- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AshaNoR
tag
Sziasztok tudjátok, hogy mennyiért vágnak kártyát Microról NanoSIMre a telekomnál?
-
Indian74
senior tag
válasz Vangelis #49233 üzenetére
Időnkén a hívás fogadásakor a kijelző sötét marad,a csengés szakadozik.
Wifi kapcsolatot gyakran elveszíti.
Szundiból nehezen lehet kivenni mert ekkor a kijelző csak felvillan és nem lép be az alkalmazásba,csak többszöri próbálkozásra.
Alsó érintőgombok felvillantak ha be van kacsolva az érintőgomb világítás ha nincs akkor is.
Sajnos azóta a kamera is játszadozik ha belépek a kamera menüjébe sötét képernyő,csak az ikonokat látom,és ki-be mozog a kamera lencséje,jó ez csak kétszer csinálta meg.
De az a nagy bajom hogy ez már a második telefonom,(egyszer már kicserélték)ebből a típusból és megint hibás,és ugyan azok a hibák jöttek elő újból.
Ennyi csak így röviden.
NAGYPAPA
-
M.A.Z.
aktív tag
Itt még olcsónak látszik, de rákattintva megdrágul!
-
Zeki
nagyúr
válasz raziel01 #49222 üzenetére
Óóóóó... simán!
Az ebolt.hu egyszer megcsinálta velem, hogy megvettem valamit, ki is fizettem online kártyával, majd pár nap múlva közlik, hogy bocsi, a nagykertől többért kapják, vagy ráfizetek, vagy visszaadják a pénzt.
Nyilván pénz vissza volt, de azóta sem vásárlok tőlük, mert egy kutyaütő banda. -
Indian74
senior tag
Én meg arra leszek kíváncsi hogy a Galaxy k zoom telefonomat hányszor fogják javítani,szervizelni,és hányszor kapok cserét.
Sajnos nagyon hibásat fogtam ki,pontosabban kettőt,az elsőt kétszer javították de második szervizelés után már cserét kaptam,de a második telefonom is kétszer szervizbe küldtem,most is ott van.
Arra lennék kíváncsi hogy ha másik típust vagy márkájú készüléket kapok,akkor hogyan számolják,listaárban,vagy vagy amennyit a törlesztőben fizetek érte,mert az valamivel több???
Elegem van abból hogy mindig szerviz,csere készülékek pedig egy halál.És ha meg is javítják és megint előjönnek ugyan azok a hibák,vagy megint újat kapok???
Kb 3 hónapja vettem de elegem van ebből a tortúrából.NAGYPAPA
-
MrSealRD
veterán
válasz M.A.Z. #49217 üzenetére
Uhh...Kösz.
A másik a névátíratás amit szerettem volna megcsinálni, csak azt az előfizetéssel... remek...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MODERÁTOR
válasz 313313 #49214 üzenetére
Igen, tavaly is bejátszották ezt az akkor még sima Xperia Z-vel. Mozaik S díjcsomaggal 2 év hűségre 131k volt, 1 év hűségre meg 49k. Akkor is többen rendeltek belőle, és ők is megkapták.
Amúgy gondolom most a Z3+hangszóró dominóban 219 akart lenni, csak felcserélték az első két számot.[ Szerkesztve ]
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz MrSealRD #49216 üzenetére
Szerződés-kiegészítés kedvezményes készülékvásárláshoz lapon található
" j) a kedvezményesen vásárolt készülék a jelen megállapodásban megjelölt határozott ideig kizárólag a Szolgáltató Előfizetői Kártyájával használható. A hálózati korlátozás feloldása a fent meghatározott idő letelte után, a mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabásban meghatározott díj ellenében, személyesen kérhető a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán; "
Fent meghatározott idő az a 24 hónap, vagyis fel kellene mondanod a két éves hűséget a függetlenítéshez, ilyenkor kell kifizetni a készülék típusa alatti sorban meghatározott kötbér összegét.
Én egyébként más nevére akartam íratni az én előfizetésem, azt viszont az i) pont tiltja...[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz M.A.Z. #49213 üzenetére
Várj. Ez hol is van. A törlesztőrészletek hátralévő része okés...érthető. De a kötbér itt most mire is kell? Az előfizu marad. Csak a telefon lesz független...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
313313
addikt
válasz Fr3eWar #49212 üzenetére
T-mobile ilyen szempontból korrekt, ami a webshopba van, annyiért ki is adják.
Tavaly volt olyan, hogy Iphone 5s 64gb-t rendeltek kártyásan 0ft körül(pontos összegre nem emlékszek, de kb ingyen volt...) webshop hiba miatt, megkapták...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Fr3eWar
őstag
Magam részéről 1 hónapja várom, hogy jelentsék be hazánkba az iphone 6-ot és kezdjék el forgalmazni a T-nél, hogy az 5s ára ingerküszöböm alá csökkenjen (mert most drágább mint apple.hu-ról függetlenül).
A sony-val kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy a T van-e annyira korrekt, hogy önhibájuk miatt azon az áron adják amennyiért kinn van a webshopban.
-
MrSealRD
veterán
Van egy 2év hűségre és részletre vásárolt telefonom. most kb 13-14 hónapnál vagyunk. A telefont lehet eladnám. A részleteket továbbra is fizetném. Az a kérdés, hogy a T-mobile-ba így is megoldható a függetlenítés azért az 10-15K pénzért vagy a telefont teljes egészében ki kell hozzá fizetni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bambanő háza tája
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED SMART NANOLED! AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest