- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Beca1990 #81461 üzenetére
Vodánál van kb 1800ft-ért előfizu, hűség nélkül, egy Vodafone szám ingyen hívás, meg xft percdíj és xft lebeszélhető. Természetesen nem publikus csomag, de "elérhető" bárkinek...
Szerk.: Mondjuk ismerősnek akinek ezt felajánlották, volt Vodafonnál egy előfizetése(hálózaton belül ingyen telefonálás...)
-
ferob
őstag
válasz
Beca1990 #80843 üzenetére
A mai naptól érhetőek el az új Domino Fix konstrukciók és a Domino Fix díjcsomag.
Domino Fix SIM és Domino Fix Quick SIM (készülékes csomag esetén is) - 990 Ft
A SIM csomag ára tartalmaz 1 db SIM kártyát, 500 MB adatforgalmat, belföldi alapdíjas irányba felhasználható 40 perc lebeszélhetőséget, 180 napos rendelkezésre állási idővel.Domino Fix Extra és Domino Fix Extra Quick - 1990 Ft
A SIM csomag ára tartalmaz 1 db SIM kártyát, 1 GB adatforgalmat, belföldi alapdíjas irányba felhasználható 80 perc lebeszélhetőséget, 366 napos rendelkezésre állási idővel.A Domino Fix konstrukciók mindegyikének kezdő díjcsomagja a Domino Fix.
Belépési díj Domino FIX és Domino FIX Extra esetén is 0 Ft.A Domino Fix díjcsomagban a belföldről belföldre irányuló hívások díja minden alapdíjas irányba, minden időszakban percenként 25 Ft.
A NapiNet szolgáltatás nem vehető igénybe ezzel a díjcsomaggal, valamint a Domino Fix díjcsomag nem rendelkezik benne foglalt adatforgalommal.A Domino Fix díjcsomaghoz igénybe vehetők a Családi mobil opció, Családbarát, T-Percek, SMS S csomag és SMS M csomag, valamint a Domino S és Domino M szolgáltatások.
Domino 7 díjcsomagról Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén a Domino 7 Extra kedvezmény deaktiválásra kerül, illetve Domino Nap díjcsomagról való váltás esetén a Domino Nap Plusz kedvezmény deaktiválásra kerül.A Domino Fix díjcsomag mellé megrendelhetőek a Maraton adatopciók, Turbó eseti adatopciók adatcsomagok, valamint a Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén a már meglévő Go!Net/NetPlusz szolgáltatás a továbbiakban is elérhető marad.
-
313313
addikt
válasz
Beca1990 #80371 üzenetére
A vicc az, hogy bizonyos emberek még mindig "ingyért" (80-100k között adják tovább a drágább telefonokat, úgy, hogy azon hasznuk is van, gondolom nem kevés, mert 5-10kt visz az ember, aki a nevére veszi/vagy beadja a telefonos boltba)hozzák ki a csúcs Samsung és Iphone készülékeket szinte mind a 3 szolgáltatótól, amik biztos tiltva lesznek...
-
Project: A
tag
válasz
Beca1990 #80317 üzenetére
(#80317) Beca1990 válasza Project: A (#80314) üzenetére
Értem. Tehát szerinted reális amit kérnek összeget előleg fejében az alábbinál: S7 (118 ezer) + Move M (5340 Forint havonta) ?(#80318) 313313 válasza Project: A (#80314) üzenetére
Igen, a kártya a nevemen van illetve az aranyfokozatot is elérte.
Rendben, megfogadom tanácsodat és munka után beszaladok egy T-Pontba.Köszönöm a segítségeteket.
-
Project: A
tag
válasz
Beca1990 #80306 üzenetére
Készülékkel.. ez gondot jelenthet? Mert váltig állította a hölgyemény, hogy ennek köze sincs a készülékhez valamint ez csakis kizárólag az előfizetésre vonatkozik..
Szerinted telefon nélkül igénybe tudom venni? Mert akkor megjátszható, hogy "már meglévő előfizetéshez" rendelek telefont, vagy nem? -
gjo
tag
-
k-adi
nagyúr
válasz
Beca1990 #79266 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem akkor havi egyszeri díjért,
Domino Surf + Domino MOST + Domino NetPlusz S (vagy M) a "jó" kombó ha csak mobilnet kell és ritkán telefonálok,sms?
(Surf 900 ft + Most 0 ft + NetS 640 ft = 1540 ft amiben van 150MB+200MB = 300 MB és "MOST" percdíjak)
vagy
(Surf 900 ft + Most 0 ft + NetM 1100ft = 2000 ft amibe van 150MB+500MB = 650 MB és "MOST" percdíjak)Jól értem? Nem szeretnék meglepetést
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Beca1990 #79188 üzenetére
Engem már tavaly októberben felhívtak (már akkor egy éve nem volt hűség a csomagomon...), hogy írjak alá még két évet, és akkor egyedi csomagkedvezmény erre a két évre. (MoveXS + 1GB net, előbbire -500,- Ft a 2000,- Ft havidíjra, ami jelentős, 25%.)
Szerintem mocskosul be vannak szarva, mit fog vérengzeni a Digi hogy piacot szerezzen.
Erre utal a Voda Tuti meg a T-s 9,- Ft-os feltöltős csomag is.Természetesen nemet mondtam. Várom a Digi ajánlatát.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Beca1990 #79097 üzenetére
aki mondjuk ezt rendelte Domino csomagban neki is "Jóváhagyás alatt" státuszt mutat?
ilyet akkor szokott írni ha új előfizetéssel rendelünk, még hűséghosszabbítás esetén is egyből szállításra vár státuszt kapott rendelés után.
meg az is érdekes nekem hogy meg kellett adni egy jóváhagyásos telefonszámot...
most akkor ha Dominoba rendelünk akkor is fel fognak hívni adategyeztetés miatt? -
vatafakk
aktív tag
válasz
Beca1990 #78913 üzenetére
Én postán adtam fel ami a huawei honlapján meg van adva mint hivatalos feladóhely.
Beleteszik egy huawei bubis csomagba ki kell tölteni egy papírt és megy a tmx-be. Szerintem ha szolgáltatón keresztül küldöd nem lesz gyorsabb (vagy azt mondják hogy add fel te, ők nem foglalkoznak ilyennel).
Kb 2 hét után adtak nekem árajánlatot e-mailben mert nem garis hiba volt (beázás). -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Beca1990 #78762 üzenetére
"A Move M Aranytárskártya a Kapcsolat Program keretein belül arany és platina kedvezményjogosultsággal rendelkező, mobil vagy otthoni előfizetés mellé vehető igénybe."
Részlet a Move M ATK csomagleírásából, azaz, ha nincs megfelelő kiemeltségű csomagod, akkor a Move M ATK is átkerül a nem ATK csomagba.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Beca1990 #77811 üzenetére
Köszi szépen. Azt hiszem, hogy egy kicsit erős így egy ilyen prekoncepció (főleg annak tükrében, hogy már személyesen is találkoztunk és több ügyedben segítettem (még azt is felkínálva ez esetben, hogy elrakok neked egy ilyen készüléket). Az egy dolog, h. egy logisztikai hírlevélben hogy szerepel az adható információkban (s hogy hogyan változik egy státusz egyik napról a másikra (előzmények nélkül, mivel a kifutó státusz most kivételesen kimaradt)).
Azt amit írok semmiképpen ne vedd magadra, régen érlelődik bennem a gondolat - nem te vagy ebben a detonátor.
Lehetőségeimhez mérten mindig a legjobb tudásom szerint segítettem puszta szórakozásból a munkámról, a munkáról, munkaidőn, s bárminemű honoráláson kívül - feszegetve a határokat (lásd pl Domino Most 0day infóban (onnan, hogy tájékoztatás volt hivatalosan adható a fél interneten az én hszemet posztolták - egy korrekt személyt leszámítva - a megkérdezésem nélkül (telekom oldalán kb. egy héttel később jelent meg). Talán túl erős a szélmalomharc; sok energiámat emészti fel, hogy mindig tökéletes odafigyeléssel odafigyeljek, hogy mit lehet és mit nem (több éven keresztül egyszer sem hibáztam szerencsére), de ilyen voltam mindig, vívódtam önmagammal és segítettem, ha tudtam. Lehet, hogy kis hal vagyok a világhálóhoz és azért van az ügyfészolgálat, hogy a válaszokat, az igényeket, a konkrét szolgáltatások részletes átláthatósága mellett még jobban testre tudja szabni - így, vagy úgy. Remélem, hogy sok válaszomban azért megütöttem, egy mércét, egy szintet(törekedtem rá, s örültem annak, hogy sok fórumozó sűrűn visszautalt rá, vagy hogy a válaszom alapján láttam, hogy ők is könnyebben válaszoltak másoknak. De talán eljött az ideje annak is, hogy a munkám elég legyen önmagában is, s ott próbáljak meg napról-napra még magasabb szintet megütni.Talán 1430 fórumtárs is okkal szált ki a válaszadó mechanizmus szürke gépezetéből hosszú-hosszú idő után. Veszélyes az minden szempontból, ha nem szabjuk meg a határt munka és a saját kis világunk között, ha azt lessük, hogy íródott-e még egy kérdés, ami megválaszolatlanul maradt. Keserédes odafigyelés, ami soha nem ér véget, vagy mégis.
Összességében meg kell köszönnöm mindent, sok olyan kérdés merült fel itt, ami elgondolkodtatott, s amin keresztül nap-nap után szélesebb lett a horizont. Érdekes volt sokszor látni, hogy 'hightech' szempontból élesebb szemüvegen át, hogy is fest a telekommunikáció világában a Telekom, mint olyan. Általatok én is gazdagabb lettem, de illékony mezsgyék között megmarad azt hiszem mostantól a józan ész döntése.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Beca1990 #76720 üzenetére
Semmit, de a Black Friday-t eddig a Telekom mindig a Black Friday napján tartotta
("A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.")
Eszerint egyébként 11.25.
Csak egy-két bekattant weboldalnak a szokása - jó magyar szokáshoz híven áz' ákcijót jó ki keee' tolni hátha nekem a az elő-akcióból is vastagabb szelet jut! - hogy már egy héttel előtte is megtartották.
De már fel lehet iratkozni hírlevélre... kint van a Telekom oldalán
-
[P]laci
senior tag
válasz
Beca1990 #76151 üzenetére
- percdíjak Telekom mobilhálózaton belül, alapdíjas irányba belföldön: 40 Ft
- percdíjak hálózaton kívül, alapdíjas irányba belföldön: 43 FtA havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön. Szóval 1990 Ft-ig ígyis úgyis le kellene beszélned, ha már előfizetéses vagy, szóval nincs ok az aggodalomra.
Az 1083 Ft, szvsz csak honlapon megjelenő hiba, mert 160+387 környékén jársz, ha a időtartam stimmel.
(#76154) goop: én emiatt nem aggódnék, lesz változás postpaid oldalon is.
btw okkal lett gondolom ő is előfizetéses (kényelmesebb fizetési módszerek, kamatmentes készülékvásárlás, etc.)...
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Beca1990 #72756 üzenetére
Ha adottak a feltételek tudsz üzletben is, s telefonon is váltani.
A Fun S társkártyás csomag, a főkártyájának gyűjti a pontokat tudtommal.
Akkor tudsz Move M ATKra váltani, ha van otthoni előfizetésed vagy a Move M ATK mellett van egy nem ATK csomagos fő kártyaként használható (arany) szám.
-
válasz
Beca1990 #71800 üzenetére
nettó 500 ft/8 pont, az 1990 ft nettója 1567 ft, ami 24 pont.
6 hónap alatt kell 150 pont az arany kiemeltséghez, így önmagában a bruttó 1990 ft kevés, de ha átlagában minden hónapban adott a nettó 2000 ft (bruttó 2540 ft) megfelelő forgalom, akkor elég pont kell, hogy legyen végül hozzá. -
Vangelis
félisten
válasz
Beca1990 #71387 üzenetére
Kedves Beka Kálmán!
A Telekom értékeli és megbecsüli ügyfeleit, ezért most szeretnénk meglepni egy különleges ajánlattal!
Készüljön a tavaszra és válasszon színes telefon- és fitnesz tartozékaink közül, online vásárlás esetén 5000 Ft-os kedvezménnyel 2016. március 31-ig.
-
Aaron14
őstag
válasz
Beca1990 #71324 üzenetére
"Csak mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek a részletfizetést arany illetve platina szint megléte esetén vehetik igénybe."
Mi rendelkezunk egy Magenta1, egy Music S és egy Move XS előfizetéssel ugyanazon néven. Így sem vehető igénybe, csak új előfizetőknek? Ez így eléggé érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest