Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trumpek
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlen azt, vagy hogy hogyan is kell kiszámolni a mobilelőleget ha:
Új előfizető vagyok
iPhone 5S 16GB online ár 112k (24x5k, kezdőrészlet nincs)
Next S díjcsomagot választottam ami 7990ft/hó
2 év hűség előfizetésre, és 2 év a díjcsomagraezeket választottam.
Köszönöm előre is a segítségeket!
-
Zeki
nagyúr
Lehet nekem is kéne venni egy vagizós telefont, csak az ünnepekre hogy mutogathassam otthon, persze biztosítást kötök rá nehogy baja legyen, mert mi lenne, ha nem vennék vissza, és ki kellene fizetnem.
Január legelején mikor eljövök otthonról, szépen visszaadom. Az előfizetést is. Úgysem kell az sem.Aztán a nyárra a nyaralásra meg valami profi kamerát veszek két hétre, nyaralás után meg visszaviszem. Addig is nagyon vigyázok rá. Lehet arra is kötök biztosítást.
-
-
Gedeon31
addikt
Most kaptam egy SMS-t. December1. és 23. között ismét akciós kalendárium ajánlatok csak a honlapunkon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Scoobyka #52299 üzenetére
Személyesen T-Pont-ba is vissza viheted. Partner üzlet nem foglalkozik vele.
Másik opció posta:
Magyar Telekom Nyrt.
Budapest
Kaposvár utca 5-7.
1117Ha már aktiváltad az előfizetést akkor az igénybe vett napokat meg kell fizetni következő számlán.
Sztornózás 1-2 hét szokott lenni,eddigi tapasztalataim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Azta leborult szivarveget: [link]
Elso vagyok
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
dec 19ig van husegem ikon 400ra, es most le akarok valtani next s atkra, es mivel nem valthatok le ezert a black fridayt is buktam meg ha lesz vmi karacsonyi promociot is fogom.
Nincs vmi otlet?[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Van másik előfizetésed is Telekomnál, ami mellé tudnál társkártyát kötni? Mert ha nincs, kár is várnia hűség végét..
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zoty4
őstag
válasz dptrsk #52328 üzenetére
Igazabol ugy szeretnek venni valami teelfont h kis haszonnal el tudjam adni, ha mar kotok ket ev huseget.
Next s atknal ugyanannyi keszulek nelkul mint keszulekkel az elofizetesi dij, gondoltam akkor egy kicsit fogok rajta.
A sajat szamomat meg szeretnem tartani.313313: Az otthoni elofizuhoz kotnem az atkt
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Tényleg mi van akkor,ha mondjuk használom a webshopban megvasarolt telefont és a 2ik napon mondjuk elejtem? A biztosítás elvileg fedezi (amennyiben kotottem ra),ha az önrészt kifizetem ami azt hiszem 25.000Ft,de ekkor az elállás meg el?
-
-
csababarca
őstag
most nincs infó a kalendáriumról? tavaly valaki ügyesen meghackelte a cuccot,és pár napra előre látható volt
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
legenda
válasz Scoobyka #52331 üzenetére
egyrészt elkülönül a két dolog, mivel a biztosítást nem közvetlenül a szolgáltatóval kötöd meg, másrészt csak a rendeltetésszerű használatból adódó elhasználódást nem vagy köteles megtéríteni, és a elejtés okozta sérülés nem fog beletartozni, végül pedig nem valószínű, hogy átfut a biztosítási ügymenet annyi idő alatt, hogy beleférj az elállásba.
arról nem is beszélve, hogy a biztosítási ügymenet kapcsán nem feltétlenül cserélik újra a készüléket, javítás is lehetséges, illetve felújított készüléket is adhatnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lajbi101
tag
Sziasztok. Megtudom nézni hogy mik voltak tavalyi akciók? illetve pontosan mi is ez a kalendárium akcio? Minden nap van?
Nektek sem jó a webshop? Légyszi nézzétek meg -
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Házhoz szállítással vettem egy S4 telefont, viszont közbe kiderült, hogy nem leszek itthon. Más át tudja venni helyettem? Nem új előfizetés, már jó pár éve T-s vagyok. Néztem, hogy nem-e tudom módosítani, de már szállítás alatt van, várhatóan holnap érkezik. -
Zoty4
őstag
Nagyon megkoszonnem ha vki berakna a kalendariumi akciokat , akar priviben is
-
313313
addikt
Ez csak akkor fog menni (talán) ha legalább honlapra kikerül, hogy kalendáriumi akció.
Tavaly is szakaszokban 3-4 napra lehetett előre látni dolgokat, ha html kód nézetben rálestél a kalendáriumi fülre.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
syl5
őstag
válasz Herczi #52343 üzenetére
Elvileg nem, gyakorlatilag én úgy emlékszem, hogy odaadják másnak is.
Írj egy meghatalmazást, szerintem probléma nem lesz.
De a futárszolgáltatás szerintem +1 próbálkozást is tartalmaz, azt meg megbeszéled mikorra.Más:
Aki mostanában rendelt.
Milyen állapotai vannak a rendelésnek, ha előfizetés megújítással, házhoz szállítva vásároltam?
Nekem péntek óta szállításra vár a rendelésem és holnapra ígérik. Amúgy a kiszállítás időpontja mennyire megbízható? -
lajbi101
tag
Megnézné valaki hogy tényleg nem jó a tmobil webshop vagy csak nekem szórakozik. Nem hinném hogy ez olyan hude nehéz lenne......
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest