- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Most már egyre kiváncsiobb vagyok, hogy az én leadott készülékemre mit mondonak.
L800 as sincs már sehol készleten... remélem nem is találnak.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
legenda
válasz 313313 #49498 üzenetére
jogilag nem létezik garancia, szavatosság és jótállás van.
továbbra is az a probléma, hogy a jótállás - nem a kötelező teljes, ami a tartozékokra is vonatkozik, hanem a második év, ami csak a készülékre vonatkozik - intervallumában ha nem kivitelezhető a kijavítás, sem a kicserélés - jogszabályilag megfelelőre -, sem pedig az árleszállítás, akkor marad az elállás, levásárlás nincs, de legalábbis nem kötelezhetnek rá. pont.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
félisten
Vagy majd azt írják rá, hogy túlhasználtam Főleg , hogy feleségemé. Ő meg nem nagyon nyúzta... max a facebook égett be a kijelzőbe.
De még csak egy karc sem volt rajta
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Zeki
nagyúr
válasz foxymaci #49460 üzenetére
Office Depotnál 76, ingyenes postával.
Igaz nem tudom milyen garival. -
St3ven
addikt
válasz cris78 #49499 üzenetére
Tabletje válogatja, hogy elfogadja-e az adott USB sticket. Nem reménytelen, ki kell próbálni, csak úgy lehet megmondani, ha nincs egy hivatalos lista, hogy milyen USB modemet ismer fel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zannor
tag
Üdv!
November 2.-án lejár a 2 év hűséges előfizetésem a T-nél. A jelenlegi csomagom (2009 óta) Mediamania S (talán van aki még emlékszik rá ).
Tervezem a csomagváltást, a Next S díjcsomagot néztem ki magamnak, azonban alapból azt írja, hogy 2 év hűségre 7990 Ft/hó. Ezzel szemben platinakártyásként kidobja, hogy Next S Aranytárskártyában ugyanezen csomagot megkapom 5490/hó-ért.Innentől kezd számomra bonyolult lenni a dolog (lényegében a társkártya megnevezés zavar be), mivel két opciót is feldob, mely szerint vagy díjcsomagot váltok, vagy új simet kapok (mindkét esetben Next S Aranytárskártya a csomag neve és az ár fix 5490/hó).
Na most a kérdésem az, hogy ha szeretnék új készüléket és a fenti csomagot, akkor:
1. Az Aranytárskártyás csomagra vállalok 2 év hűséget és november 2. után a korábbit meg is szüntethetem?
vagy
2. Az eddigi díjcsomagomra vállalok 2 év hűséget és az Aranytárskártyásat pedig használhatom kötöttség nélkül az új készülékemen?
vagy
3. Az eddigi díjcsomagomra és az Aranytárskártyásra is vállalnom kell a 2 év hűséget?Továbbá lenne egy bónuszkérdésem is:
A Next S díjcsomagra azt írja a T, hogy nem lehet használni a Voip szolgáltatást. Ergo nem telefonálhatok Viberrel/Skypepal/stb. No de abszolút nem is tudom használni, vagy csak telefonálni nem? Továbbá a videóhívás ettől függetlenül megy így is?Előre is köszönöm a segítséget!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zannor #49513 üzenetére
Az Aranytárskártya(ATK) azt jelenti, hogy van Telekom otthon vagy mobil előfizetésed, ami arany vagy platina szintű és mellé kapod az ATK díjcsomagot, azaz akkor tudsz ATK csomagot kérni, ha minimum 1 dologra előfizetsz a telekomnál(egy nem ATKra).
A te esetedben ez azt jelenti, amíg van egy fő szolgáltatás(telefon, TV, net...), ami mellé jár ATK kedvezmény addig kapod 5490ért, ha pl megszűnteted a TV és net előfizudat mert lejár a hűség és ehhez volt kapcsolva az ATK, akkor 7990et kell fizetned(feltéve, hogy készüléket is veszel, készülék nélkül 6490 a nem ATK azthiszem).
Tehát az ATK lényege egy meglevő arany/platina Telekom szolgáltatás, de ha van pl otthon TV-d a meglevő számodat is válthatod ATK Next Sre, ha nincs akkor esetleg egy Move XS a régi számra(megmarad az arany szintje) és mellé rendelsz egy NEXT S ATK-t.
A Next csomagok készülék nélkül is 2 év hűsségel járnak, ha a Fő számot Movera váltod és Nextre veszel telefont a Moveot megszűntetheted akármikor, csak akkor nő a havidíjad is. Ha a Nextre nem veszel telefont és megszűnteted akkor is kell kötbért fizetned.
A VOIP tiltás a hangra vonatkozik, a chat rész működni fog elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
válasz lord.lakli #49512 üzenetére
Megrendeltem az emagtól. Semmi rosszat nem találtam róluk, ez már egy jó jel. Holnap már hozzák is a telefont.
Elég korrektek és segítőkészek voltak a telefonba. -
gabesz199
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem van egy itthoni Usb-s mobilnetem 20gb os. Hogyha én kimegyek Németországba akkor ott tudok ezzel netezni? vagy kell vennem bele német mobilnetes sim kártyát? vagy kompletten sticket kell cserélnem? vagy tudtok olcsóbb megoldást?
Mosoly :)
-
törölt tag
Sziasztok,
van egy előfizetésem ami mellé pár hónapja kötöttem aranytárskártyás előfizut, azonban erre a régi előfizumra kötött hűség lejár és ezt a szerződést meg akarom szüntetni. Ezt így lehet, hogy az aranytárskártyás csomag pedig vígan pörög tovább vagy pont emiatt van valami korlátja?
-
Fr3eWar
őstag
Van olyan opció, hogy kihoznék egy telefont részletre, de hogy csak 4-5K legyen a törlesztő (mert azt havi szinten meg sem érzem) a készülék árának felét egyből kp-ban befizetem, és a fennmaradó részt osszák szét 24 hónapra?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Fr3eWar #49524 üzenetére
Ha azt kéred hogy az utolsó 8 számlát könyveljék akkor az utolsó 8 hónapban nem kell fizetned.
A számlák 1től nig vannak sorszámozva akármelyik befizethető előre. Pl ha tudod hogy egész nyáron külföldön leszel befizetheted előtte bármikor a nyári részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Mit találtam a neten...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zannor
tag
válasz dptrsk #49519 üzenetére
Nincs. Csak és kizárólag egy előfizetésem van.
Mondjuk nagy arcok, hogy az szerepel, hogy a Next S (nem az ATK-s) e-packkal készülék nélkül 6490 Ft/hó, de mikor a továbbra lépek, már a csomagváltás véglegesítésénél 7090 Ft/hó-t ír.
Köszönöm Drága Telekom, hogy 6 év hűséges (3*2 év) előfizetés után, platinakártyásként többe kerül nekem egy díjcsomag, mint egy új belépőnek!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Remélem idén is lesz videó ahogy a zombigyerekek remegve várják a megjelenést Az előző is mindent vitt, főleg mikor elődta a csávó ez az életcélja hogy legyen mindig egy új iPhone telója mert anélkül nem lehet élni.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
..... biztos nem csak ezt engednék.
De mondjuk Őket megérteni...
Biztos nem akarták , hogy a hátoldala is látható legyen.
Modnjuk érdekes, hogy a telekom nem baxta el és nem pl egy nyomógombos nokiát rakott ki.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
[P]laci
senior tag
-
törölt tag
-
boxfan
tag
Az lenne a kérdésem,hogyebben az esetben jogosult lennék-e Next S aranytárskártya díjcsomagra új előfizusként,vagy csak a sima Next S-t kaphatnám drágábban?
Van egy otthoni vezetékes előfizu,ami évek óta arany kártyás,viszont az asszony nevén van.Az új Next előfizu viszont az én nevemen menne.Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
AshaNoR
tag
Sziasztok valaki SEGÍTSEN, MERT AGYBAJT KAPOK!!!
Online vettem egy Dominos Sony Z3-t és ugye a Telekom már csak elektronikus úton küldi el a számlát és garipapírt.. Na most én nem kaptam meg és egyre dühösebb vagyok....
A Dominos kártya nem lett beaktiválva, mert van már egy Mozaikos előfizetésem, és azt a kártyát használom és az ehhez tartozó profilomban a dokumentumok közt nem jelennek meg˙(ezt a számot adtam meg rendelésnél is)!
Lehet azért nem látom, mert egy új profilt kellene csinálni a Dominos kártyával??Kérlek minél hamarabb segítsetek!
Előre köszönöm! -
djculture
félisten
válasz AshaNoR #49547 üzenetére
Szerintem bekell aktiválni a kártyát csak akkor fog megjelenni, ugyanis a csomag egymáshoz van rendelve (sim+készülék). Utána már hogy te azt nem használod az nem érdekes. De legjobb lenne a telekom ügyfélszolgálatát felhivni mint itt találgatni hogy mivan..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest