- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
dptrsk #76068 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Azért lesz ingyenes, mert végül is a hívó fél, aki úgy tudja, hogy x számot ingyen hív, de nem tud arról, hogy x átirányítja a hívást y-ra, ezért ne legyen megkárosítva? Én simán azt hittem, hogy a hívó félnek ez kiszámlázásra kerül, mert végül is y számon történik a hívásfogadás.
-
joelke HU
őstag
válasz
dptrsk #76045 üzenetére
Hát nem tudom mennyit ér ez a biztosítás dolog. Van egy kollegina, aki leejtette a sony z3 telóját, betört a kijelző és annak ellenére, hogy volt biztosítva több mint 30 ezer forintot legomboltak róla a javításért... Pedig nem kis pofával reklomált valahogy mégis kidumálták belőle magukat.
-
mtcob
senior tag
-
MadMancs
veterán
válasz
dptrsk #75989 üzenetére
NetPlusz lemondása esetén nem veszik el az adatkeret. Sőt NetPlusz csomag váltás esetén összeadódik az előzőből még fennmaradt és az új csomag adatkerete. Tapasztalat ( Next M el probálva ) Volt olyan hónapom Wifi hiánya miatt hogy Végigjártam a NetPlusz L-XL-XXL lépcsőt 1 nap alatt, mert akkori munkam miatt rengeteg net kellett ( Igen megérte ). Így összesen 36Gb keretem volt arra a hónapra ( Májusi X4 akcio ).
Viszont Domino NetPlusz-nál passz. Ezen a kártyámon csak egy S van illetve az 50mb. Meg talán az 1Gb ajándék, ami 1430 szerint aktív de én nem látom nyomát, 50mb 80% os sms énél inkább megrendeltem a Domino NetPlusz S-t.
-
Nova96
őstag
válasz
dptrsk #75947 üzenetére
Van egy csomagom azaz aranytars kartyas next s(azt hiszem ez a neve 5,4, ingyen beszélek hálózaton belül.)
És erre lenne hűség + telefon, csak az en számom. Mármint azt nem ertem ha elofizetes lehet aranytars kártyás akkor telefont miert nem lehet erre a szamra kihozni? Szoval lenyeg az o. csomaga ne valtozon. -
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #75890 üzenetére
Leírom még egyszer és még ezerszer, hogy megértsed. A Facebookon láttam fél szemmel az akciót, nem tudom mennyire ismered a reklámokat a Facebookon, gyakorlatilag egy banner mind. Egy banner pedig nem sok információt tartalmaz az Akció tényén kívül. Nem különösebben érdekelt, nem kattintottam rá, nem olvastam el a vonatkozó háttéranyagot, nem érdeklődtem utána a szomszédnál, a Telekomnál, a fórumon. Pár nap múlva elfogyott a netem a buszon ülve. Kellett, mert munkaügyben kaptam emailt tele PDF-ekkel. És viszonylag gyorsan kellett. Ezért a telefonos ügyfélszolgálat szóba sem jöhetett, lassú internet és kevés időm lévén pedig a böngészgetés sem, hogy annyira tájékozott legyek, mint Te. Beugrott a reklám, EZÉRT a Turbó helyett a Netplusz L-t választottam, valamint a Telekom alkalmazást. Kiderült nem járt érte 1 Gb, mérgemben később, de még aznap lemondtam, miután már beszéltem az ügyfélszolgálattal. Viszont megtudtam (mert ezt sem tudtam, képzeld, TOVÁBBRA sem ismerem a szabályzatot kívülről, nincsen rá sem időm sem semmi egyebem, aláírom, ez az én hibám), hogy időszakos, a Turbóval ellentétben. Így amikor pár nap múlva ismét szükségem lett volna gyors mobilnetre, ismét a Netplusz L mellett döntöttem, időszakossága miatt. Itt jól esett volna (tudom, nagyon luxus kérés, mindjárt elszégyellem magam miatta), ha az app figyelmeztet a plusz költségre. Nem érezném most, hogy a Telekom kihasználja, hogy ez emberek zöme nem ismeri betűről betűre a szabályzatot. A példádat el sem olvastam, mert nem érdekel a kicsinyes kioktatásod. Nem hinném, hogy számítania kellene, hogy mekkora a plusz költség anyagi vonzata, ha valaminek plusz költségnyi anyagi vonzata van, arra igenis figyelmeztessen a szolgáltató, ne bújjon a szabályzata mögé a tenyerét dörzsölve, hogy hahahaha de jól átvertem ezt a barmot, mert az idióta nem olvas szabályzatot. Nem olvasok. Néha szoktam, ha van időm, jelen esetben nem volt. Megjártam, a Telekom kihasználta a tudatlanságomat. Hál'istennek nem nagy összeg, csak a tény, hogy ilyen piti lépésekre van szüksége egy ekkora cégnek, gusztustalan és bosszantó. Ellenben nagyon remélem, hogy a tőlem és sokaktól ily módon lehúzott összeget végre a rendszerükre költik.
U.i.: nem használtam el az 1Gb-ot 1-2 nap alatt, 2 hét kellett hozzá.
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #75888 üzenetére
Bírom a kis humorista-wannabe hozzászólásokat
Nem volt odaírva. A Facebookon volt egy reklám, napokig nem is érdekelt, majd elfogyott a neten (szokott) és beugrott a reklám, hogy 4 Gb-ot kapok, előfizettem, nem kaptam, mérges lettem, lemondtam. Szerintem már itt van egy kis szívatás, hiszen miért gondolna rá bárki is, hogyha előző hónapban előfizettél rá, de most nem aktív, akkor ha megint előfizetsz nem fog járni a kedvezmény? De oké, lemondtam, nincs probléma. Viszont ezt a figyelmeztetés nélküli aktiválási díjat gusztustalannak tartom. Még akkor is, ha benne van a szabályzatban. Ha valamiért büntetésből fizetnem kell, akkor azért az a minimum szerintem, hogy figyelmeztessenek, mielőtt aktiválom. Ezért van a Telekom applikáció, hogy könnyedén és gyorsan előfizethessek. Nem azért, hogy előtte egy óráig a szabályzatot bújjam, vagy megtanuljam kívülről. Nem trükközni akartam. Netet.
-
Onderon
senior tag
válasz
dptrsk #75861 üzenetére
és (#75863) br4adam :
köszi, sejtettem hogy lesz valami, de akkor esetleg nem kellene hogy erre figyelmeztessen a Telekom app, hogy már egyszer aktiváltad ebben a hónapban, akkor a mostani aktiválásod már pénzbe fog kerülni? Vagy betéve kellene fújnom az összes szabályzatot pontról pontra? (aktiváltam, mert azt hittem jár majd a 4x-es adatmennyiség, de nem járt, mert csak akkor jár, ha előtte mittomén hány hónapig nem volt aktiválva. Mérgemben lemondtam, de pár nappal később rájöttem mégis szükségem van rá, mert a csökkentett sávszélesség arra sem elég, hogy az otp direkt app-ot használjam.) Vicc, hogy minden arról szól hogyan játszák ki az embert, hogy egy kicsikét több bevételük legyen.
-
anadroid
senior tag
válasz
dptrsk #75693 üzenetére
Érdekes. Megfigyeltem, hogy a Telekomnál az időarányos számlázásnál évek óta egy nappal mindig hosszabb a hónap. 7/31+25/31=32/31. Csak úgy mondom, hátha az illetékesek szeme elé kerül.
Viszont az is igaz, hogy valami most futó akció november 31-én, azaz sohanapján jár le.
Annak idején a Microsoft járt így a magyar Windows 95 időkorlátos demólicencével, az jogilag 1995. szeptember 31-én járt le. Azóta is ketyeg.
-
lowzor
veterán
válasz
dptrsk #75241 üzenetére
Nekem azt mondták a nagykanizsai T-pontban, hogy pénzt vissza nem kérhetek, akkor sem ha nem tetszik egyik sem a kisker árlistán, muszáj valamit onnan kérnem, valamint drágábbra sem fizethetek rá. Amit tudtak volna adni, az jóval gázabb és kisebb értékű volt, mint az előző telefonom, persze a kisker árlistán csillagászati áruk volt, de még ott is 80-90k-val az előző telefonom kiskerára alatt voltak. És az utolsó kiskerárat mondták rá, nem a vásárláskorit.
-
Vangelis
félisten
válasz
dptrsk #75241 üzenetére
Mivel a vásárláskori állapotot kell visszaállítani.
Én utánna jártam... sajnos már későn.
Ha belegondolunk is az a mérvadó, mert akkor kb ugyanolyan tudású készüléket tudsz venni vagyis cseréltetni.
Nem az utolsó kisker ár a jó! ...
De ezt már leírtam.
Lehet be kellene tenni az ismertetőbe és nem járna senki rosszúl..., mert ki tudja hány ember kap kevesebb összeget a való életben.
-
lowzor
veterán
válasz
dptrsk #75181 üzenetére
Ha a számlámon 146k szerepel, de a listán csak ennél drágább készülékek vannak, amik hozzák a Note 3 szintjét, akkor kötelezhetnek, hogy fizessem ki a különbözetet vagy visszaadják a telefon árát?
Pl egy S6 Edge-re is 15k-t rá kéne fizetnem. Az S6 Edge alatt árban csak gyengébb telefonok vannak, mint a Note 3. -
jksx
senior tag
válasz
dptrsk #75143 üzenetére
Mivel az új előfizetéses kártyát csak a nálam lévő ugyanolyan számú domino kártyáról indított hívással lehet kezdeményezni, így más nem veszi hasznát az új előfizetéses kártyának.
Az aktiváláshoz kell az ügyfél jelszó is, így más annak hiányában nem veszi hasznát az új aktiválatlan előfizetéses kártyának. Ezért az ügyfél által megadott címre is kiszállíthatnák, mivel az ügyfél azonosította magát, hogy ő az előfizetést kezdeményező. Erről rögzített hangfelvétel van a cal centerbe. Innentől kezdve csak bürokrácia, hogy nem lehet a szállítási cím eltérő a számlázási címtől...
De hagyjuk, mert nem ez a lényeges, hanem az, hogy képtelenek a normális ügyintézésre. -
jksx
senior tag
válasz
dptrsk #75139 üzenetére
Online rendelni nem tudtam, mert a szerződés kötéskor a cal centeres azt mondta, hogy a kártya átvételéig és annak aktiválásáig ne is lépjek be. Utólag belegondolva be sem tudtam volna lépni, hiszen a Next S kártyához az ügyfélazonosítót sem kaptam meg. A jelszó, mint utólag kiderült az meg hibás volt. Most az egészet "visszatörlik", de előtte ülnek még egy kicsit (72óra) rajta, hogy aztán előröl kezdődjön az egész mizéria. Mult héten szerdán indult a regisztráció, gondolom jövő héten talán kapok új kártyát (mert a jelszót nem tudják megváltoztatni 2016-ban).
Ez az egész szerintem arra jó, hogy közben az azonnal megszüntetett kedvezményes díjcsomag, most hűség nélkül ketyeg, emelt áron. A lehúzáson kívül mást én nem látok benne.
Azt, hogy a cal centeres miért nem volt hajlandó a számlázási és szállítási címet szétválasztani arról megvan a véleményem.
Minden esetre a következő kártya kiszállításkor majd a futár kénytelen lesz a munkahelyi címemre áthozni a csomagot, mert nem fogok még egyszer otthon dekkolni a színvonalas szolgáltatás miatt. -
jksx
senior tag
válasz
dptrsk #75135 üzenetére
Ezt akkor magyarázd meg légy szíves az emberközpontú humánus ügyintézőnek, aki szinte ordítva közölte, hogy márpedig csak a számlázási címre állítja be a szállítást.
Érdekes, hogy telefonos szerződéskötéskor bemondásra lehet szerződést kötni. Azonosításhoz elkérheti a jelszót (már ha az idióta cal centeres nem cseszi azt el), kérhet egyéb azonosító adatokat: születési adat, lakcím, személyi szám, anyja neve... Soroljam még???
Érdekes módon a 1412-re futó ügyintézések során az azonosítás nem jelent problémát, így ott egy egyszerű szállítási cím változtatás megoldható.
Mellesleg a sim kártya igényléskor is van számlázási és szállítási cím. Ez csak az ügyintézőn múlna.ForRedGlory: Ki kell ábrándítsalak, mert a kedves szolgáltatónk a valóságban nem így működik.
-
jksx
senior tag
válasz
dptrsk #75113 üzenetére
Na ennek a személyi igazolvány + aláírás beszkennelős csak a tulaj veheti át dolognak semmi értelme!
Ugyanis:
1. az előfizetéses kártyát csak az azonos számú dominó kártyával indított hívással lehet aktiválni.
Nyilván ez a kártya csak az előfizetőnél van, ergo ha elvész vagy ellopják az új előfizetéses kártyát nem tudják aktiválni.
2. az aktiváláshoz szükséges az ügyfél 5 karakteres jelszava. Ezt szintén csak az ügyfél tudja.A tréhom minőségét illetően, pedig én, mint tulaj sem tudom a saját címemre kiküldött kártyát aktiválni, mert a telefonos ügyfél-szolgálatos elcseszte az 5 jegyű kód felvitelét a sz@r rendszerükben.
Azért írom, hogy egy rakás sz@r az egész kib@szott rendszerük, mert a kedves hölgy 6 karaktert rögzített egy 5 karaktert kérő rendszerben!!! Ezt a csodás rendszer simán hagyta, amit utána sem online, sem diszpécseres ügyintéző, sem személyes ügyfélszolgálati pontos képtelen helyrehozni.
Ebben a trágya rendszerben az a megoldás, hogy nem a jelszót javítják, hanem törlik az egész folyamatot. Ezen 72 (!) órát ülnek ("...jajj istenkém törőjjek vagy ne törőjjek...Te Zsúzsi most mit csinájjak..." mint a kabaréban) és ezután indul az egész rohadt elcseszett megrendelés az adatfelvétellel, új jelszó, új kártya, megint lehet egész nap várni a futárt.
Elnézést a kirohanásért, de ez NEM szolgáltató és NEM szolgáltatás -
2thletme2day
őstag
válasz
dptrsk #75112 üzenetére
Na felhívtam a 1430-at! A kedves ügyintéző hölgy azt mondta, hogy mivel a Music XS díjcsomag amúgy is kivezetésre került ezért mindenképpen felszólítottak volna a díjcsomag váltásra. Mondtam neki, hogy a hűségidő még kicsit több mint egy hónapig kötelez ennek ellenére ő azt mondta, hogy nem kell kötbért fizetni sőt készüléket is vásárolhatok.
-
jksx
senior tag
válasz
dptrsk #75113 üzenetére
A "segítőkész" Telekomos ügyintéző keményen közölte, hogy márpedig csak a címemre küldik ki a sim kártyát, úgyhogy ilyen természetellenes kéréssel ne is zaklassam, hogy a munkahelyemre küldjék a csomagot. Ez 2016-ban teljesen természetes, hogy az ember szabadság jogcímen otthon üldögél és várja a csomagot, mint a mannát
Azt sem értem, hogy amíg nem
veszem átkapom meg a Next S előfizetői csomagot és nem aktiválom, addig az otthoni Magenta szolgáltatás (IPTV, Net, vezetékes telefon) sem aktiválódik...
Nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz, ha még a számlázási oldal is teljesen szét lesz választva?! -
Drughi
addikt
válasz
dptrsk #75065 üzenetére
Megpróbálom majd értelmezni ezt
Igen, 11000ft a számlánk és egymás között csak a kapcsolási díjat fizetjük.
200mb net van benne, de nekem van egy 500mb-os csomagom hűség nélkül (890-ért).
Ahhoz képest elég sok, hogy nagyjából annyiért vehetnénk telefont, mint a dominó csomagba.
De ha jól értelmezem amit írtál akkor Next S (7990) + ATK Nexst S (1 évig 4790, utána 5490), akkor bizony alapból többre jövünk ki, mégha többet is kapunk érte. -
Fr3eWar
őstag
válasz
dptrsk #75052 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egy újabb kérdés merült fel bennem,
Valószínű az lesz, hogy az jelenlegi 7990-es csomagot leváltjuk egy Move XS csomagra, +veszünk hozzá netet, így az is kb 3600Ft/hó lesz, mellé az összes többi Move M ATK.
1. A kérdésem, ha lejár 2016.10.21-én a 7990 NEXT S csomagunk, és bemegyek leváltani egy Move XS csomagra, akkor kötelező hűséget vállalni az XS csomagra? (az mellé készülékvásárlás nem volna).
2. Ha nem kell hűséget kötni készülékvásárlás nélkül. Attól még később lehet ugyanarra a csomagra készüléket vásárolva (a készülékvásárlás időpontjától indítva) hűséget kötni? (bár ez számomra evidens, de azért megkérdezem)
-
-
válasz
dptrsk #74834 üzenetére
Azt tudom, de Kelenföldön B3+B20 van pár napja (nem B3+B7, mint az Infoparknál). Azt nem tudom, hogy ez a Telekom B20-a, vagy a Telenoré. De az tuti, hogy az LTE-A képes iPhone-om több, mint kétszeres sebességet mér ugyanazon a helyen, mint a nem LTE-A képes iPad-em, sok mérésből megállapítva.
-
St3ven
addikt
válasz
dptrsk #74709 üzenetére
Lehet, hogy előre fizetendő, fix havidíjért tartalmazni fognak valamilyen bennefoglalt szolgáltatást (lebeszélhető percek, net, korlátlanság)? Mint a Telenornál. Egy ilyen ajánlatra kíváncsi is lennék.
-
tepenzed
őstag
válasz
dptrsk #74583 üzenetére
pont ezt akartam írni, ez nekem nagyon nem jó:
"Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz."
na jó azt hiszem marad az előfizetésem, ugyis a régi like csomagom van, az meg 1900 ft
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dptrsk #74577 üzenetére
Domino Surf olcsóbb.
-
válasz
dptrsk #74275 üzenetére
3 hónapig használja, aztán kuka, veszi az újat. Navigálni tökéletes, s arra elégnek kell lennie az adatnak. Bár ezt nem tudom. De akkor cserél hamarabb,mindenképpen jobban jár.
Én biztos nem töltögetném...
Ha ez nem játszik, akkor marad a te változatod.
Meg milyen már, hogy csak azt a két navit említi....
(#74274) vampire17:
Nem tudok rajtuk kiigazodni, elvileg jónak kellene lennie, de a felsorolásban nem említi.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
dptrsk #73907 üzenetére
Ez baromsag. Nincs jogszabalyi kotelezettseg arra, hogy rairjak a munkalapra a telefon allapotat, tovabba sokszor nem is latszodik a serules. Mivel a Telekom nem szervizel, eszkozok nelkul laikusan nem is irhat ra hitelt erdemlo adatot, mert nem tud rairni... Szemrevetelezessel meg nem allapithato meg minden esetben a telefon allapota. Ezzel semmit nem fog tudni kezdeni, de azert hajra. Reklamacio alapjat nem kepezi az allapot feltuntetes hianya.
-
-
herrká
senior tag
válasz
dptrsk #73907 üzenetére
Garanciális igen. 4 hónapos. Biztosítás is van rá.
Hát, bementünk a szerviztől kapott levéllel a boltba, ahol vettük. T-Partner. Csak tárogattak, hogy nohát-nohát, meg ejnye-bejnye, de akkor nem tudnak mit csinálni, mert nekik ide, ebbe a szervizbe kell továbbítaniuk a készülékeket. Próbáljunk a szervizzel zöldágra jutni.. Ők nem tudnak segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest