- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
N.otorious #14 üzenetére
Én is tok nélkül használtam az autós MagSafe töltőm! Olyan stabilan tartotta, hogy két kézzel kellett leszednem róla a telefont!
-
válasz
N.otorious #14 üzenetére
"Az almánál is, ha nem mágneses tokban használod, nem áll meg egy tartón, hiába a telefonban benne van a mágnes"
Ez valahogy nem stimmel.
Pontosabban nem általánosságban igaz, saját tapasztalatom az iPhone 12 mini, iPhone 13 és 15 esetén az általam használt ALZA saját gyártmányú autós tartóra helyezvén egyik modell sem óhajtott leesni (de még elmozdulni sem). Nagyon stabil a rögzítés, tok nélkül is.
Minden bizonnyal olyan szituáció is elképzelhető, amit írtál (nem kompatibilis tok, gyenge autós tartó) esetén, de ez nem általános dolog.
"így tényleg mindegy, ha csak a tokban van"
Nem, nem mindegy.
Nekem pont az a MagSafe egyik vonzereje, hogy tok nélkül is megbízható a rögzítés.
-
Genyóbis
csendes újonc
válasz
N.otorious #14 üzenetére
És aki tok nélkül használja a telefont?
-
Ricardo
titán
Szerintem nem baj, ha nem magában a telefonban van a mágnes. A telefonban nagyobb hely marad a hűtésnek, akkunak, vagy egyéb más hasznos dolognak. Súly szempontjából sem mindegy.
Azoknak is jobb akik olyan beépített orvosi eszközzel élnek (pacemaker, ICD....) ami nem barátja a mágneseknek.
Ők megtehetik, hogy nem vesznek ilyen tokot hozzá. -
Micsurin
nagyúr
válasz
N.otorious #14 üzenetére
Kocsiban is tok nélkül rögzül nekem a 15P...
-
vence
aktív tag
Miért is lenne a Droidnál prémium funkció, ha már a Pixel 3-asok óta támogatott ??
Akkor ezt korrektebben úgy mondhatnánk, hogy a legtöbb droidos márkánál prémium funkció ... mert pl. >>
A motorola már 2023-ban beépítette pár
- alsó közép > moto G54 5G és
- a szinte belépő (80-100 EUR) moto G 34 telóiba !!
Ez utóbbi szintén támogatja az 5G hálózatokat is a jelzett ártól ...
és nem mellesleg még nem is belépő SoC van benne.( Szerintem ez a teló a jó kompromisszumok iskolapéldája!
A HD+ kijelzővel nyert extra sebességgel.) -
válasz
viragdani01 #7 üzenetére
Köszi!
Akkor végül is, max. esztétikai, ha a tok átlátszó.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
-
moqs198
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
A Quadlock mágneses tok nem zavarja a tollat S24U-nál, a mágneses kiegészítők viszont igen.
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
És akkor Qi2 és esim ügyben a Xiaomit meg sem említettem (13-as szériától van esim pl). A Google jófej még, a Pixel 3a is esimes. Sony meg a Mark IV-től (ez csak 3 generáció). Qi2 meg ugye sehol.
-
-
janeszgol
félisten
Qi2-t az i12 is tudott már. Ez olyan, mint az esim. Az alma ezer éve tudja, droidnál meg prémium funkció. Az S21- től tudja a Samsung, meg az A54, A55 és kb ennyi
-
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
24U-nál zavarja az ilyen tok a tollat, vajon a 25U-ban, hogy oldották meg, hogy ne legyen vele baj?
Ezt hogy érted? Mi a jelenség? -
Gondolom, súly és hely miatt tették kívülre. Ez ilyen népmesés, meg is oldották, meg nem is. Jó kérdés, mennyire nehéz egy ilyen mágneses tok.
-
LosBlancosRM
őstag
Ez így elég olcsó, gagyi.
24U-nál zavarja az ilyen tok a tollat, vajon a 25U-ban, hogy oldották meg, hogy ne legyen vele baj? 🤔
-
tms+
aktív tag
+1 kár kihagyni a mágnest, anélkül sok értelme nincs szerintem sem
-
Skynet258
veterán
Köszi, hasznos volt! Azt a nyomorult mágnest igazán belerakhatták volna...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nézzük meg kicsit pontosabban, hogy mit is jelent ez, és tisztázzuk a Qi 2 helyzetét.
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Mobilinternet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest