- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Az új Korlátlan tematikus adatopciók közt van olyan esetleg, amit ha aktiválok akkor viberen se számolja az adatot?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz raziel01 #49703 üzenetére
Az odáig oké, hogy tiltott a telefon, de 3-4 megás képfájlok azért fogyasztják rendesen a rendelkezésre álló mobil adatokat...
Szerk.: Másrészről nekem még nem tiltott a voip, mivel 2013.okt/nov 1 előtti előfizetésem van
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
(#49678) kali Igen,a két kicsi mehetett volna még kicsit feljebb.
(#49679) pepe091 Valószínűleg.
-
smileismarci
tag
válasz #78121280 #49707 üzenetére
4G/LTE
A Telekom 3G/HSDPA/HSUPA mobilhálózatán biztosított szélessávú internetszolgáltatása esetén az esetek 80%-ában elérhető minimum sávszélesség letöltés esetén 0 Mbit/s, feltöltés esetén 0 Mbit/s. A 4G/LTE hálózat jelenleg 1293 településen érhető el.
[link]Elírás ismét
#49710 adam3
nem arra gondolok hanem, hogy "3G/HSDPA/HSUPA mobilhálózatán" oda szerintem 4G/LTE kéne mert itt arról van szó és a végén jól is írták[ Szerkesztve ]
#%
-
adam3
aktív tag
válasz smileismarci #49708 üzenetére
Ez sajnos nem az. Az NMHH olyan feltételeket szab meg, ami miatt 0/0 a biztosított. Hiszen szerintük (NMHH) pl. a mélygarázsban is lennie kell annak a sebességnek, amit itt megadnak és a térképen szerepel.
-
-
törölt tag
-
Gedeon31
addikt
Ahogy várható volt Paks most sem lett a Telekom kedvenc városa így továbbra sincs nehogy 4G ,hanem normális 3G sem
Várható nem is lesz mostanában mivel a város és a környező települések 90%-a Telenoros az MVM csoport miatt, így az egész város ingyen beszél minek ide ,akkor Telekom 4G
-
r3dsnake
nagyúr
Van esetleg valahol nagyítható térkép az LTE lefedettséghez? Kedden jön csak vissza a telóm, addig nem tudom megnézni itt is lett-e bővítés.
-
veterán
Na, itt Miskén EDGE (majdnem hogy telefonálni sem lehetettet eddig) helyett már van 4G
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MODERÁTOR
Tegnap mértem egy sebességet, és látom hogy jóval lassabb (30 megabit) mint előtte volt (65). Azán megnéztem a my T-ben a díjcsomagom mellé mit ír, és azt írja, hogy 30 megabites csomagban vagyok, tehát így érthető.
Viszont találtam egy érdekeset. Van ez:
Ezt úgy kell elképzelni, mint pl egy feltöltés? Beaktiválom, és amíg el nem fogy az adott 3 gb pl, addig nem lassítanak be, plusz az adatkeretem is megnő? Ez gondolom így van. Második, furfangosabb kérdés, hogy ezt hányszor lehet egy hónapban meglépni? Az a kérdés lényege, hogy édesapám egy évben 8-10 alkalommal utazik különböző helyekre, és ott kell neki mobiladat. De van egy 7 gigás előfizetése, és jellemzően nem használja ki, de fizetjük. Arra gondoltam, hogy elég lenne neki egy 500 megás előfizetés is, és amikor utazik akkor "feltöltjük" ezzel. Nem jól gondolkozok?
-
313313
addikt
Erre esetleg valakinek valami infója?
A közösségi oldalak opcióba a messengeres beszélgetés is beletartozik?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Yocooka
csendes tag
Sziasztok!
A telefonomat baleset érte, használhatatlan. Bár sem az előfizu és a biztosítás nem az én nevemen, hanem egyik barátomén van, nem akartunk trükközni, ezért felhívtam a biztosítót és elmondtam a problémámat. Mondta a faszi, hogy semmi baj, kell egy meghatalmazás, a szerződött féltől, hogy én jelentsem a dolgot. Ezt meg is tettük telefonon keresztül, majd a végén közölte a manus, hogy mivel én nem állok semmilyen családi kapcsolatban a szerződött féllel, ezért nem áll módjukban kárt téríteni, szóval közel két évig hiába fizettem a biztosítási díjat. Ha barátom telefonál az ő nevében, akkor oké lenne a dolog. Létezik erre mégis valami megoldás? -
szili.tamas1
senior tag
válasz Yocooka #49736 üzenetére
Jah. A baratod bejelenti hogy osszetorte. Nem nagyon ertem mi koze van amugy hozza hogy az anyja vagy a baratja tori-e ossze a telefont ha rendesen van fizetve a biztositasi dij. El kell olvasni a szerzodest rendesen. Ha nincs benne ilyen resz akkor lehet fenyegetozni.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A távszámlát, hogy tudnám eltüntetni az életemből? Csak, hogy én is a T honlapján lássam/tudjam letölteni a havi számláim mint mások. A számláim alapból a T oldalán fizetem be, semmi szükségem a távszámlára, csak egy felesleges állomás, de régről megmaradt...
-
legenda
válasz vwpolopg #49740 üzenetére
amennyiben a távszámla regisztráció előtt is elektronikusan kaptad, úgy biztos nem kell, a távszámlából történő törlést követően jelzi majd, hogy visszaáll adott elektronikus módra, email útján értesítés a számla kiállításáról, illetve kezelhetőség a my t-mobile felületen.
Yocooka; szia, itt olvashatod a biztosítási feltételeket; link, megtalálod benne, hogy ki a biztosított, mikor kell és nem kell fizetniük...stb.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Előtte postán kaptam a csekket és amikor bementem egy t pontba érdeklődni, hogy hogyan válthatok e-számlára, ott helyben kaptam valami távszámla regisztrációs papírt kitöltöttük és utána ott jöttek az e-számlák. Csak aztán egyre többet olvasom itt a topicban, hogy mások a my t-mobilban töltik le a számlájuk, gondoltam akkor én is váltanák, kihagyom a képből a tök felesleges távszámlát.
-
313313
addikt
válasz vwpolopg #49742 üzenetére
Attól, hogy t felületen kapod a számlát, még valahogy fizetned kell...
Vagy bankkártyával, vagy utalással, vagy csoportos beszedéssel, vagy...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vwpolopg
őstag
válasz 313313 #49743 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nem vagyok hülye, nem így akarok nemfizetni most is a my tmobilban fizetek számlát ezután is ott fogok, csak a letölthető pdf számla miatt nem akarom fenntartani a tavszamla regisztraciom, ha egyszer megkaphatom my t mobilban is a letoltheto pdf-eket.
kali: koszonom szepen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest