- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
djculture #48420 üzenetére
Nem, addig nem lesz változás, amíg más szereplő meg nem jelenhet a piacon.
Ezek már úgy beálltak évek óta, mintha kartelleznének.
Mindegy hol vagy, rohadt mind.
Anno a kábeltv/műholdas tv piacnak is bebacott a Digi, pedig előtte mind jól megtudta indokolni, hogy ők nem drágák, ennyiért lehet nyújtani a szolgáltatást. -
-
_ak_
addikt
válasz
djculture #48146 üzenetére
Remek...sejtettem, hogy érdemes fenntartással kezelni a kapott információt, mert akkor minden volt, csak nem teljes körű. A honlapon meg nincs is ilyesmi kilistázva, mint aktivált plusz szolgáltatás.
Szerződés meg nem volt, pontosabban szóbeli megállapodás, de aláírni nem kellett semmit.
Rákérdeztünk, hogy miért lettünk lefokozva aranyról, csomagváltás miatt, de erre is csak annyit tudott mondani, hogy hát ez sok mindentől függ, meg hogy mennyi pont kell hozzá.
Btw, e-pack-es előfizetés esetén le lehet valahogy kérdezni, az adott havi számla részleteit?
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture #47835 üzenetére
kisbetűs dolog:
-szerintem teljesen helyén való, hogy kedvezményt kapsz, ha más előfizetésed is van. Vagyis rossz oldalról közelíted meg a dolgokat: nem drágább akinek nincs más digis szolgáltatása, hanem nekik listaár van, és azoknak van kedvezmény, akiknek más digis szolgáltatásuk is van. Ez a T-nél is így van.
- a stick-es dolog: ezt nem tudtam, nekem van más digis szolgáltatásom is. -
Def26
félisten
válasz
djculture #47810 üzenetére
Köszi. Ha asszony telefonjára előfizetek + netet amire 4g sebességet kapok az azt jelenti, hogy le tudom tesztelni (jelenleg olyan csomagja van ami nem 4g)? Arra gondolok, hogy ugyanaz lesz az eredmény mintha mobil stick -en kapnám a netet?
Ha igen, akkor gyorsan elő is fizetek és letesztelem mit bír.Szakadás az gáz, de ma pl. vodafone 3g -n játszottam és egyszer sem szakadt meg a vonal csak néha érezhetően megnőtt a pingem.
-
válasz
djculture #47456 üzenetére
hivatalosan sem feltétlenül kell, hogy újrainduljon a jótállás.
a vonatkozó hazai jogszabály alapján egy év a kötelező jótállás; link, azon belül egyértelmű az újraindulás, a gyártók...stb által adott kiegészítő (korlátozott) jótállásnál viszont már másként működik a dolog, a többletet adó gyártó által meghatározottak alapján.
sok gyártó le is írja a jogi részeknél/ismertetőnél, hogy amit a kötelező jótállás felett ad kiegészítő (korlátozott) jótállást, abban az intervallumban már csak kicserélésre vagy elállásra biztosít lehetőséget, és a kicseréléskor a jótállás nem indul újra. -
#TOTTI
őstag
válasz
djculture #47458 üzenetére
1 éven belül újra indul, mert az amit kötelezően adni kell egy termékre, 2-3 év garanciás terméknél a 2.-3. év már csak grátisz abban az esetben maximum méltányosságból indulhatna újra, de azért nem fog mert egy éven belüli termékre még mindig ott van a több mint 2 éven át tartó garancia.
-
válasz
djculture #47431 üzenetére
több előfizetésem is van, de mindegyiknek átfutom mindig a számláját, sosem volt még számlázási probléma a hosszú évek alatt.
az elektronikus számlázás más miatt van, sokkal egyszerűbb és olcsóbb a szolgáltatónak.
aki nem nézi a számláit, annak teljesen mindegy, hogy levél, e-mail...stb útján kapja.
sőt, az elektronikus még jobb is, bármikor és bárhonnan elérhető akár egy mobilról is.Pepeninho; nem szoktam kiabálni, már az is nagy szó, ha emelem a hangomat, sokkal célravezetőbb, ha látják az emberen, hogy ismeri a vonatkozó szabályozást, és nem lehet csak úgy lepasszolni és/vagy hülyére venni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
djculture #47269 üzenetére
Már lejárt a 14 nap régen. Állítás szerint elsején utaltak. Ez már pár napos késés a szerződéshez képest. Most hatodjára megváltoztatása a válaszukat megint a postás hozza a pénzt. Viszont ennyi idő alatt egy féllábú kenyai postás az oroszlán rezervátumon keresztül is szállítja amit kell...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
djculture #46880 üzenetére
Nagyon el vagy tevedve. Olyanert nem sirhatsz jogilag, amit a jogszabaly nem ir elo. Mutass CSAK 1 jogaszabalyt, ami kotelezove teszi a cserekeszulek biztositasat. Bar segitek, felesleges idot pazarolnod ra, mert ilyen nincs. Az hogy a Magyar Telekom ad, egy kenyelmi szolgaltatas, csak akkor nem ad, ha epp nincs semmi raktaron. Utobbi esetben is hiaba sirsz, max hulyenek neznek.
Attol hogy vettel a szolgaltatotol telefont, a szolgaltato rendelkezesre allasra fog szamlazni es nem hasznalatra. Ha a telefon elromlik akkor a Telekom nem vonhato felelossegre, mert nem a Telekom gyartja. Lehet menni sirni a gyartohoz. Arra az idore amig nincs telefonod MAXIMUM meltanyossagbol kaphatsz jovairast.
-
kezdő
senior tag
válasz
djculture #46815 üzenetére
Nem kaptam figyelmeztetést és rám nem igaz a linkelt komment.
Én Like 300-ban maradtam, az új Like S az ami csak 300 percet tartalmaz, de én nem váltottam.
Csak a Like 50 csomagban lévőket váltották át automatikusan.Értesítést csak a percdíjak módosításáról kaptam, 15 Ft -->18 Ft és 25 Ft ---> 28 Ft
Szóval még mindig nem értem mi ez a 100 óra helyett 300 perc dolog.
Remélem csak a honlap tájékoztat félre.
-
-
Pepeninho
őstag
-
törölt tag
válasz
djculture #46156 üzenetére
Szerintem senki sem direkt késik a befizetéssel, én sem, amennyiben viszont késve fizetek vállalom a kovetkezmenyeit, gondolok a felszolito sms dijara, de 5 nap keses utan azert a zaklatas az messze nem normalis hozzaallas, szerintem, mert a napi 12x inditott rejtett szamos hivas az az, foleg, hogy az osszes elofizumon keresnek.
-
erdoke
titán
-
Pocok256
veterán
válasz
djculture #46117 üzenetére
Na igen de itt 5k t fizetek 500 Mb netert mert telefonálni max 10 percet telefonálok egy hónapban szóval az nem számottevő. Ugyanezt dominobam 1800Ft ért és 10 perc ott 550Ft ért megkapom ami durván 2350 Ft. Ergo kapok telora 25k kedvezményt egy független árhoz képest de havonta 2500 al többet fizetnék... szóval 10 hónap alatt már minuszba lennék. Szomorú ez a T arazas.
Azért köszi a segítséget akkor.nem.marad más mint a független telo és dominó kártya. Szomorú...
-
Pocok256
veterán
válasz
djculture #46110 üzenetére
Értem köszi. Akkor esetleg meg abban tudsz e tippet adni, hogy 4k alatt van e valami olyan mindenkinek elérhető csomagja a T nek ami legalább 300Mb netet tartalmaz. Mert igazából nekem semmire nem.lenne szükségem csak egy elofizetesre ami min 300 mb netet tartalmaz percdij stb mindegy de nem igazán találok csak csillagászati áron :-(
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
djculture #46107 üzenetére
~3,6Mb-s volt a régi stick, az adatai szerint. Sokszor ha már 1,5-2Mb-t kipréselt magából, akkor már jó volt.. Ehhez képest a 8-8,5Mb már megváltás.
Ezért gondoltam, hogy valamerre lépni kellene, hogy legyen egy kisebb sávszélesség ha kell, főként ha többen használnánk.
Egész felhasználóbarát ez a MA260-as stick, és működik az MR3020-as routerrel is szépen!
Viszont a kérdés az, hogy a stick szoftvere alapból static-ra állította az APN-t, nem dynamic-ra. Ez normális jelenség? Statikus a hálózat?
-
club1
veterán
válasz
djculture #46013 üzenetére
Nem mindegy a mértékegység. A kérdező végig következetesen Mbps-ot használt, nem célszerű ide keverni a MB/s-ot.
@bajzal: A Domino csomagok leírása minden kérdésedre kell, hogy választ adjon...
-
bajzal
őstag
-
bwin.party
aktív tag
válasz
djculture #45994 üzenetére
Szia!
Azonnal váltsd át a díjcsomagod Domino Nap-ra!
Igaz, a legkisebb internet csomag is 200 MB-ot tud és havi 1.090.-Ftért. De még mindig jobb, mint a Surf 10 MB 190.-Ft-ért... Nekem egy doboz cigi ára belefér, de akkor is sajnálom rá. Ennyi pénzért ezért a pocsék lefedettségért legalább 500 MB-ot vagy 1GB-ot várnék el... De ez más téma.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest