- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
meroly #98547 üzenetére
Detto így jártam. 1-én rendeltem, júni 12-re kértem az átvételt. Látszik a kártyán a dátum, 7-én lett aktiválva. Valószínűleg ezért nem került rá a +10 GB. Reklamáltam, elvileg egy 5ezres feltöltéssel kárpótolnak.
Aztán majd odaadom valakinek a sim-et, én meg megyek a telenorhoz és előfizetek korlátlan netre.
-
válasz
meroly #97733 üzenetére
Szia,
Az online rendelt SIM kártyákat aktiválják és úgy kapod meg, ezért az én olvasatomban csak a rendelés időpontjával tudsz variálni, viszont a promóció 2018. június 6-ig él, legkésőbb akkor tudod megrendelni és adott időponttól fog futni a 2 hónap.
Nem találok leírást, hogy magára a 10 GB promóciónak az aktiválására gondolnak külön, de az logikátlan és problémás is lenne is lenne, mivel feltételnek írják, hogy a csomagban alapban adott 1 GB leforgalmazása előtt kell azt felhasználni.
Amíg keresgettem a lehetséges eltérő leírásokat, addig le is írták a lényeget. -
Soulfly842
addikt
válasz
meroly #97733 üzenetére
Nem működőképes koncepció. A számlázást követően megtörténik az aktiválás is, attól függetlenül, hogy egy készülékbe ezt beleteszed-e, vagy sem. Ez nem egy Quick-es 'instant' kártya, amit majd regisztrálsz valamikor, s a telekom rendszerektől függetlenül számlázott egy partner...
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
meroly #86262 üzenetére
dominósoknak
bocs látom elkéstemMás:
Kb. 10 perce megjelent egy fiatalember a Tk. partnercégétől, aug.ill. októberben lejáró előfizetéseim vannak ( mobilnet,TV.net,telefon, + opciók hozzá ) ,
. Agitált,hogy váltsak díjcsomagokat, végül megértette, hogy kivárom az augusztust (mobilnet) ill. októbert és meglátom addig, hogy a T.k mit lép a Telenor korlátlan illetve a Home net csomagjaira. Ha nem lesz jó ötlete számomra tovább állok tízen egy néhány év után.(nekem fontos lenne a mobilitás minden téren) -
Zeki
nagyúr
válasz
meroly #86176 üzenetére
Az van, hogy minden régebbi Domino csomagon csak akkor megy bármilyen netes csomag, ha van alatta egy napinet nevű szörnyszülött.
A Domino Fix ellenben azért jó, mert ott alapból technikai net van bekapcsolva, ami ingyenes, és azzal már bármilyen netes csomag megy.
Szerintem üfsz-on kérheted, hogy a napinet helyett a technikai netet kapcsolják be neked. Domino 5-nél ezt anno megtették. -
Lui04
aktív tag
válasz
meroly #86164 üzenetére
Most váltottam surf csomagról fixre, weben keresztül meg sem tudtam csinálni, nem jelent meg az oldal. Mindig a vásárlásokhoz dobott. Telefonon váltottam, ott meg a csomagváltás jóváhagyásakor végtelen körforgásba kapcsolt az app.
Hagytam kb. 10 percig pörögni, majd kilőttem, újra megnyitva azért csak sikerült átváltania fixre.
-
válasz
meroly #70675 üzenetére
domino esetén muszáj valami külön adatcsomag/bővítő, mert egyiknél sincs alapban olyan, ami megfelelne a tematikus előírásainak, havi díjas előfizetésnél már nincs ilyen gond, akár a legolcsóbb move (xs) is megteszi.
igen, azért is írtam, hogy surf esetén a netplusz m a minimum, ahol már jó a kombó, de pláne felette jobbak az ár/adatmennyiség arányok.
netplusz adatcsomag esetén csak lassítás van, nem kapcsol ki és nem is aktivál napinet vagy más opciót, illetve a tematikus opcióban adott tartalmak lassítás nélkül mennek végig. -
válasz
meroly #70673 üzenetére
szia,
igen, az első verzió (is) működik.
a surf mellé bár jóval olcsóbbak a bővítők, mint más domino díjcsomagokhoz az azonos adatkeretet tartalmazó adatcsomagok, de a netplusz m a határvonal, illetve felette az 1 GB opció az, amitől már egyértelműen megéri - csak az adatforgalmat nézve.
a korlátlan tematikus opciók kapcsán az a gond a surf díjcsomaggal, hogy a benne foglalt 150 MB nem lassítós. -
törölt tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
meroly #65600 üzenetére
Van egy ún. hívószámlekötési idő, ami annyit jelent, hogy a rendelkezési idő leteltét követően van egy 90 napos biztonsági időintervallum, ami alatt egy feltöltéssel még újraaktiválható.
*102#-et beírva a tárcsázóba egy hívás gombot követően kiírja a telefon, hogy meddig tölthető még - viszont, ha ezzel már nem lekérdezhető, akkor valószínűleg a hívószámlekötési idő is lejárt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
meroly #55077 üzenetére
- Ha lemerült egyenlegű Domino kártyádról belföldi, nem Telekom mobil számot tárcsázol, a következő hangbemondást hallod:
"Önnek az adott irányba híváskezdeményezésre nincs fedezete, kérjük, töltse fel folyószámláját! A # gomb megnyomásával kezdeményezheti, hogy nem fogadott hívás jelenjen meg a hívott félnél az Ön számáról.”A # gomb megnyomását követően a rendszer a Te számodról indított nem fogadott hívást jelenít meg a hívott fél készülékén. Amennyiben a hívószámod kijelzését tiltottad, a szolgáltatás igénybevételével esetileg ez a tiltás megszűnik, hogy megjelenhessen a számod a hívott fél készülékén (a hívószám kijelzés tiltását csak a szolgáltatás igénybevétele esetén esetileg oldjuk fel).
-
1430
senior tag
válasz
meroly #40011 üzenetére
Domino-nál átírás nincs, csak új Felhasználót rögzítenek. Abból, hogy az Archiv rendszerre hivatkoztak, arra következtetek, hogy akit rögzíteni akartatok, vagy az eredeti Domino Előfizető vagy már rögzítve lett, mint felhasználó, és ilyenkor a Back Office küldi ki a korábbi szerződés másolatát. Ez a folyamat nem befolyásolja a Domino jelszót, nem kell megváltoztatni.
Tudtommal nem lehet nick-et váltani, pedig lehet szükségem lesz rá egyszer.prannk
Ha nem változnak a feltételek... -
erdoke
titán
válasz
meroly #26357 üzenetére
Az említett környéken, ill. ahol a szerverek működhetnek, szó se volt katasztrófahelyzetről.
Ha néhány szabolcsi településen nincs áram, akkor az általános mobiltelefon és online szolgáltatások országszerte letojhatók? Nem látom a logikát.
Egyébként én pénteken este 2 óra alatt hazaértem Debrecenbe Vecsésről, szóval az Észak-Dunántúl kivételével olyan nagy helyzet nem is nagyon volt. Aki meg elindult nyári gumival a figyelmeztetések ellenére, az... Álltam már az ilyenek miatt 4-6 órákat különböző autópályákon (M3, M1, A4) én is, nem kicsit frusztráló. Különösen, amikor végre elindulsz, és százas tempót tudsz haladni a végre nagyjából letakarított úton.Nem az M1-en pár napja rekedtekre gondolok, bár az egész helyzet elég furcsán alakult ott is.
-
club1
veterán
válasz
meroly #26304 üzenetére
Délután nyilatkozták, hogy az összes T-s és Vízfonos számra kiküldik a szolgáltatók felajánlása szerint. Ez a típusú katasztrófa-elhárítás enyhén szólva is vicces. Ettől a hálózatok sokkal intelligensebben felhasználhatók lennének ilyesmire. Persze ahhoz gondolkodni kellene, meg adatbázishoz értő (és ünnepkor bent dolgozó) emberre lenne szükség.
Már nem is minősítem az osztrák hómarók M1-re kerülésének valós történetét. A lényege az, hogy természetesen ez sem a katasztrófavédelemnek jutott eszébe. Ezek inkább megvárták volna, hogy elolvadjon a hó... -
-
club1
veterán
válasz
meroly #26269 üzenetére
Katasztrófahelyzet esetén az összes távközlési szolgáltatónak lehetővé kell tennie a körzetenkénti értesítést.
(A kapott üzenet fontos, mert az elmúlt fél napban volt rá példa, hogy a 112 nem állt a helyzet magaslatán, az elakadtakat nem igazán sok jóval biztatták. Ez pedig ebben a helyzetben életveszélyes lehet, az sms ezt próbálja kicsit korrigálni.) -
club1
veterán
válasz
meroly #24045 üzenetére
Így van, a hivatalos szöveg:
A rendelkezésre állási idő 366 nap, kivéve az 1500 Ft értékű feltöltést, ahol 180 nap, illetve a 15000 Ft értékű feltöltést, ahol 488 nap. A feltöltésekhez kapcsolódó rendelkezésre állási idők nem adódnak össze, mivel a rendelkezésre állási idő mindig a feltöltés napjától kezdődik. Amennyiben a feltöltés olyan értékben történt, melynek feltöltése esetén a rendelkezésre állási idő rövidebb lenne a feltöltés előtti rendelkezésre állási időnél, akkor az eredeti rendelkezésre állási idő marad érvényben.
A hívószám-lekötési idő 90 nap, mely a rendelkezésre állási idő lejárta után kezdődik. (A rendelkezésre állási idő lejártával Ön a számláján esetlegesen megmaradt egyenleget elveszíti.) A hívószám-lekötési idő alatt Ön nem indíthat, és nem fogadhat hívásokat, de hívószámát megtartja, s ha feltölti számláját, ismét igénybe veheti a Domino szolgáltatást. A hívószám-lekötési idő lejártával a hívószám megszűnik, s a szolgáltatás csak új SIM- illetve készülékcsomag megvásárlása útján vehető igénybe! -
1430
senior tag
válasz
meroly #21350 üzenetére
SIM cserével jár, ergo be kell menned. (speciel a VDK csomagok 99,9%-a magánszemély nevén van, ahol csak ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett meghatalmazás fogadható el)
Ombi5
Gyémánt nincs, túl nagyot akart mondani.dedike
Én találtam ki...
Ez sokkal rövidebb, mint körülírni, hogy "bármely belföldi előfizetői irányba indított hívásra SMS-re vagy MMS-re, emeltdíjas tartalmakra, digitális letöltésre, Net Startra, Roamingra, nemzetközi hívásra/üzenetre és még ami nem jut eszembe dologra" felhasználható. Bár finomítani kellene még rajta, hogy egyértelmű legyen, hogy Mobil Vásárlásra nem használható...
Megvan! >> Mobil Vásárláson kívül bármely telekomunikációs aktivitásra felhasználható! -
bopeti98
őstag
-
1430
senior tag
válasz
meroly #18034 üzenetére
Azért a teljes árat írja ki, mert annyi az ára.
A kedvezmény úgy jön létre, hogy utólag (számlazáráskor) jóváírja a rendszer a kedvezményt.Mit is szeretnél "rendelni"? Go!Net adatcsomagot? Alapvetően neten is aktiválható, de elvileg a flottás számok nem használhatják az önkiszolgáló felületeket, tehát ha esetleg nem engedné az aktiválást, telefonálj be és kérd ügyintéző segítségét.
-
1430
senior tag
válasz
meroly #18026 üzenetére
Minden hívószámra érvényesül a Go!Net promóció, amire aktiválható a szolgáltatás, így flottás díjcsomagokra vagy akár MobilOtthon díjcsomagra is. Csak arra kell figyelni, hogy aki a számlás hívószámával az adott Go!Net adatcsomaggal már részt vett 2011.10.01. óta a promócióban, annak újra nem érvényesül.
dedike
A Mobil Vásárlás úgy összességében nem számít bele a pontgyűjtésbe, és ennek része a Domino feltöltés is, tehát azután sem kapsz pontokat.Asbee
jobb esetben pár másodperc, rosszabb esetben 1-2 óra. Szóval ha tegnap óta nem aktív, akkor nem is lett elindítva az aktiválás. Ha tudod a jelszót, hívd a 1430-at és beaktiválják, ha nem tudod a jelszót, keresd a kapcsolattartód. -
1430
senior tag
válasz
meroly #15906 üzenetére
Igen, jól látod, legalább 4 GB-os mobilinternet díjcsomagra kérhető a Duplanet 40 kedvezmény.
blueye #15925
Lehet Mozaikhoz is.
"A Mozaik L, XL és XXL díjcsomagokhoz igénybe vehető a DuoNet opció.
A Go!Net adatdíjcsomagok illetve a DuoNet opció egyidejűleg nem vehetőek igénybe. Amennyiben Go!Net adatdíjcsomaggal rendelkezik, a DuoNet opció megrendelése esetén a Go!Net adatdíjcsomag kikapcsolásra kerül, valamint ez fordítva is igaz."nord_ #15964
Én annyival egészíteném ki, hogy akciós előfizetés (készülékkel vagy anélkül) 3 havonta vásárolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest