Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz punky10 #94152 üzenetére
Sajnos akkor is adatot elemezni tudó humán erőforrás kell ahhoz, hogy a szolgáltatók pontosan tudják, egy előfizetőhöz hány előfizetés tartozik. Ráadásul egy szolgáltató több előfizetői adatbázisához (ott is a teljes adathalmazhoz) nem adhatsz minden ügyintézőnek hozzáférést...
Én 30 nap után kaptam csak meg az utolsó Domino kártyámat... -
legenda
válasz Drughi #94153 üzenetére
Lehet abból nekik is káruk, a hűséget szépen eltörlik és ha születik egy kellően részletes írásos panasz, akkor azt általában olyan kivizsgálás követi, aminek akár anyagi vonzata is lehet, értem úgy, hogy jellemzően kárpótolják az előfizetőt, például jóváírnak a következő havi számláján X Ft-ot.
Egyelőre várjatok még néhány napot, érdeklődni persze érdemes közben, lehetőség szerint az üzletben és telefonon is kellene, utóbbinak rögzített nyoma is lesz, aztán ha túl sokáig húzzák a dolgot, akkor mehet az írásos panasz.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi sim kártyám, ami saját kézzel lett micro SIM-re vágva. Ez a sim és egy blue mobilos sim van a telóban. A blue mobilos simen van 4g, a régi, telekomoson nincs. Több telefonnal próbáltam, így gondolom, hogy a sim kártya nem támogatja a 4G-t. Milyen indokkal menjek be a tmobilba? Kérjek cserét, vagy mondjam, hogy elhagytam? Egyébként dominos vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy Telekom mobilszámunk ami előfizetéses volt, pár hónapja viszont átváltottuk feltöltősre. Telekom alkalmazásba viszont nem tudok belépni azóta vele, hiába regisztáltam. Mi lehet a gond?
-
legenda
válasz Repsol600 #94163 üzenetére
Szia,
A Telekom fiókhoz hozzáadva sem jó? Ha már több előfizetés is van, akkor érdemes lenne úgy megpróbálni, ha nem, vagy kinyírja a fiókot - utána leválasztva az működik rendesen - akkor meg jelezni a telefonos ügyfélszolgálatnak és megoldják. (Nekem is volt úgy friss Domino szám, szombaton telefonáltam miatta, mondták, hogy csak a következő munkanapon tud ránézni az illetékes, mert komolyabb a probléma, aztán úgy is lett, hétfőn 9 óra körül már működött is.)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
punky10
addikt
válasz szabogabor10 #94166 üzenetére
Nem,valoszinűleg elárazták a telefont.
Mondjuk tényleg áron alul volt,ez pedig nem jellemző mostanában a Telekomra.Ez van,szerencsére semmi bajom a mostanival,csak felmerült a csere lehetősége,én pedig már majdnem beleéltem magam...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
legenda
Különösen nagy piros pont a WestEnd nagy T-pontban dolgozó egyik hölgyikének (M...), gyorsan és ügyesen megugrotta ma a rendszer által (tévesen, sajnos nem először) "Visszahívásra vár" állapotúnak mutatott rendelésemet és percek alatt megkaptam a(z amúgy készleten lévő) Huawei okosórát.
Külön köszönet a szép ajándék csomagolásért, amit bónuszként adott![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
vagy nem egyeznek a nyilvántartónál a megadott adatok
-
kutkut
addikt
Honor 8. Kifutó termék volt fél - 2/3-ad áron. Hogy véletlenül árazták-e el, vagy sem, az rejtély, továbbá az érvénytelenítés valós indoka is. Engem (és másokat is) azzal próbáltak hülyíteni, hogy valamilyen adatok hiányoztak a rendelésnél. Amúgy nekem az 1 telenoros kártyámat leszámítva nincs másik, úgyhogy ez kizárva.
Vagy a -5k-s kuponnal volt bajuk vagy azzal, hogy véletlenül árazták el, amit nem akartak lenyelni... Ahhoz viszont nincs arcuk, hogy ezt (vagy valamilyen valós indokot) közöljenek.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
punky10
addikt
válasz Lackooo84 #94177 üzenetére
Amig nem kaptak észbe,és jóváhagyták a rendelést,azoknak kiküldték,de miután gyanússá válhatott a megnövekedett rendelésszám,kapcsoltak,és elkezdődött az időhúzás.Majd gondolom megszületett a döntés,akiknek nem hagyták jóvá,azokat érvénytelenítették.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
zsolt19900
őstag
amennyiben itt lehet róla beszélni, akkor itt én is érdeklődnék-e felől, hogy vajon mit?
mivel felvetettem a kis hölgyikének és urikának is, hogy akkor ilyen paraméterekkel ilyen telefont.... főleg, hogy rendelhető és főleg (mint később megtudtam személyesen) pl a városi tpontban is van kvázi fizikálisan honor8....
szóval mit lehet tenni?
igazság szerint arra gondoltam, hogy lerendelni jelenlegi áron és akkor szépen azt és ezt a régi rendelésemet összevetetni velük + a telefonbeszélgetéseket amiben az hangzik el, hogy "nincs készlet" közben pedig a 106k-s áron (vagy mennyi most nem tudom) viszont van készlet?!
picit furcsa ugye-ugyea gerinces dolog az lett volna, hogy figyi kupon vissza telefont viszont kapod, ennyi.... mivel ahogy néztem a döntő többség a kupon miatt nem kapta meg, ergó a listaárasak nagyobb (nem mondom, hogy mind) részben megkapták a telefont
pl. ugye a másik topikban írta egy pécsi fórumtárs, hogy ő is ment ma érte, na én is rendeltem mai átvétellel abba a tpontba és akkor én?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsolt19900 #94184 üzenetére
Húú, ennek nem ártana újból nekifutni.
☺️ -
zsolt19900
őstag
válasz zsoltzsolt #94185 üzenetére
az előző hsz-ekre válaszoltam ezért nem jelöltem meg senkit
a "mit lehet tenni" re reagált a posztom, ha így már érthető
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
viera
őstag
Mostanában amit művel a Telekom már szánalom.
Október 16-án rendeltem egy fülhallgatót Coop-os kuponnal ami így közel 6000ft-ba került.Még akkor át is utaltam rá a pontos összeget,de másnap töröltettem a rendelést.Azt mondták semmi gond,1-2 hét és vissza utalják.Na azóta is várom és minden héten telefonálok,hogy mi tart ennyi ideig.Eddig 7-szer hívtam fel őket,de egyik ügyintéző szerencsétlenebb mint a másik.Már több verziót előadtak,hogy mikor utalják vissza de nem történt azóta sem semmi.Már lassan 2 hónapja várok,de hozzáteszem nem a 6000ft miatt vagyok már egy kicsit kiakadva hanem az egész folyamat miatt.Van náluk 5 előfizetésem és nem keveset fizetek havonta de mégis ennyire nehezükre esik valamit csinálni.Kihez lehet még ilyenkor fordulni mert az ügyfélszolgálatot már inkább hanyagolom.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
punky10
addikt
Utananéztem.Ha a státuszod "jóváhagyva"lett,akkor van esélyed,úgy tudom ilyen esetekben kj is adják.De ha csak "jóváhagyás alatt"-ig jutott,akkor nincs semmi.Webes rendeléskor ők ajánlanak egy terméket x áron.Te megrendeled,ezzel jelzed,hogy vevő lennél az eszközre.Ők jóváhagyják a rendelést,ez az a pont,amikor már jogilag lehet valamit kezdeni,ezt már fel lehet fohni szerződésnek.De amig nincs jóváhagyva,addig nem történik semmi.Mint ha boltban vásárolnál:nézed a cikkeket a polcon(jelen esetben webshop)meglátsz egy telefont,szólsz az eladónak,hogy ez téged érdekel(leadod a rendelést)eladó megnézi az árut(jóváhagyás alatt)majd rábólint(jóváhagyva).Lehet kardoskodi,hogy 60-ért volt kirakva,de (sajnos)nem jöt létre a szerződés.Mindenféle jogi csavarok vannak,mert a webes vásárlás kicsit különbözik a boltban történő vásárlástól.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Hivatalos panaszlevelet szeretnék írni a telekomnak e-mailben.
Milyen email címre tehetem ezt meg ami nem a kukába landol? -
SUPREME7
őstag
Sziasztok, a dominós 5GB ingyen netet be lehet valahogy aktiválni T fiók és az app letöltése nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
Van egy T-s készülékem és megkértem rá a függetlenitő kódot pár nappal ezelőtt. Tegnap az a válasz sms jött hogy a készüléken nincs hálózati korlátozás. De márpediglen van.
Most hogyan tovább? Kérjem meg mégegyszer a kódot? -
madle
őstag
Üdv,
kaptam egy sms-t a T-től, hogy mutassam be a diákomat mert hamarosan lejár a Like S, és választhatok a mobilcsomagok közül és a kedvezményes mobilinternet palettából, az a kérdésem lenne, hogy a Like S mostmár nem is maradhat akkor meg, mindenképp újat kell választanom? Mert a többi csomag nem buli már ehhez képest...
-
South Velen
addikt
válasz punky10 #94178 üzenetére
Azért ez durva.
Régen a telekom volt a mintapéldája az ilyen rendelések benyelésének, szinte egyedüli módon tök korrekten álltak hozzá, ha eláraztak valamit, és simán teljesítették a rendelést.
Ráadásul annyira nem is volt elárazva, nem 99900 helyett 9990 volt, vagy ilyesmi..
Persze már más világ van, az eredeti árak is az egekben vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz South Velen #94199 üzenetére
Ott a pont!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- Mini PC
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen