- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
lugosi #106796 üzenetére
A kedvezményes dolognak nem számoltam még utána pontosan, de megteszem majd, mert van mit összeadni és kivonni, ha megszűnik vagy változik a csak mobilos előfizetésekre szóló Telekom kedvezmény, de közben több előfizetésnél is nő az e-pack kedvezmény és olcsóbb a havidíj.
Ha összességében nem éri meg, akkor egyik előfizetésemen sem váltok díjcsomagot.
Lenne itt lehetőség Telekomos otthoni szolgáltatásokra előfizetni (ráadásul optika van), de annak nem sok esélyét látom, ha csak a kedvezmények miatt tenném. -
válasz
lugosi #106663 üzenetére
Van egy Domino SIM, amin 2019. május 7-ig kellett volna elvégezni az adategyeztetést:
Csak és kizárólag emiatt megcsináltam az elmúlt percekben, az eredmény:
A következő adategyeztetést már nem 2019. május 7-ig írja, hanem 2019. április 20-ig, mert a jogszabály úgy rendelkezik, hogy az évfordulót követő ötödik napon köteles a szolgáltató a nem adategyeztetett előfizetést azonnali hatállyal felmondani, de addig jó vagyok az új dátum alapján.
Érdekes persze a dolog, mert a jogszabály a szerződés időpontját veszi alapul és onnan számolódik az évforduló.Lackooo84: Gyártó függvénye, valamelyik simán cseréli egy pixelhiba esetén is, de nem mindegyik.
-
4Grider
félisten
válasz
lugosi #106615 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy az elvégzett munkával arányosan kell bérezni a munkavállalókat az alvállalkozóknál is, és nagyon nem jó gyakorlat, hogy pár száz Ft-ot ad a szolgáltató a munkáltatónak (nem a munkavállalónak!) egy prepaid előfizetői szerződés megkötéséért. Ennek egyenes következménye lesz az, amit néhányan jónéhány partnernél tapasztalunk. A szolgáltató véletlenül pedig pont abban érdekelt, hogy minél magasabb legyen a postpaid/prepaid arány.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lugosi #106418 üzenetére
Mert gondolom ezzel is babráltak. Először is ellenőrizni kell az appban, hogy az adott előfizetésen aktív ez ez az ingyenes szolgáltatás, (ha ott aktiválod, akkor automatikusan beírja majd a számot amikor a telefonon bekapcsolod) aztán meg a telefonon be kell állítani az átirányításokat foglaltság ill. nem elérhetőség esetére a +36309876543-ra.
-
-
válasz
lugosi #105896 üzenetére
Igen, nálam működik, de olvasom közben, hogy másnál is rendben van.
Korábban az egyik fórumtárssal próbálgattuk (iPhone volt akkor neki is, de hagyományos SIM kártyával), nem működött nála és nem is tudta beállítani az iPhone-on, áttette a SIM kártyát Androidos telefonba, belőtte a megfelelő hívásátirányításokat és utána már az iPhone-ba is megfelelően működött a szolgáltatás. -
Onderon
senior tag
válasz
lugosi #105671 üzenetére
és (#105673) 4Grider
Igen, bár évek óta próbálkozom a használható minőségű VoIP megtalálására (Viber, Whatsapp, Messenger) eddig a Facetime Audio bizonyoult a leghasználhatóbbnak, de sokszor az is szórakozik. Alapvetően próbálom minimalizálni a mobilszámlám, próbálom értelmes keretek közé szorítani, így pl szóba sem jöhet a Telekom korlátlan opció, mert nevetségesen drága a nyugati országok áraihoz képest. Így most jelenleg Mobil L + 3 GB net van, 7790 Ft havonta. Ezt szoktam néha átrakni 6gb netre, attól függően, hogy a munkámhoz éppen mennyi netre van szükségem. Úgy 9490 Ft a csomagom. Ehhez képest a Vodafone 9900 Ft lenne, korlátlan beszéd, chat, közösségi, EU-n belülre is és 4gb net. Szerintem ez nagyon is meggondolandó.
Mindig leírom, így most is megteszem: vicc, hogy más országokban (jellemzően tőlünk nyugatra), mobilelőfizetés választásnál csak azt kell megmondanod, hogy mekkora netet szeretnél. Nem létezik nem korlátlan beszéd/sms csomag már. Pl. Svédországban 9570 Ft-ért korlátlan beszéd/üzenet és 15Gb net jár havona. De nem kell messzire menni, nézzétek meg a lengyel T-mobile árait. 50 Zlotyi a teljesen korlátlan csomag (korlátlan beszéd/üzenet/internet). Nyomkodtam, hátha elnéztem valamit, de nem látok semmit, ami azt jelezné, hogy nem ennyi. Ehhez képest itthon még mindig a perceket kell számolni, hogy a 150 perc meg a 6gb net elég e, vagy fizessek 20ezret havonta a mobilszámlámért. Rettenet.
-
válasz
lugosi #105426 üzenetére
Igen, ezen gondolkodtam én is, mert jó a 4G lefedettség, illetve olyan ritkán használok wifi hálózatot - csak a sajátot a lakásban és ott sem folyamatosan, de otthon szintén jó a 4G(+) -, hogy esetemben kérdéses lehet részben a funkció kihasználtsági mutatója.
Igaz, volt már rá példa, hogy olyan stúdióban voltam egy pincében, ahol egyik szolgáltató hálózatán sem lehetett bárhol telefonálni - a társalgóban sem, ahol pedig szabadna -, wifi viszont adott és mivel nem nyitott, hanem komoly titkosítású, talán rászánnám magam, hogy felcsatlakozzak arra szükség esetén a telefonommal. -
-
-
válasz
lugosi #105250 üzenetére
Nem olyan céllal írtam pedig.
Érintett illetékes mondta:
Nagyon sok panasz van az iPhone-okkal kapcsolatban eSIM és dual SIM kezelése terén, aminek a szolgáltató is issza a levét, mert sokan arra próbálják fogni, pedig más gyártóknál gond nélküli a működés ilyen téren.
Jobban nem faggattam a srácot, mert tudom, hogy Huawei és Samsung eszközökben gond nélkül megy a Telekomos eSIM régóta, de gondolom iPhone-ok kapcsán hirtelen megugrott most a váltások és azzal a problémák száma. -
MaxxDamage
félisten
válasz
lugosi #105167 üzenetére
Pontosan, ott a pont!
Nekem mint felhasználónak/fizetőnek mi közöm a beállításokhoz való értéshez/alkalmazáshoz?
Bevittem személyesen T-Pontba és ők sem tudták megoldani a problémát...(ott is 1 órát vártam a semmire) No comment!Többiek:
Hagyjátok a fenébe, most jó és ez a lényeg, a többi már egyáltalán nem érdekel! Mint ahogy a telefonos ügyintéző is mondta "az ön problémája egyedi eset" -
MaxxDamage
félisten
válasz
lugosi #105164 üzenetére
Az üzletvezető állította be személyesen (mikor T-Pontba voltam és 1 órát ültek rajta...aztán bejelentették hibára), majd telefon restart és nem volt jó (eleve rosszul állította be) és a központban is rosszul küldték le a telefonra... (a beállítást) meg volt teljes ellenőrzés, stb..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
lugosi #105160 üzenetére
Tudom én és ők is tudják.
Panaszt tettem+kártérítési igényem is leadtam.
Majd valami lesz. Azt is panaszoltam, hogy az 1 hét alatt összesen csak 1x hívtak (e hét Szerdán) és kérdezték, hogy megy-e a Net. Minden nap 1x legalább fel kellett volna hívni és meg érdeklődni. Én hívogattam őket...aztán sokat nem tettek azért hogy jó legyen. -
MaxxDamage
félisten
válasz
lugosi #105153 üzenetére
Megoldottam....ennyi!
A T-nél nem tudom milyen emberek vannak, de nem oda valóak, na az is biztos!
V20-ba is T-s SIM van és azon van Net. V30+ telefonba (amit most használok) adtam hozzá új hálózati hozzáférést (V20-ból másoltam ki az adatokat) és jó lett....ennyi!Most kártérítést kértem az egész miatt! /72 óra is letelt a probléma bejelentés óta/
Korábbi 2 panaszra (hibás teljesítés) kaptam 2x5 ezret (kötbér)
Amit leküldtek az csak "mms"-s volt (tehát eleve nem netes hozzáférés!Várom a továbbiakat.
-
-
Soulfly842
addikt
-
Esqs
tag
válasz
lugosi #104461 üzenetére
9-10 évvel ezelőtt az ingyen kérhető t-email fiókban még be lehetett állítani, hogy a beérkező üzenetekről SMS-ben értesülj; sajnos ez a lehetőség (is) megszűnt. Amire szerintem te gondoltál, az a ..........@westel900.net formátumú e-mail cím volt, amit csak számlás előfizetők igényelhettek; ez már korábban (asszem 2004-ben, a Westel —> T-Mobile névváltáskor) megszűnt.
-
radio100jozs
őstag
válasz
lugosi #104210 üzenetére
Igen, én is akartam előfizetésről váltani Dominóra még pár éve a Westend T-pontban és nem tudtam, mert nem volt Domino sim.
Sőt legutóbb még tavasszal meg Vodáról akartam számhordozással visszajönni Telekom Dominóra, több üzletet is megpróbáltam, de vagy azt mondták, nincs Domino sim, vagy azt, hogy nem lehetséges számhordozni, csak előfizetésre, és majd 1 hónap után válthatom át előfizetésről Dominóra.
Biztos, hogy anyagi oka van, hogy az üzletek nem csinálják meg a Dominóra váltást, valszeg veszteséges az üzletnek ez a folyamat.
-
4Grider
félisten
válasz
lugosi #104210 üzenetére
Nem mindegy, hogy 500 Ft jutalékot kapsz egy előfizetői szerződés megkötéséért, vagy 5000 Ft-ot. Főleg akkor nem, ha az 500 Ft-okból a bolt bérleti díja sem hozható össze. Ezért nem csodálkozom a dolgon. A cél az, hogy ilyen sim-et rendelj online (nem véletlenül kapod meg úgy fele pénzért, kétszer annyi adattal feltöltve), vagy ha sürgős vedd meg áruházban/benzinkúton és kösd meg a szerződést online...
-
válasz
lugosi #104171 üzenetére
Így van ez szerintem most is, mert tegnap járt le az egyik előfizetésemen a hűség és nem kellett éjfélig várni, bár csak késő délután néztem rá, de akkor már nem írt hűséget a rendszer.
Jóval korábban is megnézhettem volna, akkor okosabb lennék, mert a webshop rendelés időpontja 00:37 volt. -
-
válasz
lugosi #103968 üzenetére
Igen, abban is írják, hogy szolgáltatótól függ az elérhetőség.
Először egyébként én is alapnak gondoltam ezt, aztán azért rájöttem, hogy itt infrastrukturális fejlesztésre is szükség van, konkrétan el kell szakítani a hálózati elérést a SIM kártyától, és be kell vinni az egész azonosítási folyamatot a felhőbe. Mondjuk szerintem az IoT világban ezt minden szolgáltatónak meg kéne majd lépnie egyszer. -
törölt tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz
lugosi #103428 üzenetére
GLS új Androidos termináljaik óta nem kell utánvétes fizetésnél bizonylatot adni, minden elektronikusan zajlik. Kérésre adnak (pl. cégnél utánvét esetén könyvelő kérheti adminisztrációs célból) illetve futár válogatja.
Rendszerben látják, hogy utánvétes volt-e a csomag, nem kell a GLS átutalására várni. Ha kiszállítva státuszban van, akkor már nem az ügyfél gondja. Itt a pénzmozgás manuális felvételekor hibázott valaki a Telekomnál...
-
törölt tag
válasz
lugosi #103073 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Hogyan lehet "újként" tekinteni egy bemutató darabként kitett, több száz ember által megfogdosott, kipróbált telefonra? Vagy autóra? Amibe ki-be szálltak, nyomkodták, állítgatták stb? Ezeket nem véletlenül értékesítik kedvezményes áron. Hiszen nem újak...
-
tizenkettő
csendes tag
válasz
lugosi #101985 üzenetére
Neked is nagyon köszönöm!
Mondjuk úgy még érdekesebb a dologBár lehet, hogy máshogy működik az android és az ios ilyen szempontból, nem értek hozzá.
Nem gondolom, hogy itt valami irgalmatlan adathalász dolog folyna... de ne kérjenek hozzáférést az adataimhoz. Főleg ha az adott szolgáltatáshoz semmi köze. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
lugosi #101619 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az Apple telefonjain is elérhető lesz, előbb vagy utóbb. Ti nem estek egy kategóriába velünk, akik Microsoft rendszerű telefont (is) használunk.
Tény, hogy baki, ennyi csúszás a droidos és az iOS app érkezése között. Abszolút megértelek benneteket, hogy ez hátrányt jelent. Plusz ott vannak a hagyományos telefonos felhasználók... Az ő helyzetük sem rózsás.
-
válasz
lugosi #101618 üzenetére
Elmúlt a szerkesztési idő, a fiókomban lévő több dominós szám közül egyiken aktív csak a Most, eddig mindegyiken az volt, és azon az egyen is, amin megjött az sms, hogy lejárt, jelenleg aktív, és a többin be se lehet kapcsolni. Reménykedek benne, hogy elmúlik ez az összevisszaság és beáll rendesen a dolog, meg hogy kijön iosra is az új alkalmazás, mert azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen módszereket kelljen alkalmazni, hogy pc-n futtatok egy android emulátort, amiben futtatok egy valahonnan előberhelt verziójú telekom appot.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csalni akarnék, pedig csak egy legális, elérhető szolgáltatást szeretnék használni, pénzért (pl. 600 Ft-os csomag). -
Cs1csó
titán
válasz
lugosi #101576 üzenetére
Akik átlátnak rajtuk azoknál a lojalitást is csökkentik az ilyen húzások, egyszerűen elég lett volna egy SMS hogy 3-6 hónap múlva megszűnik a Domino Most opció és át lehet majd állni a FIX-re. Ezzel lett volna egy hivatalos kivezetési idő és alternatíva is.
Lackooo84
Ha droidos telód 5-ös vagy annál frissebb rendszerrel akkor a google playből lehet telepíteni a legfrissebbet ha régebbi a rendszered akkor ha van PC-d arra telepítsd a Bluestack androind emulátort - pofonegyszerű next-next -finish - aztán a felületén belépsz egy gmail fiókkal majd a google playből letöltöd a legfrissebb telekom alkalmazást "magyar telekom" ezt begépeled kiadja a magyar alkalmazást aztán ott aktiválod. -
Robi_73
őstag
válasz
lugosi #101576 üzenetére
Én is az anyósomnak anno bekapcsoltam a MOST opciót és tegnap hívott, hogy kapott egy sms-t. Bár még mindig nem lehet aktiválni a MOST-ot, de áttettem FIX csomagra, mert amiben volt ott 49 Ft-os percdíjjal ketyegett neki a beszélgetés percenként. Nem úgy lett volna logikus, hogy akinek aktív volt a MOST hagyták volna őket a csomagban a kivezetés végéig, akiknél pedig nem volt bekapcsolva engedélyezték volna az aktiválást, akár havonta is? Lehet a Telekomnál is rájöttek erre, de a kiadott ÁSZF miatt nem tehetnek mást.
-
Cs1csó
titán
válasz
lugosi #101568 üzenetére
Sikerült, telepítettem a Bluestack-ot azzal sikerült belépni méghozzá az újba tehát ahol a 300Perc 7 napra opicót is lehet aktiválni a Domino MOST mellett.
Sírt a Bluestack a Hardveres Virtualizáció miatt hogy kapcsoljam be de anélkül is be tudtam lépni de végül bementem az UEFI-be, megtaláltam és bekapcsoltam.A NOX-nál valami nem kerek pedig már a multidevie-szal is próbálkoztam - ez is hiányolta a hardveres virtualizácitó mikor még nem volt bekapcsolva - de nem jött össze úgyhogy marad a Bluestack.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
lugosi #101568 üzenetére
Az SMS szeptemberben arról szólt, hogy okt 1-el kikapcsolják és meg kell újítani 30 naponta.
Ez nem mindenkinél jött össze, akik kimaradtak, azoknak utólag lett kikapcsolva október 3-4.
Október 1től érvényes a havonta megújítgatós csomag, aminek a lejártát láttátok az a.régi csomag volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged