Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz Mr.Csizmás #52899 üzenetére
Régen 30 nap volt de ha jól rémlik mostanában már 14 nap.
Nem jött be az S4? -
Vangelis
félisten
A feleségem tarifáját átváltottuk és eltűnt minden dokumentum a szám mellől!!!
Faxa
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.
Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.
Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.
Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.
Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?
-
raziel01
veterán
válasz Blue meth #52904 üzenetére
4S tuti nem lesz már. Én ezt kb 100%-ra mondom neked.
Amúgy is jobban jársz, hogy nem veszel ilyet, mert 5 de inkább 5S alá nem adnám az biztos a helyedben.
Felesleges lenne elcseszni 50-60 ezret egy 3 éves telefonra.
Főleg, hogy mondjuk a Galaxy S4 is annyi volt 1 hete.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz raziel01 #52905 üzenetére
Sima 5 szintén kifutott, újonnan már nem lehet kapni. 5s meg baromi drága... részletre nem veszek.
Ez korrekt áron van, hiába 3 éves telefon, rohadt jó. Most S3-mam van, nem kell S4, már unom az androidot meg a samsungot is, ráadásul elkezdett szarakodni az S3, mindenképpen lecserélem.
Szóval Telekomnál biztos, hogy nem lesz? Mondjuk van pár alternatívám szerencsére, ahol dolgozom is van vagy 20 darab még, igaz picivel drágább, mint ha a T-nél venném. -
Otisz
őstag
válasz Mr.Csizmás #52899 üzenetére
30 nap. Az elállás változott 8 munkanapról 14 naptári napra.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
wody21
tag
Kedves Telekom guruk!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb lépés a következő esetben:
- 2015 január közepén-végén le fog járni a t-mobile előfizetésem hűségideje. Szűk 2 évvel ezelőtt, az akkori "Like 50" díjcsomagot választottam, online vásároltam (Alcatel OT995, 24x párezer Ft), új előfizetésem volt, új számmal, havi kb. 1700 Ft előfizetési díj. Kis idővel bepipáltam' egy + 500 Mb netcsomagot.
- Ebben a formában használom azóta is az előfizetést, számomra "bejött", érdekes módon akkor sem, és azóta sem kellett bemutatnom a diákomat (elvileg csak érvényes diákig.-val rendelkező személy vehette igénybe).
- Most, hogy lassan lejár a hűségidő, milyen lehetőségem van, a mostani feltételek megtartására - lehetséges lenne úgy rendezni a dolgokat, hogy változatlan csomagban maradjak, változatlan módon folyjon tovább minden? Ha például a webáruházban "meglévő előfizetés mellé" vásárolnék 2 év hűségidővel egy telefont (mondjuk ismét 24x xxxx Ft törlesztővel), akkor maradna minden a régi, az egykori "Like 50" csomag költségeit kéne továbbra is fizetnem?**megj. -> azóta már nem rendelkezem aktív hallgatói jogviszonnyal, nincs diákom... Ez jelenthet gondot pl. abban az esetben, ha online megpróbálok vásárolni 2 év hűségre, meglévő előfizetéshez egy telefont?
Segítségeteket köszönöm előre!
Üdv, w21. -
lugosi
MODERÁTOR
Platina szinttel kapcsolatos tapasztalat. Véleményem szerint lópikulát se ér. Ja, biztos lehet 1 helyett 2 társkártya (talán?), de semmi egyébbel nem vagyok tőle előrébb. Ha személyes ügyfélszolgálatra megyek be, éppen semmivel nem kerülök hamarabb sorra. Sőt. A napokban volt több mint 1 órát várakozós próbálkozásom, közben néztem az ügyfeleket, a komplett embertömeg kicserélődött bőven, sőt még egyszer annyi ember is szinte, mire sorra kerültem. Tehát ha valaki ügyfélszolgálatra megy, és azt látja a cetlijén, hogy platina kiemeltségi szint, az kitörölheti vele. Tényleg csináljátok azt, amit a napokban írtak, hogy készülék vagy tartozék vásárlása, azzal talán előre vesznek, de a kiemeltségi szinttel semmi.
A poén az, hogy páran írták már, hogy a telefonos ügyfélszolgálat tuti-tutira hamarabb kapcsol, ha platina vagy. Nos van egy arany számom is, egyszer se éreztem, hogy többet várakoznék vele telefonos ügyfélszolgálattal. Szóval szerintem ez a platina szint mókuscsemege... Egy népi játék, amivel az előfizető azt érzi, hogy hű, akkor ő most valaki. Játék az egész, semmi értelme.
-
tothferenc
senior tag
az ePackes díjcsomagok havidíja (move M 5490,-) már a 600 Ft-os díjjal csökkentettre vonatkozik, vagy az ePack feltételeinek teljesítése után ebből vonódik még le a 600 pénz?
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
MODERÁTOR
válasz wody21 #52909 üzenetére
Nem fog sikerülni. 2 év leteltével be kell mutatnod újból a diákot, ha ezt nem teszed meg akkor automatikusan átraknak Move XS csomagba. A Like 50et akkor sem tudnád hosszabbítani, ha lenne diákod, mert nem csak lezárták, de meg is szüntették a csomagot, így újabb hűség nem köthető rá.
-
Blue meth
senior tag
válasz r3dsnake #52914 üzenetére
Jó, az Black Friday miatt volt, az egy évben egyszer van. Most ugyanúgy 120 körül van, ráadásul 5c nem kéne, nem tetszik, tudásban szinte 4s, aztán mégis kétszer annyi.
Ha választani kéne, akkor 5s-t vennék, de az csillagászati árakon van számomra, részletre meg nem veszek. Marad a 4s, és az legalább rohadtul tetszik is.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz erdoke #52918 üzenetére
Most néztem össze a két készülék specifikációját, tény, hogy jobb az 5c (valahol érthető is), de messze nem annyival, mint amennyivel drágább (szerintem).
Egy kicsit erősebb a procija, egy picit több RAM van benne, és nagyobb a kijelzője (ppi ugyanaz). Kamera is ugyanolyannak tűnik a leírás alapján, és ugye műanyag a hátulja...
Mindenesetre jobb, mint a 4s, de nem olyan sokkal, és nekem nem is kéne.
-
bepe79
addikt
Valaki egy kalendár prognózist pls Jó lenne, ha az Ace4, vagy legalább az S4 mini belekerülne!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz Teko001 #52924 üzenetére
Jah, ezt láttam, köszönöm! Ez is jó, mert megnyugodtam, hogy nem dec 10 előtt lesz Ace4 (ha lesz benne), ugyanis addig él a hűségem. De azt hittem, hogy bennfentesebbek látják még előrébb.
: cheat on :Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
r3dsnake
nagyúr
-
Nescafé
őstag
üdv
Olyan kérdésem lennne , hogy van egy kis nyomódás az iphone 5S-emen hátul , az lenne a kérdésem hogy sztetek ezt cserélnék vagy nem?
Garanciás még.Update : Köszönöm mindenkinek.
Akkor marad igy csak gondoltam megkérdem , tokban nem látszik.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
T-nél vettem Lumia 735öst, de nem tudok vele MMS-t küldeni. Ötlete valakinek?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Gedeon31
addikt
A NetPlusz internetes csomagoknăl M és L között váltăsnăl az első aktivitási díjat írják jóvá és utána mennyi lenne a következő aktivitási díj?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Gedeon31 #52936 üzenetére
Az aktiválási díj az adott csomag havidíjával egyenlő.
Minden hónapban az első megrendelés aktiválási díját jóváírják.
Ha multhónapban aktív maradt az M és most Lre váltasz akkor jóváírják az aktiválási díjat, mivel ebben a hóban ez az első aktiválás lesz. Régebben így írtál le itt a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Teko001 #52871 üzenetére
Na még sincs így szerencsére
"Telekom HU Kedves I Figyelmedbe ajánljuk Net&Roll (http://bit.ly/1w2iCjN) mobilinternet csomagjainkat, melyek esetében engedélyezett a Voip szolgáltatás. Bízunk benne, hogy találsz számodra megfelelő szolgáltatást. Legyen szép napod!"
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
club1
veterán
válasz dptrsk #52944 üzenetére
A Net&Roll esetében engedélyezett a voip.
Persze fontos hozzáfűzni, hogy a Net&Roll csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, az kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható. A külön adatsimes csomagokon pedig nem szokott lenni voip szűrés. -
lugosi
MODERÁTOR
Nem tudna valaki küldeni egy screenshotot, vagy valami segítséget, hogy hol tudom letölteni a my tmobilban pdf formátumban a számlámat? Mert nekem csak egy olyan jön be, hogy kijelölöm az összes számlám (van egy havi számla és egy készülékrészlet), és kifizetem, ott választhatok hogy kártya, vagy mastercard mobile, de megnézni nem tudom magát a számlát. Hol van ez? Értelemszerűen nem fizetném be látatlanban, illetve ez céges előfizetés, csak kéne a számlából egy példány.
-
lesaux
veterán
válasz lugosi #52948 üzenetére
Bejelentkezés után egyből a Befizetésre váró számlák című dobozban a Számla száma nevű mező sokjegyű számsora alatt van egy apró Megtekintem a számlát nevű link.
Erre kattintva az új ablakban jobbra Letöltések fül, majd Hitelesített számla letöltése PDF formátumban.Mintha a távszámlás felületet használná, nekem úgy tűnik, szóval ha nem vagy regisztálva, illetve ha céges ügyfél vagy, másképp nézhet ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest