- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
[P]laci
senior tag
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy ha én részletre vennék telefont, pl: egy 100.000Ft-os telefont akkor kifizetek belőle 50.000Ft-ot, majd a fent maradó 50.000Ft-ot kifizetem 24 havi részletben?
-
Paloczi95
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat! És a törthavi havidíjat kiszámlázza nekem külön a T vagy be kell mennem kifizetni?
Meg ez akkor azt jelenti, hogy nem kell lemondanom az előfizetést, automatikusan megszűnik, igaz? -
Z()L3
tag
válasz dedike #49574 üzenetére
Nah email-t azért küldtem, meglátom tudnak-e segíteni
De ilyenkor ha pl. van egy aktív csomagom, amit esetleg nagyobbra cserélnék (Mozaik XS-t Move S-re) akkor elképzelhető hogy tudok telefont venni kedvezménnyel ?
Mondjuk ha nem vettem telefont akkor tényleg nem értem hogy mi a bánat van. Boltban szóba sem került a 2 éves hűség, jobban elolvasva a szerződést meg úgy tűnik hogy mégiscsak van. Konkrétan nem találom sehol, de egy ilyen szerepel : "jelen szerzõdés-kiegészítés aláírásával Elõfizetõ megerõsíti, hogy a Szolgáltató a szerzõdés megkötését megelõzõen felajánlotta a 12 hónapig
tartó, valamint a határozatlan idõtartalmú elõfizetõi szerzõdés megkötésének lehetõségét, és bemutatta azok részletes feltételeit;"Ebből nekem az jön le hogy bizony nem 1 év hanem kettő...De ezek a [moderálva](bank, telefonos multik stb,stb...) mi a [moderálva] beszélnek folyton mellé ? Csaj 1 évről dumált, és 2 éves hűséget íratott alá ? Olvassam el oké, de most őszintén : ha azt mondja 1 év, akkor mi a [moderálva] olvassam el ? Annyi és kész...azt a [moderálva]
Mondjuk ha nem jön össze így mert magyarul mondva [moderálva], akkor sincs akkora gond. Trééknél a kiszemelt teló (Lumia 630 vagy 635 - elvileg ugyanaz a 2 teló, csak a 635 4G képes is - ami nagyon nem kell, nálunk még rendes 3G lefedettség sincs xD) 47 760 jó magyar forint. Egy GSM-es honlapon 40-től 48-ig mennek az árak. Igazából így [moderálva]....
[ Módosította: radi8tor ]
-
Paloczi95
tag
Ha most a T-nél van előfizetésem, amin már nincs hűség, és elindítom a számhordozást a Vodánál, akkor automatikusan megszűnik az előfizetésem a T-nél, ők automatikusan a részarányos havidíjat kiszámlázzák és végeztünk a T-vel? Vagy nekem kell előtte velük valamilyen ügyet intéznem? Ne adj Isten dominoba át kell váltani előtte?
Előre is köszönöm!
-
ZX7
tag
Sony Xperia Z3 Compact készüléket tervezek venni a Telekom-nál listaáron, sim nélkül. Telenor kártyával szeretném használni. Elvileg független a készülék, de ha mégse, akkor ugye a 15000 ft. kifizetése után a helyszínen "függetlenítik"?
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
Z()L3
tag
válasz dedike #49570 üzenetére
[moderálva]
A szerződésen mondjuk nem találok konkrét dolgot aminél le lenne írva hogy én most 2 évre szerződtem.
Mondjuk azt sem értem hogy mi volt az az 1 év amit a csaj mondott, mármint ha jól rémlik elém dugott egy telefonlistát hogy nézzem meg és ha kell most válasszak mert ezzel a díjcsomaggal következő alkalommal csak 1 év múlva tudok telefont venni.Hűséget meg vállalnék én telefon nélkül is, hát hova a bánatba megyek máshova ? xD Kábeltv+net kombóra is vállaltam hűséget (mondjuk más szolgáltató) és ott se kapok semmit (jó de, olcsóbb pár fillérrel xD)
Ha meg nem lehet kedvezményesen telót venni, veszek kártyásan, kidobom a Sim-et amit adnak hozzá, mostanit meg cseréltetem olyanra ami a Lumia 635-be kell és kész.
Legtisztább az lesz ha legközelebb arra járok és bemegyek az üzletbe
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
Készülékváltáson gondolkozom, mostani telóm kezdi bemondani az unalmast (ketté fog törni szerencsétlen, csak idő kérdése) no meg elavult már, szóval csereérett és nem vagyok biztos benne hogy megkapom kedvezményesenSzóval.
2010 májusban vettem egy Nokia E52-t Domino Nap díjcsomagban (feltöltőkártyás)
2014 januárban átváltottam Mozaik XS díjcsomagra (előfizetés, most már ha jól látom nincs is) aminek a hűsége elvileg 2 év.
Viszont én akkor telefont nem vettem, szóval a 2 éves hűség lejárta előtt esélyes kedvezményesen telefont vennem ? Valami 1 évet mondott a csaj, de nem tudom tutira hogy mi volt az az 1 év. Vagy a hűségidő, vagy hogy akkor vehetek legközelebb telefon (kedvezményesen) - a hűségidő kizárva mivel az utolsó számlán rajta van hogy 2016-ban jár le a hűség -
veterán
válasz [P]laci #49562 üzenetére
Eddig se hallgattam online zenet tulsagosan sokat, ezutan se hiszem, hogy tennem..
De az adatforgalmi keret viszont magasabb, mint a mozaik xs-nel, ezert gondolkodtam a valtason, viszont ha magasabb szamla jonne ki, nem nagyon lennek elorebb.. Habar a mostani ~5k szamlaknal mindenkepp elorebb lennek, a net&roll giga net bovites lemondasa utan kivancsi leszek, mi jon kiNezegethetem a csomagokat, de ezen a ketton kivul ne is keressek viszonylag normalisat?
Everybody lies.
-
[P]laci
senior tag
válasz Pttypang #49561 üzenetére
én inkább nagyon ravasz dolognak nevezném, mintsem nevetségesnek.
szerintem teljesen korrekt csomag, ami arra használható, hogy zenekedvelő egyetemistákat (márpedig ki ne hallgatna zenét) egy közösségbe toborozzon, hisz szólsz a haveroknak, hogy nézd milyen jó ez a csomag és akkor már rögtön fel sem tűnik a dolog. Igazából a Like S és Music XS csomagok arra valóak, hogy egyetemistákkal új előfizetőket csalogassanak.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tomy86 #49560 üzenetére
Igen, ez a Mozaik XS-re vonatkozik gondolom.
Azonban a csomag, amire valtani gondoltam hirtelen ranezesre, az a Music XS, aminek a leirasaban ott van ez:
A havi díj Telekom mobil hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre,Ezert irtam, hogy nevetseges, hogy ha csak 30-as szamokat hivok foleg, tehat kihasznalom a halozaton beluli lebeszelhetoseget, nagyon keves halozaton kivuli hivassal, akkor erne meg valtanom ra majdnem.
Everybody lies.
-
tomy86
addikt
válasz Pttypang #49559 üzenetére
Azt hiszem valamit félreértettél? Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. A bármilyen belföldi hálózat vezetékes, 20-as, 30-as és 70-es mobil irányt jelent. Egyébként az új díjcsomagok sem csak hálózaton belül leforgalmazhatók (pl. move havidíja is bármelyik hálózatba felhasználható)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A moxaik xs havidija teljesen lebeszelheto es sms-ezheto emlekeim szerint, de ebben nincs benne, mint ami az uj csomagokban van, tehat, hogy csak a telekom halozatan belul, ugye?
Tehat halozaton kivuli hivasokra is elhasznalhatom a dijcsomagomban foglalt osszeg egeszet?
Gondolkozom, hogy novemberben milyen csomagra valtsak, de ha csak telekomon beluli hivasokra hasznalhato a havidij, akkor egy like s lesz az en csomagom pl, annak viszonylag alacsony a havidija es a mobilnet se kevesebb, mint a mostaniban.Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz djculture #49548 üzenetére
Nem kell aktiválni, enélkül is elérhetőek a dokumentumok.
(#49547) AshaNoR
Keresd meg a legelső e-mailt amit a Telekom küldött a rendelés beérkezéséről, és ott kattints a "Rendelése állapotát nyomon követheti honlapunkon" szövegre. Után a honlapon oldalt egyből ott lesz baloldalon, hogy dokumentumok. Onnan le tudod tölteni. De a garijegyet érdemes bevinni egy T-pontba, hogy nyomjanak rá bélyegzőt, mert anélkül nem biztos, hogy mindenütt elfogadják.
-
Gery1987
őstag
Eset 1: Ez a biztos ingyen kategória, vagy webshopból veszed és úgy ballagsz be a telefonnal számlával és ingyen csere.
Eset 2: Ez ügyintéző függő. Ha jó fej megoldja ingyen. Ha nem akkor fizetős.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Ha már SIM csere, biztos sokszor szóba jött már, de akadna kettő kérdésem.
Eset 1: új készüléket veszek online, amihez másik SIM kellene (nekem most a "normál" mini van), a kiszemelt készülék a micro-t szereti. Beballagok személyesen x üzletükbe, és ott helyben ingyen cserélik?
Eset 2: új készüléket veszek más forrásból, amihez megint csak micro méretű kártya kell. Jól gondolom, hogy ez esetben nincs ingyen a dolog?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest