- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Tesco mobile-on is működik a visszahívó küldése t-mobile felé?
Merthogy ugyanaz a hálózat csak azért kérdezem. Mondjuk elég szolgáltató függő a dolog, meg miért érné meg ez bármelyik félnek is.
Na mindegy, most már itt hagyom a kérdést, hátha.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
MODERÁTOR
Hú, halljátok életem első LTE-s telefonját használom, mértem egy LTE sebességet, 65 megabit. Hát mit mondjak, elég komoly! Sőt konkrétan lehidalok tőle. És szép stabilan. Éreztem is, hogy más a böngészési élmény is, meg a képeket mikor töltögettem, hogy felfele is jobban megy. Megmondom őszintén, erre nem számítottam. Nagyon korrekt a telekom LTE hálója, meg kell hagyni.
-
legenda
válasz lugosi #49354 üzenetére
erről beszéltem anno, amikor elkezdtem használni az lte hálót - pedig csak bő 20 megabit/sec lte sebességről volt szó -, mert sokan leírták, hogy mobiltelefonra a lomhább 3g is elég, meg böngészéskor nem érezhető a különbség...stb, pedig bizony érezhető, hiszen nem csak a sebesség jobb, hanem jellemzően a válaszidő is, és tényleg más lte hálón még a böngészési felhasználói élmény is, pláne húzósabb oldalakat nézegetve.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy ismerősöm kért meg hogy járjak már utána annak a problémának, hogy vett 1 éve kb egy Xperia Z-t a Tmobilnál. Azóta 2x 3x cserélték ki a komplett telefont akis ajtók kikopása miatt. Milvel annyira kikoptak hogy már nem zártak és így víz hatására meghalt a tel. Na most az a gond ezzel, hogy 1ilyen gariztatás legaláb 1 hónap. Nincs vmi jogszabály arra, hogy x darab gariztatás után lehet egy másik készüléket kérni? Mivel ennek így nem sok értelme van, hogy pár havonta mindig szervízbe van, és inkább ráfizetne egy Z1 re csak ne keljen tovább ezzel szenvednie.
-
legenda
szia,
kimondott jogszabály nincs, bár normális esetben megpróbálható lenne, hogy a harmadik csere után már nem kijavítást/kicserélést kér, hanem a sok kellemetlenségre és arra hivatkozva, hogy csalódott adott típusban, mivel a sokszori hiba újra és újra adódik az új készülékeken is, elállást erőltet.
azért csak feltételes módban írtam, mert itt fizikai behatásról van szó, és mivel jómagam is használtam ilyen telefont, hónapokon át naponta többször is nyitogatva a töltő és fejhallgató dugaszát, így tudom, hogy gondos használat mellett nem elég néhány hónap a beázásig történő elhasználódáshoz - persze ha naponta többször erővel tépkedi ki valaki, vagy nem pont a helyére illesztve nyomkodja be bikából, akkor biztos kinyíródik idővel -, illetve a dugaszok cseréje külön megoldható - ráadásul így nem kell egy hónapra leadni a készüléket -, nem szabad azzal addig várni, amíg a telefon beázásáig fajul a dolog, ha meg amiatt ázik be a készülék, akkor csak a szerviz jóindulatán múlik a jótállás keretében történő csere - a használó hanyagságára is fogható a meghibásodás, hogy a sérült záródugaszok miatt történt a beázás -, és így azt mondom, hogy eddig csak szerencséje volt az ismerősödnek, mert a sony szerződéses szervize (cordon) messze nem a jóindulatáról...stb híres.
azt csak halkan jegyzem meg, hogy más gyártók sem vállalnak garanciát beázásra, legyen szó bármilyen ip védelemről.
én azt javasolnám, hogy adja el a készüléket és vegyen másmilyet, ha ez annyira nem jön be neki.Vangelis
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Már azthittem álnick bukta van...
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, ha neten rendelek egy telefont és személyesen veszem át a helyi telekom boltban, akkor is érvényes a 14 napos elállás? És ha mindezt részletfizetéssel és +hűségidővel bolondítom meg?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert a telekom kíváló a részinfók homályosításában és elrejtésében
Like díjcsomagban vagy 50 mega nettel + elő van nekem fizetve 500mega mobilnet 1000Ft/hó-ért, minden hó 18-án fordúl a következő periódusba.
Szeretnék 1 gigásra váltani 1300-ért, és ugye le szeretném mondani az 500megát ezzel egy időben.
Hogy érdemes ezt megtenni, 17-e környékén ha lemondom az 500 megát és előfizetem az 1 gigát, akkor már 18-án frankón fog működni.
Btw arra sem találtam fix infót, hogy az 500 megát hogy tudom a legegyszerűbben lemondani.Előre is köszi!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
MODERÁTOR
Lényegtelen, hogy mikor veszed meg. Ha 18-a előtt, akkor 18-ig fel tudod használni majd az 1GB+50Mb-ot is, ami újból meg fog újulni. Az internet bővítők részarányosan fognak számlázódni. Lemondani felesleges, elég ha elküldesz SMS-ben egy +NETPLUSZL kódot (gondolom ezt akarod aktiválni), akkor automatikusan kilövi az 500MB-os csomagot, és a helyére aktiválja az 1GB-osat, mert egyszerre két netcsomag nem lehet aktív.
-
Lmh
őstag
válasz pepe091 #49372 üzenetére
ÁÁ köszi!! ez fontos info, hogy kettő egyszerre nem lehet aktív, bár utólag nem is értem miért nem volt ez számomra egyértelmű Még van az ehavi 500mb-ból kb 250, ugyhogy még elvagyok vele
És akkor ez 1290Ft lesz, igaz? mert ha telefon appon keresztül akarok venni/bővíteni akkor asszem 1590-et ír. De az lehet más tészta...Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Értem, köszönöm.
Az a helyzet, hogy telefonálásra olyan keveset használom a telefont, hogy ilyen párszáz forintos valós forgalomra fizetem a 3000ft-os havidíjat. Most Like-ban vagyok de azt találtam ki, hogy átváltok a Domino 5 kártyásra, mert egyedül ott nincs fix díj, tehát annyit fizetek amennyit beszélek és kb 5 számban ki is merül akiket hívok. Viszont a bajom, hogy azt nem tudom, hogy ha ott is előfizetem a 1 giga netet, akkor ott is 1290ft lesz-e vagy a "még nincs mobilelőfizetésed"-es 2190Ft-os?
Tehát a lényeg, hogy meg lehet-e oldani valahogy a Domino 5-ös díjcsomaggal a 1290Ft-os 1 giga netet?Előre is köszönöm ismét!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Köszi, köszi.
...hmmm hmmm, meggondolandó. Mondjuk ezzel a surffel ugyanugy jönnék ki, mint most.
Ha kidobnak Like-ból akkor elgondokozom rajta
Mondjuk akkor a Domino 5 beszélgetései +2190ft-os net is kb ugyanaz árban.
Mind olyan 2800-3000 között ingadozik[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Okostelefonom van(xperia X10i), és jelen pillanatban nincs pénz a kártyámon(30-as vagyok), vagyis emiatt nincs rajta net.
Hogy tudnám beállítani a telefonon, hogy legyen rajta ingyen facebook?
a 0.facebook.com-os verziós
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
A Like S csomaghoz, jó az ideiglenes diákigazolvány is?
Illetve gondolom, a pár hónapja megkötött Move S-t nem lehet lecserélni erre, de mellé online meg lehet rendelni minden további nélkül, nem?Let's begin, de gozaimasu!
-
Mono25
csendes tag
Sziasztok! Van még esély arra, hogy a Telekomnál az Xperia Z3 és az Xperia Z3c független? Mert van egy lejárt előfizetés a családban és eltudnék egyet hozni. (Én Telenoros vagyok)
-
Mono25
csendes tag
válasz lord.lakli #49395 üzenetére
Oké, azért köszönöm
-
legenda
válasz Mono25 #49394 üzenetére
szia,
igen, van.
amiket eddig t-s kiszerelésben láttam, azok függetlenek voltak, illetve itt a fórumon is többen leírták, hogy függetlent kaptak a t-től, de arra nincs garancia, hogy a későbbiekben is, minden szállítmánynál így marad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Megmutatta Android XR-es headsetjét a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PC-re tart a Final Fantasy VII: Rebirth
- Elden Ring
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest