- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
-
mazsiii92
senior tag
Ha nem jól mondtam, akkor a T nem informált jól. 🙂
Nekem karácsonykor ezt mondták az üzletben amit írtam, amikor nagyjából egy 300e HUF környéki terméket akartam venni és még nem volt meg a 6 befizetett számlám. Persze ha valaki egy milliós TVt vagy MacBook Prot akar venni akkor előfordulhat előleg, de egy átlagos (sajnos 300e forintra már azt mondom hogy átlag, röhej) termékre szerintem nem fog kérni előleget.De persze a legegyszerűbb ha kivárja a 6 befizetett számlát aztán megpróbálja.
-
wr6vhwxeq
kezdő
Nálam az a baj, hogy konkrétan nincs net. Fogja magát és elmegy órákra. Eddig naracom volt, de a telekom sokkal rosszabb. Milliószor rosszabb, pedig azt hittem, hogy a naracomnál nincs lejjebb. Gyanús, hogy talán ezzel van a baj, mert hogy lehet másnál jó átlagosan és csak nálam egy totális trágya?
-
kchris78
veterán
de esélyes hogy drágább.. oda kell figyelni. Vezetékes de szintén Telekom: spec2 árak vannak nekem még mindig mert egy nagyon sok éves dijon kapom a TVt mert az állami szabályozás az ha lejár a hűség azon az áron kell továbbra is adni amig világ a világ.. vagy meg nem szünteti a csomagot a szolgáltató.. (vagy bevezethet valami egységes áremelést gondolom +x %) azóta már vagy a 3-ik generációs csomagok jelentek meg. Nem jön gigabit de olcsó.
-
martonl
senior tag
Nekem csak Domino-im vannak, 3db + otthoni net és vezetékes. Így van valami Magenta 1 csoportban. Egy ügyintéző ajánlotta fel egyszer, különben nem tudtam volna róla. Amikor a Domino-t töltöm, duplázza a kedvezményt. Nem sok, de a semminél több. Egyébként jogilag a Domino is előfizetés. Tudom, magyarul kicsit érdekesen hangzik, de attól még annak számít.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
Biztosan a végére kerülne újra. Az előtte lévőket (ahová beszúrnám) kellene törölni, majd utólag a kívánt sorrendben újra hozzáadni őket, de ez eléggé fapados megoldás, főleg, hogy a számok többsége rokonok készülékében van. Kellenének újra az sms kódok.
De köszönöm az infót és a tippet! -
kovacsmi_74
senior tag
A Domino Day-re írtad? Nem kimondottan az zavart, hogy legalul volt, csak logikusabb volt a hívás, net, roaming sorrend, legfőképpen pedig ezeken belül, hogy nem a legdrágább opció van legfelül.
(Mint a boltokban is a felső polcokon vannak a drágább termékek.)
Mindegy, mostanában ez az irány, hogy minden rosszabb lesz. Fiókból is sms-el lehet már csak adategyeztetni, honlapon is bejelentkezve lehet már csak feltölteni, kivették az egyedi összeg magadás lehetőségét, stb. Nemrég kérdezte ezt éppen prozodus fórumtárs. 2500 Ft-ot szoktam onnét csak tölteni, egyébként alkalmazásból töltök.Látom, írtál egy komment számot, de ez is csak az ár szerint csökkenő sorrend miatt került oda.
-
-
Hát ezt jó, hogy megosztottad, mert nagyon seholse propagálták!
Mondjuk bekapcsolása után újra jött egy SMS a 4GB/30 nap* aktiválásáról. Én is azt hittem március elején, hogy ez egyszeri ajándék, de az se baj, ha minden hónapban jön az idén.
*postpaid, ha valaki nem ismerné, nem Domino
-
ballazol
senior tag
-
ballazol
senior tag
Oké, ezt én értem, és köszi!
De miért nincs fenn a nevem alatt a Mobil-M csomag?
Miért csak a Dominós látszik?
Azt mondta az ügyintéző hölgy előbb, hogy hozzá kell adnom...
Mondtam, hogy jó. Nem volt világos, hogy ezt nekem kell megcsinálnom...Azóta sem tudom, hogyan kell...
-
glacious
addikt
A kérdésem arra irányult, hogy régen lehetett magentán belül egyesével kezelni az előfizetéseket (kválaszthattam, hogy melyikre szeretném a készüléket).
Most csak egyben mindre akar két évet köttetni velem online.
És hogy hol tudnám ezt megváltoztatni, vagy csak offline lehet?
Vagy esetleg nálam van anomália? -
-
blackmajesty
aktív tag
Az összes belföldi hálózatból ingyenesen hívható, ahogy a Telekom ügyflszolgálat is.
Vodafone honlap szerint is
Telekom ÁSZF Domino díjszamás 33. oldala szerint is. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
bocsi, ez nagy tévedés! átutalással nem lehet fennmaradó készülékrészletet rendezni, mert azt a mobilszámlához írják jóvá, nem pedig a részletekhez! csak bizonyos postákon vagy t üzletben lehet egyben törleszteni a maradék részleteket! Én is átutalással akartam kifizetni az iphone 11-em maradék részleteit és leírtamak mondták a 1414-en is meg az üzletben is!
-
Renwick
őstag
A Telekom nagyon sok mindent pontosan annyiért szerez be, mint az eMAG vagy bárki más nagy piaci szereplő. Hovatovább ugyanattól a nagykertől - telefonok esetében ez tipikusan a Bravophone. Az viszont tény, hogy nem webshop, ezért nem is feltétlenül kell webshopos árakkal versenyeznie.
-
-
axlfsi
veterán
Igen, ezt értem és olvastam is az erre vonatkozó értelmezést a honlapon, hogy miért történik mindez, de ettől függetlenül megtévesztő, hogy mintegy kvázi 0%THM-mel hirdetik 22 hónapra, miközben első nap elkérik a készülék árának a ~70%-át, csak azért, mert az elmúlt 22 évben ugyan előfizetőjük és/vagy Dominósuk voltam, de mivel nincs aktuálisan X számú előfizetésem vagy fogalmam sincs, már nem számítok hitelképesnek.
Miért nem kérnek akkor be bérpapírt, munkáltatóit?
Mindegy, költői kérdések voltak, lapozzunk, ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest