- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
br4adam
aktív tag
Az iPhone árak végre elfogadható szintre estek a mai árlistaváltozással.
-
Sziasztok!
Iphone 6 arak mikortol lesznek?
Koszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
legenda
válasz #78121280 #49941 üzenetére
abban valami kanyar van, mert amikor nekem s4 volt, akkor a wnw apn beállítással nem ment a 4g/lte, az s4 témában találsz is kapcsolódó hozzászólásokat, hogy másoknak is csak az új apn (internet.telekom) beállítását követően lett 4g/lte háló, addig bármit csináltak, hiába volt 4g/lte képes előfizetés és lefedettség, nem bírták működésre bírni, csak a 3g hálóra kapcsolódott fel a telefon.
lehet, hogy utólag lefrissíti a rendszer az újabb, megfelelő hozzáférési pont értékeit.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
+ (#49937) glaci:
Kösz a választ srácok, akkor ilyennel nem szórakozok fölöslegesen, csak majd ha szükség lesz rá (most még nincs )...
már anno is kíváncsi voltam rá, mikor bejött a 4G, de most megint szóba került, aztán neten nem nagyon találtam semmi okosat erre nézve.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz [P]laci #49936 üzenetére
visszafelé kompatibilis, így a telefon által adott módok menni fognak.
a wnw nem jó lte eléréshez, az csak 3g (3g/h/h+), edge és gprs módokhoz megfelelő.
amikor a wnw és társai elkészítésre kerültek, akkor még nem volt képben az lte, így nem kerülhetett bele.
régen is volt ilyen ugrás, nem olyan meglepő ez.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz [P]laci #49936 üzenetére
Semmi, azon kívül, hogy tudsz majd internetezni.
3G -n fog csak menni természetesen. (Ha azt tudja a telefonod.)
Ettől ugyebár nem kerül LTE modem a telefonodba.
(De ha nem LTE "képes" az előfizetésed (pl. Dominó), akkor hiába LTE képes a telefonod, akkor sem fog menni az LTE.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
[P]laci
senior tag
Hajt a kíváncsiság emberek! mi történik ha egy nem LTE-képes telón átírjuk erre az apn-t?
(#49937) glaci: jaja tudom, hogy ettől nem kerül LTE-képes chip a telómba hirtelen! csak kíváncsi lennék, hogy miért nem egységes az apn (3G-n ugye a régi van, 4G-n meg internet.telekom) és ha van oka, akkor mi az...
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
-
Vangelis
félisten
egy év hŐŐséggel még mindig 201000ft.
Igaz itt már van járulékos költség is.. de mégsem 2év rabiga!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Mivel olvassák a fórumot inkább ne írjunk be semmit
Vagy nem is tudom, mert így mindig hamar kiderül sajnosFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
Furcsa ez, hogy a csúcsmodelleknek időről időre elrontják az árát.
-
zakrafein
csendes tag
Sziasztok! T-Mobile webshop-ban vásároltam készüléket dominó kártyával. A csomagban nem volt semmilyen papír (számla, garancia). Vártam postán, de nem jött. Nem tudjátok mi a módja, hogy ezekhez a papírokhoz hozzájussak? Várjam még a postát (lassan 2 hetes a telefon) - hozzáteszem hazafelé beugrottam egy t-mobile üzletbe és az intéző azt mondta meg kellett, hogy kapjam a csomagban ... hát abban pedig nem volt csak nem akartam vitatkozni mert nem volt nálam semmilyen papír.
-
törölt tag
Kis kiegészítő a Note 4-hez, jól el van dugva az oldalon , ezt bezzeg nem teszik ki a fő oldalra...
A www.telekom.hu honlapon keresztül történő első 25 fekete és 25 fehér készülék előrendelés mellé Samsung NX mini fehér fényképezőgépet adunk! Az ajándék színe nem választható.
-
313313
addikt
válasz Gergőke88 #49905 üzenetére
Mert nem kevés került eladásra belőle...
Másrészről mindenki csereberélni akar, nem sokan adnak ki ennyit kb-ba vadidegeneknek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz hurenzon #49903 üzenetére
a z3 + bluetooth hangszóró most is 201 e ft domino csomagban, de az volt egy ideig elírva 130 e ft-ra.
a z3 compact + bluetooth hangszóró dimono csomagban 151 e ft, az annyi is volt, de inkább az árazták volna lejjebb, arra inkább vevő lettem volna a kompakt mérete miatt, talán még az iphone 5s-t is lecseréltem volna rá, vagy amellé, ha nagyon megérte volna.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz hurenzon #49900 üzenetére
nem szabad sokáig gondolkodni, ezt már a korábbi z3 + bluetooth ár elírásakor (200 e ft helyett 130 e ft) megtanultam, most csak azért nem rendeltem, mert 2 év hűséges előfizetéssel - csak az előfizetésre, díjcsomagra nem - is 199 e ft, és nekem jelenleg is van szabad előfizetésem, valamelyik mindig az, amire lehet épp hosszabbítani, ha megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest