- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Pttypang #49097 üzenetére
Épp kicsit írták feletted:
(#49092) ShadowX válasza hungar (#49091) üzenetéreÚjVálaszPrivát2014-10-05 07:31:56
ShadowX
(senior tag)
1430 felhív és egy ügyintézô a megfelelô azonosítás után visszakapcsolja. Magától nem áll vissza. A rendszer nem tudja elkülöníteni az alapcsomag és az extra netcsomagokat, így ha az egyiket szûnteted meg, akkor sajna ugrik az egész.
[ Szerkesztve ] -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Távszámlánál meg van adva az outlook.com-os email címem, szó se volt a gmail-osról egyik szerződésben sem, de azért oda kapom az értesítőket. Tudnám, hogy honnan vették azt a címemet.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
veterán
Mozaik xs csomagom januarban lett kiegeszitve egy net&roll 1 gigas csomaggal, amit tegnap este lemondtam.
Azóta nincs mobilnetem, pedig a mozaik xs tartalmaz 200 mega adatforgalmat.. Magatol megoldodik majd, vagy sokaig tart, vagy nem fog megoldodni es kezdjem el zaklatni az ugyfelszolgalatot?Everybody lies.
-
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Előző 2 havi számlámat a Telekom oldalán fizettem be, a mostanit pedig Távszámlán. Telekom oldalán mindkét alkalommal kiírta, hogy sikeres a fizetés, de most belépve Távszámlára látom, hogy be tudnám fizetni az előző két havit, mert kifizetetlennek írja. Ez az utolsó hónapom, most jár majd le a hűség a számlára, kapni fogok-e valamit, hogy rossz voltam és nem fizettem a számlákat, vagy hagyjam figyelmen kívül a Távszámlás dolgot, mert be van fizetve a Telekom oldalán? Köszi. -
-
hungar
tag
Sziasztok!
Like 300 dijcsomagom van amihez jár 300 mega net és volt netplusszom is +200. Tegnap lemondtam SMS-ben a netpluszt azóta totál nincs mobilnetem, a 300 megas like netem is úgy látszik törölte. A Telekom alkalmazás is semmit nem mutat, mintha sose lett volna mobil netem. Szerintetek helyre fog állni vagy be kell mennem a telekomhoz? -
veterán
válasz Teko001 #49087 üzenetére
Meg mindig felreertitek, de benne van a valasz azert a vegen.
Tehat a sima giga vagy 500 mega adatkeretet elverem, mondjuk feltoltom a kepeimet skydrivera. De utana meg kimegyek a bukkbe, lassitott nettel, mokasan gps-el. De kozben nyugodtan fogok zenet hallgatni, mert a spotify forgalma nincs lassitva. Igy gondolom, mivel igy logikus. De azert megkerdezem, mert nem mindig az en logikam szerint zajlanak a dolgok..
Everybody lies.
-
Teko001
őstag
válasz Pttypang #49084 üzenetére
2 adat kereted van. Van a Spotify, és van a sima. A Spotify-ét csak a spotify használhatja, más nem. Ha ez elfogy, akkor onnantól a sima adatkeretet használja, valamint a számlázás/lassítás is aszerint történik. Ameddig viszont nem fogy el a Spotify adatkerete, addig azt semmi nem befolyásolja, az csak az övé, dedikáltan.
-
Bennfentes meg tudná mondani a G2 Mini meddig lesz akcióban (online -21%)? Vagy ez is titok?
Illetve kaptam kedvezményt. A négy év hűségem, és pontos számlafizetésem a T-nek egy középkategóriás telefonnál 2000 pénzt ért. Egy Z3-nál csak egy ezrest. A sima G2 is csak 3k-val olcsóbb...Bezzeg ha átváltok Move S-re (Mozaik XS-ről), amivel rosszabbul járnék (pár forinttal magasabb percdíj), akkor már -15k...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
veterán
válasz [P]laci #49079 üzenetére
Magamnak szeretnek Music XS-t, ismerosomnek van Music S csomagja, o erdeklodott a spotify reszrol, ezert is kerdeztem meg, de meglattam az xs leirasat, es belegondoltam, hogy olcsobban jonnek ki, valoszinuleg a telefont is olcsobban hozhatnam el es az adatforgalom is eleg lenne nekem, havonta altalaban 400 meganal nem hasznalok tobbet, de a 200 keves.
Szóval egyetemistakent en valtanek mozaik xs-rol music xs-re, de akkor ez komplikalt es november 7 elott nem is lehet ingyen?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
veterán
válasz Teko001 #49078 üzenetére
Ha a csomagban foglalt sima adatforgalom elkopik, attol meg a spotify teljes sebesseggel mehet a sajat korlatjaig?
(#49079) [Placi
De november 7 elott nem bonthatok szerzodest, mivel akkor jar le a teljes husegem.. Ha visszavaltok dominora, akkor pedig bukom a kapcsolat kartyas reszt?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #49077 üzenetére
mozaik XS-ről nem válthatsz Music XS-re (se Like S-re), az ok kb ennyi: mert csak! egyébként az ok az, hogy erre a két egyetemista csomagra, csak dominoról új előfizetésként lehet váltani, tehát előfizetésesként nem léphetsz erre... én is hasonló cipőben járok...Most láttam, hogy te Music S-ről beszélsz, az meg nem egyetemista csomag, szóval arra ez nem igaz. Arra léphetsz nyugodtan és "bármikor".
egy megoldás létezik csak: mozaik XS-ről visszaváltasz dominora, majd dominoról váltasz Music XS-re (és közben Music XS-re váltáskor rögtön vásárolsz új telefont is, ugyanis ha ezt nem teszed meg, akkor 7 hónapig nem vásárolhatsz erre az előfizetésedre semmilyen telefont sem). viszont ezt gyakorlatilag egy ügyintéző sem csinálja meg neked egy helyen egyszerre, mert fenéken rúgják érte (ezt az egyik ügyintéző mondta nekem az egyik üzletben), szóval ezt az akciót érdemes két külön üzletben megejteni.(#49080) Crytec210: a 2GB-ot csak Spotify-ra használhatod fel, szóval gyakorlatilag a másiktól "független" adat keret.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz Pttypang #49077 üzenetére
A spotify adatforgalom a csomagban levő/egyéb adatforgalom felül értendő, és csak spotify-ra használható.
Ideiglenes diákkal is valószínűleg megköthető, mivel ideiglenes diákigazolványt csak akkor kaphatsz, ha folyamatban van a normális elkészítése, amihez pedig jogosultnak kell lenned.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Music S Spotify 2 gigaja a csomagban levo giga adatforgalmon tul ertendo, vagy egy giga az adatforgalom es egy giga a spotify?
A music xs ideiglenes egyetemi diakkal is megkotheto?
Most mozaik xs-ben vagyok, errol valthatok telefonvasarlassal music xs-re, felfele valtasnak minosul?
Akkor lemondhatnam a gigas adatforgalom bovitest es alacsonyabb lenne a havi koltsegem is, reszletre pedig kihoznek melle egy lumia 735-t, ha megjelenik. A husegem nov 7-en jar le, de valthatok mar elotte 3 honappal is telefont reszletre elvileg.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Fr3eWar
őstag
Egy aranyszintű next s csomag mellé lehet 2 next s társkártyát kötni?
-
313313
addikt
Pedig tudhatnák már, hogy t-mobile nézi ezt a fórumot, tavalyi webshop móka óta...
Olcsóbb egy embert tartani, aki itt olvassa a hibákat/észrevételeket és szól illetékesnek, mint hozzáértő webfejlesztőketHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
k.joco899
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltunk webshopból egy mobiltelefont, de az lenne a.probléma hogy nem kaptunk hozzá papírokat, se számlát, se garilevelet, csak dobozt és sim kártyát. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
legenda
válasz r3dsnake #49065 üzenetére
eltérőnél jóváírhatják mind a kettőt, nálam is volt már rá példa korábban az egyik előfizetésemen, hogy egy naptári hónapon belül két eltérő lett aktiválva, de a másodiknak is jóváírták az aktiválási díját, és ha ez minden esetre igaz, akkor akár igaz is lehet a számítás.
én már csak végszükség esetén fogok módosítani, mert olyan bővítőm van, ami egy ideje már nem aktiválható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz r3dsnake #49063 üzenetére
A mobilinternet szolgáltatást vagy benne foglalt adatot tartalmazó alábbi díjcsomagok, szolgáltatások vagy opciók esetében a termékek aktiválására vagy ezekre történő váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Szolgáltató minden további váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag vagy szolgáltatás havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel.
forrás; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
válasz r3dsnake #49061 üzenetére
többször ki lett már beszélve, hogy minden ilyen bővítő csomag első aktiválása az ingyenes (+nyilván a díja). Ha elhasználod és tovább akarod bővíteni, akkor fizetsz egy díjat + a szolgáltatás díját. Szóval az utólag említett dolog nem éppen működőképes szvsz.
majd az okosabbak belinkelik/bemásolják az erre vonatkozó szabályozást. én sajna most nem lelem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
LOL. A mobilnet adott hónap napjaira bontva időarányosan kerül kiszámlázásra? Díjcsomagot váltottam hónap közben, aztán vissza és csak 1 nap lett számlázva teljes helyett arra a napra.
Matekoztam kicsit.
Ha valaki előfizet 3gb-ra az 2290 (kedvezményes bővítő, ha van alap net).
Tegyük fel ez a 3gb elfogy 23 nap alatt, és átváltunk 500 megásra a maradék 7 napban.
3gb: 2290/30*23=1755
500mb: 1790/30*7=417Összesen: 2172. Tehát olcsóbb így a 3,5 giga, mint 3.
Viszont ezt a logikát továbbgondolva, ha valaki naponta lemondja és újra előfizet 200 megabájtos csomagra, akkor összesen 6gb-ot kap 1090ft-ért? (Napi 200 mb-os limittel.)
[ Szerkesztve ]
-
zoli121
aktív tag
Nekem is a tegnapi nap folyamán lassult vissza Addig olyan jó volt
[ Szerkesztve ]
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
A Családbaráthoz elég egy előfizetéses szám (de egy mindenképp kell), Ő lesz a "tulajdonos". De ha a másik Dominós, akkor az Ő díját is az előfizetéses számlájához írják.
A másik számot úgy veszed, ahogy akarod. Veheted T-nél helyben (drága), de olcsóbb Online megvenni a T Webshopban. 2790 az ára, ebből 2700 lebeszélhető: [link]
Havonta egyszer tudsz variálni a családbaráttal. Egyszerre öt szám lehet benne, számonként 1067 forint. Akár egy előfizetéses+4 dominós felosztás is mehet, de akkor mindent az előfizetéses fog fizetni (ha mindenki előfizetéses, akkor mindenki magának fizeti a havi 1067 forintot. Számokat hozzáadni, kivonni csak a tulajdonos jogköre, ezt jelenleg online nem lehet megtenni, csak telefonon (ez kényelmesebb), vagy személyesen, Nekem évek óta van (4 számmal), de még soha nem fordult elő, hogy elfogyott volna a 100 óra. Pedig húgom és a barátja tudnak beszélni rendesen.
A Dual SIM telefonok, ha itt veszed Magyarországon, kis kínálatban, de kaphatóak. Arra érdemes figyelni, hogy ha használni is szeretnéd a telefont, nem csak telefonálni, akkor valami normálisabb készüléket érdemes venni, de erre van topik itt: [link] Jó esetben 30k pénzért is hozzájuthatsz használható kétkártyás telefonhoz (van olcsóbban is, de azért van egy határ, mert egymagos droidot már nem vennék, azért kell a vas a rendszer alá...).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz Aaron14 #49052 üzenetére
Video Call Center -en keresztűl kérdezz rá, próbáld meg bekapcsoltatni !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném bekapcsolni a Music opciót Paletta mobilcsomagomhoz, de a 1430-as számra elküldött +MUSIC kulcsszóra olyan válasz sms érkezik, hogy a kulcsszó hibás, interneten rendelés esetén pedig "Az ön díjcsomagjához nem előrendelhető!" vagy valami hasonló válaszüzenetet kapok.
Havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag a Paletta 200 (mobil), ezért nem értem, miért ne vehetném igénybe. Van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
1430
senior tag
válasz laszlohu #48850 üzenetére
Jogi személyhez jó lesz a sima meghatalmazás is.
r3dsnake
Nem, a korlátlan böngészés és email opció csak böngészőből jelent korlátlanságot, az alkalmazások forgalma már az adatcsomagod keretét csökkenti. Ellenben a közösségi oldalak opciónál az alkalmazásokból és a böngészőből is a korlátlan keret terhére mehet a szöveg és kép megjelenítés, de csak közösségi oldalakon.
Az LTE alapnet tartalmazza azt az alap adatmennyiséget, ami a díjcsomaghoz jár. Ezt már komolyan be lehet kapcsolni weben is?Ákinard
Eltart(ot?) pár napig, míg mind a több 10 ezer Mozaik XS-t átmigrálják LTE alapnetbe (előtte GoNet alapnet volt, ezt cserélte le valószínűleg anadroid-nak és neked is az ügyintéző).313313
Megnyugtatlak, mindenkinek le fogják cserélni a Mozaik XS alapcsomagját LTE képesre, nem csak annak, aki kéri.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MIUI / HyperOS topik
- Mini-ITX
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest