adatot, aztán mellé vehetsz további 4-et a Maratonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zsoltzsolt #104075 üzenetére
Neten megrendelni egy Domino kártyát, amihez ajándék net is jár, majd pénzt tölteni rá és jöhet a Maraton 4GB. A telenoros kártyát meg eldobni ha már nincs rajta pénz.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Esqs
tag
válasz zsoltzsolt #104075 üzenetére
A költséget tekintve nemigen lenne különbség a két út között, utóbbi esetben 990 forintodba kerülne a Domino kártya, míg számhordozás esetében asszem díjmentes, de ebben nem vagyok biztos (2008-ban, amikor áthoztam a 20-as számomat, akkor semmit sem kellett fizetnem az új SIM-ért). Ha meg akarod tartani a 20-as számodat, akkor kezdeményezz számhordozást.
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
válasz zsoltzsolt #103876 üzenetére
Előbbi
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #103681 üzenetére
Főleg úgy, hogy az egész november egy komplett akció volt. Azt pedig nem tudni előre, mi várható a továbbiak során.
Egy dolog az, hogy valaki éppen nem talál számára vonzó ajánlatot és egy teljesen másik az, hogy hiányolják az akciót (ami közben volt és lesz).
-
migabi24
nagyúr
válasz zsoltzsolt #103681 üzenetére
Nem kell védeni azt a mocskos bandát, minek van tele a honlapjuk akció felirattal, ha nem írnák ki semmi gondom nem volna, de ez csípi a szemem
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz zsoltzsolt #102513 üzenetére
Simán lehet hogy az appot kiszolgáló hátterrendszeren is történtek változások, nem csak a kliensprogramban.
De miért nem frissítesz? -
válasz zsoltzsolt #102494 üzenetére
De akkor egyáltalán minek van feltüntetve ha nincs is ilyen opcióm, tehát nem tudok korlátlanul tv-t nézni, mert nincs tv csomagom
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Soulfly842
addikt
válasz zsoltzsolt #102494 üzenetére
Úgy-úgy... van egy listaár, de ezek lentebb ki is vannak nullázva a Magenta1 miatt.
-
legenda
válasz zsoltzsolt #102315 üzenetére
Nálam nincs a 9.30.0 verzióban és előtte sem volt a 9.24.1-ben.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Black_Raven
veterán
válasz zsoltzsolt #102160 üzenetére
Nekem mindegy, mutat mindent az új is.Csak az új dominósoknak nem mutatja az ajándék perceket.
berbatov2: termésdzetesen a kiválasztott app után a 3 pötty.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz zsoltzsolt #102156 üzenetére
Szeptemberi SPL óta nem megy(8.1)
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #101987 üzenetére
IOS-on ez nem így működik.
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #101960 üzenetére
Nem kell sok év, és minden fogyasztóról minden nyilván lesz tartva, a tv-kben meg csak olyan egyénre szabott reklámokat látsz, amiket az algoritmusok szerint rá tudnak sózni. De azt sokszor fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #101954 üzenetére
Az nem, de minden és "mindenki" adatokat próbál gyűjteni mindenkiről. Amiket el is tárolnak.
-
tizenkettő
csendes tag
válasz zsoltzsolt #101946 üzenetére
persze, van benne olyan is, ami érthető, hogy szükséges, de jópár elég necces.
ez a letiltás jó dolog, csak lehet, hogy telepítéskor egyből elment mindent, aztán akkor már tilthatom... -
törölt tag
válasz zsoltzsolt #101901 üzenetére
...de ő legalább belátja, hogy hibázott/tévedett és meg is írja a fórumon. Becsülendő hozzáállás.
-
Szólista
senior tag
válasz zsoltzsolt #101894 üzenetére
Megtörtént és nincs változás.
Ami az érdekes 5Ft terhelés történt a Telekom Gyorsfizetés oldalról és elfogadták a kártya regisztrációját.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100844 üzenetére
Ezeken a helyeken: Link
sundayrobi: Ahogy nézem, káosz van most az árazásban, valamelyik aránytalanul drágább, a másik meg olcsóbb, biztos javítják majd.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zsoltzsolt #100835 üzenetére
Igen, ezek is adottak.
Egy problémát tapasztaltam - amit jeleztem is a fejlesztőnek -, az előző verzióval ellentétben, ez nem vette át a fiókban korábban regisztrált és használt bankkártyát, újra kellett rögzíteni ezt és csak azóta kínálja fel fizetésre.zoltan6:
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
válasz zsoltzsolt #100837 üzenetére
Ez elég fapados igy,a kapcsolatot kártyát is elvették
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Az időpontfoglalás (később) várhatóan vissza fog kerülni.
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Ezek nincsenek, meg kikerült a kapcsolat kártya is.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100578 üzenetére
Az időpont-foglalás várható egy későbbi verzióban: [link].
-
Tomikaa.
tag
válasz zsoltzsolt #100578 üzenetére
Azt ígérték, hogy vissza fognak kerülni, de a Telekomnál ki tudja.
-
bkiky01
senior tag
válasz zsoltzsolt #100581 üzenetére
Rég nincs, épp ezért kérdezem..
-
Ateszpapa
addikt
válasz zsoltzsolt #100576 üzenetére
... beállítások, bankkártyák beállítása.
Újra kellett nekem is regisztrálnom a kártyám.[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
válasz zsoltzsolt #100540 üzenetére
nálam is még csak 7.8. fura.
-
Ateszpapa
addikt
válasz zsoltzsolt #100540 üzenetére
Nem tudom, talán próbáld meg eltávolítani és frissen letölteni a Play áruházból...hátha már a friss verziót szedi le.
-
Ateszpapa
addikt
válasz zsoltzsolt #100537 üzenetére
Kinézetben, átláthatóságban jobb lett.
9.15.1 Verzió -
norberto_th
aktív tag
válasz zsoltzsolt #100399 üzenetére
Gondolom mindenkinek frissülget majd. Haverom Oneplus 6 telóján az új van, lehet nem is az app frissül?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Bferibörs
addikt
válasz zsoltzsolt #100344 üzenetére
Nem de lényegesen olcsóbb az amire nekem szükségem van.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #100031 üzenetére
Ja, és mikor szokták azt mondani? Továbbá konkrétan "elhangzott" a csúsztatás szó. Az eufémizmusok nem teszik szebbé a valóságot és a rosszindulatot.
Ja, az ügyintézés kb uígy zajlik nálam is... Smi érdemi válasz, csak elkenés, sablonlevelek, stb.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltzsolt #99728 üzenetére
Ez minden korlátlan opció esetében így van már jó ideje.
-
legenda
válasz zsoltzsolt #99709 üzenetére
Az előfizetés testreszabásánál, a mobilinternet szekcióban az első opció.
German_TD: Nem tudom, hogy milyen sorrend alapján frissülnek be az alkalmazások, de csak megtörténik mihamarabb mindenkinél.
zoli62: Nekem elég sok havi díjas és Domino előfizetés hozzá van rendelve a fiókomhoz, mindegyiknél egyszerre jelent meg az opció.
Mivel nem mindegyik van az én nevemen, ezért inkább az alkalmazáshoz kötöm az opció megjelenítését, annak kell adott tekintetben frissülnie.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz zsoltzsolt #99709 üzenetére
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
bopeti98
őstag
válasz zsoltzsolt #99460 üzenetére
Igen.
(#99461) thomas77
Xiaomi Mi A1
-
legenda
válasz zsoltzsolt #99408 üzenetére
Némelyik igen, de nem mindegyik.
-
Keem1
veterán
válasz zsoltzsolt #99410 üzenetére
Az, aki a telefon mögött ül, nem. Azért ez nem ér nekik meg annyit, hogy egy technikussal lekérjék a készülék adatait.
Egyszerűbb bekapcsolni. -
Keem1
veterán
válasz zsoltzsolt #99408 üzenetére
Azt mondod, hogy (pl.) Galaxy S8-ad van és bekapcsolják. Egyébként nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99297 üzenetére
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99295 üzenetére
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99292 üzenetére
Ha van bekapcsolt kézbesítési jelentésed, akkor az alapján látod. Hasznos, ha nem figyelt oda valaki SMS írás közben és a túl nagy üzenet átváltott MMS-re, mert legalább akkor, mikor megkapja a jelentést, szembesül a helyzettel. Ez persze csak tipp, nem túl hétköznapi jelenség, szerintem.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #98978 üzenetére
Már 40-50évesek között is sok olyat látok, akik nem értenek igazán ezekhez a dolgokhoz, de azért próbálkoznak beletanulni, de még a 70-80évesek között is vannak ilyenek jópáran. És ők a legtöbben nem élnek túl jól, főleg a vidékiek. És minél idősebbek, annál spórolósabbak.
50megás gomb sehol. Se dominonál, se előfizetésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz zsoltzsolt #98981 üzenetére
Nincs sajnos, legalábbis én végignézve az összes doksit, ott nem találtam.
-
rushty
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz zsoltzsolt #98558 üzenetére
A Telekom nem engedheti az ügyintézőjét hozzáférni adott ügyfél adataihoz ügyfélbiztonsági kód vagy személyi adatok megadása nélkül. Ha egy ügyintéző a telefonszám ismeretében mindenhez hozzáfér, akkor a rendszer adatvédelmi szempontból egy hulladék. Ez a Telekom felelőssége.
-
btudos
nagyúr
válasz zsoltzsolt #98474 üzenetére
Mert a Dominós számán nem tudja hasznosan felhasználni a feltöltött összeget, így a viszonzás számára konkrétan veszteséget jelentene.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #98390 üzenetére
aztatat én értettemám!
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #98384 üzenetére
Nem jelentkeztem be a telekom felületére, és így fel tudtam tölteni anyám egyenlegét.
Ha bejelentkezek, szinte semmi sem mükszik. -
törölt tag
válasz zsoltzsolt #98093 üzenetére
Eredetileg magának a képnek kéne elvileg megjelennie a szöveg alatt.
-
rétisün
veterán
válasz zsoltzsolt #97782 üzenetére
ha jól rémlik, én is írtam zárójelet 2 napja, és elfogadta.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
vwpolopg
őstag
válasz zsoltzsolt #97542 üzenetére
azaz, hogy jó volt-e valaha?
Hogy ne legyek off, legutóbbi próbálkozásom után, miután behazudtam, hogy iphone-om van (amúgy mate 9) sem kapcsolta be a telefonos ügyfélszolgálat (azt mondták be van) Szóval én elengedtem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #97502 üzenetére
Weben màr látszanak az adatok, Telekom App még nem ok... :/
-
goop
őstag
válasz zsoltzsolt #97375 üzenetére
Neten nem lehet. Csak személyesen, talán még telefonon, de az is kétséges.
-
goop
őstag
válasz zsoltzsolt #97372 üzenetére
Nem is fogsz, mivel az egy szolgáltatás csomag...
Tv, net, vez. telefon, mobil. -
Black_Raven
veterán
válasz zsoltzsolt #97285 üzenetére
Sziasztok. A hangposta kikapcsolásnak mi az ussd kódja?illetve statusnak.
-
legenda
válasz zsoltzsolt #97277 üzenetére
iPhone/iOS esetén nem ilyen egyszerű a dolog, ott közvetve lehet csak eszközölni a szolgáltatónál a részleges átirányításokat, különböző GSM kódokkal.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz zsoltzsolt #96887 üzenetére
Jó hallani ezt a rugalmasságot.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #96881 üzenetére
1, szerintem hivatalosan 30 nap, de nem vagyok benne 100%ig biztos.
2, vásárlás előtti állapotra áll vissza, oda váltasz a folyamat után ahova akarsz.
3, akár dominora is lehet, tán 2000 forint a díja, ami tartalmazza a kezdeti lebeszélhetőséget. -
dptrsk
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #96877 üzenetére
Igen, a szerződés előtti állapotot kell visszaállítani.
Szerintem visszautalást tudsz kérni bankszámlaszámra. -
South Velen
addikt
válasz zsoltzsolt #96615 üzenetére
Aha, biztos megveszi neked féláron a cuccot, és ismeretlen baráti szeretetből továbbadja neked.
Volt idő, amikor még egyszeri user is meg tudta ezeket venni. Az aranykor.
-
legenda
-
South Velen
addikt
válasz zsoltzsolt #96612 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit jelent, nem tudsz venni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
PauseVonPlay
csendes tag
válasz zsoltzsolt #95920 üzenetére
Városi vagyok, ez nem nagyon érint engem, de most inkább utazok 1 órát mint várjak X napot
Üdv: Márko
-
vpanangin
senior tag
válasz zsoltzsolt #95228 üzenetére
Talán az, hogy a régi, jól bejáratott számot megtartva egy kedvező havidíjasban használja tovább?
-
Szajo
őstag
válasz zsoltzsolt #94797 üzenetére
Megkérdeztem az a gond, hogy online kedvezmény van a telón ami 40ezret jelent... Tehát az adott csomaggal telekom uzletben nem 153ert hozhatnam el hanem 193ert.
-
Szajo
őstag
válasz zsoltzsolt #94797 üzenetére
Na nem tudom várok jövő hétig és majd meglátom.
-
Szajo
őstag
válasz zsoltzsolt #94794 üzenetére
De úgy drágább a havi díj is meg a részlet fizetés is szerintem. Vagy nem?
(van benne online kedvezmény)[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #94756 üzenetére
A saját oldalukról tölthető le. Így nyilván.
-
Lac-coo
őstag
válasz zsoltzsolt #94566 üzenetére
Es hova menjek egy webshopos rendelessel, foleg, ha csak videki boltban van keszleten amit szeretnek ?
I love latte-avokado !
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #94346 üzenetére
Közben válaszoltak fb-on Huawei-ék is.
'A garanciához vagy az eredeti vásárlást igazoló számla másolatára van szükség, vagy az érvényes (lepecsételt/kitöltött) garancialevélre.'
Szóval akkor elégnek kell lennie annak a jótállási jegynek... Köszönöm Neked is.
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #94298 üzenetére
De legalább már tudjuk ki az a
Köllő BabettJónás Zoltán. -
zsolt19900
őstag
válasz zsoltzsolt #94185 üzenetére
az előző hsz-ekre válaszoltam ezért nem jelöltem meg senkit
a "mit lehet tenni" re reagált a posztom, ha így már érthető
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #94008 üzenetére
Nincs semmi gondom. A topikban előforduló rendszeres problémákat sűrítettem egy kommentbe, irónia volt.
-
atees
őstag
válasz zsoltzsolt #93989 üzenetére
Mondjuk en nem veszem magamra mert pl en tapasztalatot kertem miutan beszeltem az ugyfelszolgalattal.
De nem ertek veled egyet, de ezert jo h mindenkinek lehet sajat velemenye.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
törölt tag
Rendelni akartam új telefont részletre mai azonnali átvételre üzletben mégis azt írja szállítás alatt! A webshop teljes előleget kért a száz éves előfizetésemre is és a kiegészítő tokra a Coop kupont nem akarta elfogadni. Tegnap este már belépni sem tudtam, a weblap nem fogadta el a jelszavam! Az appon keresztül beléptem, ott feltűnt helytelenül jelzi a mobilnetem mennyiségét! Voltam ebédszünetben személyesen üzletben is, két ügyintéző mondott négy félét. Új díjcsomagok mikor lesznek?
Adok egy gombot, tudsz segíteni?
-
törölt tag
+1
-
atees
őstag
válasz zsoltzsolt #93986 üzenetére
Szerintem ha zavarnak az ilyen kerdesek, akkor görgessed át azokat!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
szalai112
senior tag
válasz zsoltzsolt #93191 üzenetére
Kösszi a tippet ingyen cserélték
-
golyós
addikt
válasz zsoltzsolt #93193 üzenetére
Más nincs csak voda meg a telekom.
De megtaláltam nagynehezen: 2945#*802# itt értelem szerűen.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Eredeti játékok OFF topik
- SQL kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest