Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a linket.
A kedvezményekről szóló pdf-ben ha jól látom, akkor az új csomagok esetén ugrik a kedvezmény ha 3-4 mobilelőfizetésed van csak náluk, otthoni nélkül, mert a 20-25% kedvezményhez mindenképpen kell otthoni előfizetés, így akinek az nincs, az az új csomagokkal rosszabbul jár.
Az EU irányba történő leforgalmazhatóság keveseket fog érinteni, akiket meg eddig érintett azok szerintem megoldották voip alapon, így az új csomagokat személy szerint a saját szemszögemből egyértelműen rosszabbnak érzem, mint a jelenlegiek, például a közepes csomagban a leforgalmazhatóság is rosszabb.
Nem értem miért kötelező netet venni mindegyik csomaghoz, van olyan előfizetésünk amit egy bit net sem volt elhasználva, csak beszédre használja az illető.
Úgy érzem én nem fogok csomagot váltani, még mindig next csomagom van, lassítós és nem leállós nettel, maradok annál továbbra is, már az előző Mobil díjcsomagok sem késztettek váltásra, ezek még kevésbé fognak.
Az L és XL közötti különbséget én sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest