Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Azonnal megvevős lesz megjelenéskor
-
Helmoras
őstag
válasz
MasterMark #41 üzenetére
Áh értem...
-
Xirtam
veterán
Örülök, hogy belsőleg a SLIM felépítését követik! Legalább a hűtéssel most nem lőnek mellé!
-
keIdor
titán
Ment favba
-
Xirtam
veterán
Destiny is jön Xbox ONE-ra!
-
Ragnar95
félisten
Csak nekem nem jön be az új kontroller
Tudom, ízlések és pofonok, de szerintem jobb a mostani
Biztos megszokom majd ezt is, de fura lesz eleinte, az tuti...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lehiñito
senior tag
válasz
abteam2008 #23 üzenetére
Ez komoly, hogy kukázhatjuk a játékokat amiket letöltöttünk a lájvról?
-
abteam2008
tag
Már biztosan érkezik a Bungie Destiny-je is! Semmilyen formában nem lesz visszafelé kompatibilis a konzol, tehát a Live-on vásárolt játékoknak is búcsút inthetünk, ellenben a gamerscore, így az achievementjeink automatikusan "átmennek" Xbox One-ra.
A tévés cuccok, amiket mutogattak nem lesznek elérhetők USÁ-n kívül, legalábbis a launch időpontjában biztos nem. Persze, ezt eddig is tudtuk.
-
-
Xirtam
veterán
BF4 és Watch Dogs megerősítve eddig!
Amint begurul a boltba azonnal hozom haza. Maradok Xbox-os nálam ez eldőlt már a Forza 5 teaser előtt!
Az pedig, hogy nem ilyen facebook share hülyeségekre nyomultak rá, és a kontroller nem változik plusz pont!
-
válasz
MasterMark #16 üzenetére
Hja, Blizzard oldalát frissítgetem, de eddig még nem nyilatkoztak a Diablo 3-ról, meg a Cyberpunk 2077-ről és a The Witcher 3-ról se szólnak a srácok a RED-nél, hirtelen más next-gen cím nem jut eszembe.
-
Xirtam
veterán
Édes jó istenem! <3
-
Kontroller csini lett. Nekem bejön a gép is, kicsit visszafogott de tetszetős.
-
MasterMark
titán
válasz
Dr.F.E.R.I. #15 üzenetére
Minél nagyobb a venti, annál halkabb lesz a gép...
ldave (#13): Az majd a Slim-ben.
-
tDr1v3r
veterán
(c) Polygon und The Verge
-
Watch_Dogs és Battlefield 4 is megerősítve X1-re.
Képek a gépről és egyebekről. Nem lesz passzív hűtés ezek szerint, kár.
-
Azóta megerősítették, hogy az eddig ismert next-gen játékok közül lesz X1-re Assassin's Creed 4, Destiny és Thief. Többiről egyelőre nincs hír.
Amúgy meg az is kiderült, hogy minden játékot telepíteni kell majd és acc-hoz lesz kötve, a használt játékokat vásárlóknak rá kell majd fizetniük. forrás
-
.LnB
titán
"amcsicentrikus"
Igen az, mert nagy piac. Azért meglepődtél volna ha exkluzív Barátok közt epizódokkal promózzák a tv-s szolgáltatást?!
Persze fájó pont ez nekünk, de sajnos érthető. Nem Magyarország, vagy Kelet-Európa ez elsődleges célpiac. Hidd el, ha az államokban élnél nagy boldogsággal kihasználnád azokat a funkciókat. -
MasterMark
titán
A design szép lett.
-
Zedz
addikt
A design igazából engem nem érdekel, a tudás annál inkább.
-
kenny123
addikt
Az x360 anno milyen áron nyitott?
-
woodbear
addikt
Én akartaaaaaam
Anno a 360-at is én nyitottam
Reggel még a fejemben is volt, hogy amint meglesz a név, csinálom a topikot
-
oriic
HÁZIGAZDA
hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest