- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Szerintetek megoldható, hogy előre generált belépési adatokkal beléptetek felhasználókat, akik egy form oldalra jutnak.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Tudok esetleg olyan bővítményt ami képes arra hogy oktatási videókat tudjak árulni woocommerce alatt?
Ezek sima videók amiket termékként raknék fel, de azt szeretném hogy ne tudja valaki letölteni, csak megnézni vásárlás után. Sajnos valahogy semmit nem találok ami jó lenne.
Köszi a segítséget!
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Woo-ba szeretnék beimportálni egy külső beszállító (csak ő lesz) termékfeedjét. Először azt hittem az UNAS nem boldogul vele, ezért felhúztam egy WP oldalt.
A Woo is kiakad Product Import Export for WooCommerce by WebToffee pluginnal.Esetleg tudnátok másik ingyenes plugint ajánlani, amivel be tudnék próbálkozni? 11%-nál meg is akad, kb 15 terméket tudott csak feltölteni.
-
Met
nagyúr
Sok jó template van. Azért mert másnak megfelel valami nem biztos hogy Neked is jó lesz.
De a kérdés: Neked melyik tetszik, az ügyfélnek melyik tetszik, a tulajdonos tevékenységéhez melyik illik (ne írd le mire kell, döntsd el te).
Olyan sablont válassz ami sok aktív telepítéssel rendelkezik és ha megnézted a sablon wordpress.org-os támogató fórumát sok topic legyen, mert ha elakadtál akkor ott tudsz kérdezni, vagy már eleve találsz választ a kérdésedre. -
Párduc
junior tag
válasz
CharlieDrop #9257 üzenetére
Köszi szépen.
Tudsz javasolni valami jó template-et? -
adatfalo
senior tag
Tanuláshoz lokálisan futtass egy webszervert és ott építsd a wordpress alapú weboldalad, úgy ahogy #9251Schnorkel írta.
Egyébként igen, a jogszabályok a tanulási célt szolgáló weboldalakra is ugyanúgy vonatkoznak.
Amit tehetsz, hogy elrejted a weboldalt a látogatók elől, telepítesz egy coming soon, maintanance plugint és így - míg te a háttérben építed az oldalad - a látogatók nem fogják látni a weboldalad tartalmát.
Template terén nem tudok segíteni, mindenki mást preferál, én template mentesen dolgozom mert Oxygen Buildert használok és ott építem fel a sablonjaimat. -
Párduc
junior tag
-
adatfalo
senior tag
-
Párduc
junior tag
Tudtok nekem abban segíteni, hogy milyen ingyenes tárhely van WordPress tanuláshoz?
-
Met
nagyúr
Elementorban készítettem egy sablont a Single Post-oknak.
Kiemelt kép, bejegyzés címe, tartalomnak hely, oldalsávok stb.
Amikor létrehoztam egy új bejegyzést, megkapta ezt a kinézetet csak a tartalmat kellett bemásolni. (nem írkáltam functions.php-ban stb.)
Ha változtattam valamit a sablonban (pl. cím színe) változott az összes bejegyzésben is.Ugyan ezt hogy lehet Astra Pro sablonban megcsinálni?
A Site builderben létrehoztam egy sablont, beállítottam hogy az összes bejegyzésnél látható legyen de ha létrehozok egy új bejegyzést az üres.
-
zeorsdfd
senior tag
-
adatfalo
senior tag
válasz
lanszelot #9245 üzenetére
Szia!
Azt ugye tudod, hogy van a WordPress.com CMS rendszer ami a topic témája és van a WordPress.org amit Te használsz ez egy blog platform.
Utóbbi korlátozott képességekkel bír.
MÍg előbbiben bármit(is) meg tudsz csinálni kellő hozzáértéssel, úgymond ingyen, mert a wordpress nyílt forráskódú. Ami kell hozzá egy tárhelyszolgáltatás php és mysql -el.
A telepítésre vannak videók a neten, de sok tárhelyszolgáltatás webkiszolgáló vezérlőpultján pár kattintással telepíthető.
Én azt javaslom, hogy ha a szabadságra lenne szükséged akkor költöztesd át a weblapodat a wordpress.org-ról egy olcsó tárhelyszolgáltatásra.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak - köszönhetően a wordpress.org korlátozásainak - igen, ctrl+c ctrl+v. -
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Sajnos nem lehet temát készíteni.
Ahhoz is elő kell fizetni. Semmit se lehet csinálni az ingyenessel.
Van pár téma amit választhatsz. és ennyi.
Maga a téma szabja meg mit enged neked, de szinte semmit az ingyenesben.
Tehát nem lehet az "előző poszt" és "következő poszt" -ot eltűntetni.
Ingyenesbe csak az a megoldás, ha poszt helyett page-t hozol létre, abban nincs előző-következő.Poszt-ot át tudom valahogy page-ba konvertálni?
Vagy ctrl+c és ctrl+v az egyedüli megoldás? -
zeorsdfd
senior tag
válasz
jaeger99 #9238 üzenetére
Van egy ilyen topic is: Tárhely szolgáltató választás - PROHARDVER! Hozzászólások
-
lanszelot
addikt
Nem használok plugin -eket, azt se tudom hogy kell.
Nem értek semmit wordpress hez.
Html css js php inkább ezekhez értek.
Ha tudnám hogy kell WordPress témát készíteni, egyáltalán lehet e, akkor meg csinálnám magam, akkor hozzá férnek a css hez.
Nem kellene minden oldalon kikapcsolni a hozzászólást, nem írna felül a táblázat css-t a téma stb.
De amire használom, jó az ügy -
jaeger99
csendes újonc
Sziasztok! Wordpress vagy akár más oldalnál domain bérléssel kapcsolatban melyik fórumon keresgéljek?
Nagyon köszönöm, bocsi ha itt off topic.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Minden post alján ott van a previous post és next post - Hogyan tudom eltűntetni mindenhonnan? -
huan
őstag
Sziasztok
Minden wordpresss bejegyzésemnél látható a bejegyzés létrehozásának dátuma. Hogyan tudnám eltűntetni?
Köszönöm! -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Site Origin Page Builderben készült az oldalunk, TranslatePress-el többnyelvűsítettük. Sajnos időközben kiderült, hogy kell 3. nyelv, aminek a díja már 99 euró lenne. Manuálisan fordítottuk az oldalakat, nincs változó tartalom.Milyen más plugint lehetne használni, amivel 3 nyelvre is tudunk fordítani egyszerűen?
-
nyesteb
tag
Szia!
Ha jól értem, kitölti a formot és utána tudjon választani a képes részből?
Ha ez, akkor a legegyszerűbb, ha csinálsz egy oldalt a képes résznek és a form kitöltése után átirányítod az illetőt (vagy mailban linket küldesz neki) az adott oldalra és kész.
Ezt az általam tesztelt mindegyik formkezelő tudja. -
nyesteb
tag
Szia!
Tárhelyhez hozzáférsz, remélem. Ott keresd a fájlok között az error logot, vagy, ha Cpanel-szerűség van fent, akkor a hiba logot nézd át. Ott meglesz a hiba forrása.
Esetleg a WP hibakeresője nincs véletlen beállítva a wp-config fájlban? Mert akkor a wp-content alatti debug log is segítség lehet. -
kopogo
tag
Helló!
Ez a hiba üzenet jön e-mail értesítésben.
Cron feladatoknál fut a wp-cron.php és az adja ezt a hibát vissza.Tudtok segíteni hogy hol a hiba?
elementor és az elementor pro az nincs frissítve. -
beteg
őstag
Tudtok olyan Formszerkesztőről, vagy megoldásról, amivel meg lehet azt oldani, hogy aki kitölti formot, legördülő listából képeket tudjon kiválasztani, amikre linket is lehet tenni, vagy a legördülő listáből eleve előképes videólinkeket tudjon kiválasztani?
thx -
Adamis
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan beépülőt ajánlani, ami képes arra, hogy létrehozok egy eseményt, amire 10 perces időközönként lehetne bejelentkezni?
Konkrétan lenne egy városi versmondás, amire 10 perces etapokban lehetne felirakozni. Ötlet valakitől?Köszöntem!
-
scope2007
addikt
köszi!
bocsi, nem írtam le konkrétan (nem woo-s oldal).
konkrétan egy fogorvosi rendelő oldala, és ha nyáron két hét szabadság lesz pl, akkor szeretnék előre kitalálni valami figyelemfelkeltő figyelmeztetést, amit időzíteni is lehet, de az sem baj ha manuálisan kell indítani és stoppolni. -
miqlas
őstag
-
-
miqlas
őstag
válasz
Samifiu #9208 üzenetére
Nekem eddig a Borgunnal és a Barionnal volt dolgom. Ezeknél le kell szerzõdni a szolgáltatóval, a pluginek pedig nincsenek elhanyagolva. Annyit még megjegyeznék, hogy a teszt üzem egyiknél sem mûködött, csak élesben jók.
Simplepay-el nem volt dolgom, de szerintem ugyanaz az emelet! -
Samifiu
tag
Sziasztok,
Tapasztalatokra volnék kíváncsi, milyen plugint használtok simplepay fizetésekre/bankkártyás fizetésekre? Amit neten találtam azok a pluginok vagy rég voltak frissítve vagy nagyon kevés értékeléssel rendelkeznek. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Woocommerce -ben van valakinek tapasztalata a konverziókövetéssel? A woo rengeteg direkt és organikus forrást jelöl meg a vásárlásoknál, amit elképzelhetetlennek tartok a termék jellege miatt.
Fut Ads és FB hirdetés is, ezeket a legjobb tudomásom szerint agyonszórtam UTM kódokkal.Hogyan lehetne megbizonyosodni arról, hogy melyik vásárló honnan jött?
-
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #9205 üzenetére
... meghagyom a programozóknak a szép kódot. Nekem az kell, hogy mûködjön!
Ahogy CharlieDrop is írta, az a két lehetõség van az egyedi kódod WP-be integrálására! -
aprokaroka87
nagyúr
😁
Azért egy egyszerübb tudású embernek szerintem ez már bajos dolog.
Az Alap szerkesztési dolgokban ezt miért nem lehet megoldani?
Chat gpt nekem megcsinálta, lett egy lokális html fájl, amiben benne van a srcipt is.ugyanezt a WordPress már nem kezeli jól
ha jól gondolom azért mert csak a html részt értelmezi.Tudom a chatgpt nem szép kódot ír 😁
-
miqlas
őstag
válasz
CharlieDrop #9203 üzenetére
... nyílván a php-re írtam a plugin megoldást!
Persze a ChatGPT is leírja érthetõen, melyikkel mit is kezdj, hova és hogyan tedd!... és pont ezért csinálom így, ha valakinek utánam kellene kotorásznia az oldalban, nem szívjon vele!
Mások után weboldalt javítani / karbantartani amúgy is rémálom a legtöbb esetben! -
CharlieDrop
veterán
válasz
aprokaroka87 #9201 üzenetére
A CSS kódot leginkább a sablom saját CSS-ébe tedd a többit meg inkább sehova.
Bővebben:
Se JS, se PHP kódot nem pakolunk csak úgy WordPressbe, ha mégis, akkor két útja van:
1. az előbb említett saját bővítmény, bár ez a bonyolultabb és komplikáltabb esetekben kellhet csak.
2. Néha 1-1 abszolút alap dologra csinálsz childtheme-et és abba teszed bele a megfelelő fájlokba.Rengeteg olyan weboldalt kellett javítanom, ahol ezer éve benne van ilyen PHP meg JS kód (és látszik tudta hova kell tenni, csak éppen nem WP-be), mire megtalálod mit és hol kötött be emberünk, már rég a nem egyszerű üzemmód van.
-
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #9201 üzenetére
Csinálj belõle plugint!
A kódot mentsd el egy text file-ba .php kiterjesztéssel, majd zippeld be. Utána telepítheted Wordpress bõvítmények alól. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
WordPress esetén a css, js, php kódokat hogyan kell beilleszteni?
Html az megvan.
Nagyon kezdő vagyok, chat gpt írta meg a kódot amit akartam 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest