- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz lord.lakli #49402 üzenetére
ahogy írtam is korábban, amik eddig a kezemben voltak t-s z3 és z3c, azok függetlenek, illetve a fórum több témájában is leírták ezt sokan, akik vettek a t-nél adott típusú telefonokat.
a t-s z1c is mind független volt, amiket én láttam, illetve erről is olvashatsz több témában is itt a fórumon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #49402 üzenetére
Persze, cseréli....
Mindig tanulok valami újat a fórumon. -
törölt tag
-
Mono25
csendes tag
Mindegy, megrendeltem a Z3-t. Ha nem független nem gond, lesz helye a családban. iPhone 6 árára kíváncsi leszek a Telekomnál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Telefont szeretnék venni részletre, aminek van kezdőrészlete is.
Ha ezt webshopban veszem meg, akkor azt a futárnál kell fizetni vagy a következő számlára terhelik rá (kezdőrészlet és/vagy első részlet)?Ez az eset érdekelne a gyakorlatban.
⭐ Stella
-
addikt
-
313313
addikt
Adott egy Domino5 sim kártya. *102#-el lekérdezve aktív, egyenleg felhasználható 2015.x.x-ig, van rajta 600ft. Azonban ha hívni szeretnék bármilyen számot ezt mondja be az automata: "adott irányba nem kezdeményezhet hívást". Ez ilyenkor hogy is van?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
A múlt hónapban vettem új előfizetéssel új telót,viszont most hónap elején amikor befizettem a számlát,azt vettem észre hogy nem kaptam pontot. :/ Az előző előfizetésemnél mindig kaptam pedig ott csak mozaik xs-ben voltam,itt most Next S-ben, az 5490-es csomagban. Mi lehet ennek az oka?
-
Soulfly842
addikt
válasz 313313 #49419 üzenetére
Domino Quick csomag. Szóbeli szezrődéskötést le kell bonyolítani. Van a domino csomagban feltüntetve egy ingyenesen felhívható szám egy leírás kíséretében (fel kell hívni, adatokat lediktálni, kiküldenek egy levelet a megadott címre és ebben le van írva a visszaigazolás mikéntje is.
Ha ez elmarad a kártyát felfüggesztik.
Leírás:
Domino QuickNoá, új előfizetés nem örökli még meg a kiemeltségi szintedet Majd hét hónap után az is arany kártyás lesz és gyűjti majd szépen a pontokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
ha valaki a befizetési határidő után 2 héttel fizeti a számláit, tehát állandóan tartozása van, akkor a hűségidő lejárta után felmondhatja az előfizetését vagy csak szüneteltetésre van lehetőség addig, ameddig nem rendezi tartozását?!
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Soulfly842 #49426 üzenetére
Köszönöm! :-)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
313313
addikt
válasz Soulfly842 #49424 üzenetére
Ez szép és jó, de ezek regisztrált kártyák, elvileg végig csináltak vele mindent.
Csak be kell rakni készülékbe, és lehet róla hívni egyből...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Soulfly842 #49429 üzenetére
Bejövő hívás passz, és igen gsm
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #49424 üzenetére
Tudom h nem örökli. A pontnak akkor is gyűlnie kellene... Mindig így volt. No mindegy.
-
veterán
Ha a mozaik xs lemondasa utan, dominoval atsetalok egy masik uzletbe, hogy szeretnek music xs csomagot kotni, akkor nem fognak elkuldeni a busba, mert 30 napot kell varni?
Everybody lies.
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ezen a héten kapok a samsungtól egy 125 e Ft-os csereutalványt egy S3 készülék helyett.
T-mobile webshopban vettem. Az lenne a kérdésem, hogy még mindig visszakérhető az összeg? Vagy muszáj levásárolni? -
legenda
válasz hurenzon #49436 üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás, így nem kötelezhetnek rá, más kérdés, hogy az esetleges kapcsolódó hűséges előfizetés miatt - ha nem domino csomagban vagy listaáron lett vásárolva - variálni kell.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Azért ez attól is függ, hogy mennyi idős volt a készülék. A 2. évben már azért vannak kitételek, pláne úgy, ha cserejegyet küldött a szerviz és nem "125 e Ft-os csereutalványt". Valamint ha S3 LTE-ről van szó, olyat még akaszthatnak le valamelyik pocról...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz hurenzon #49440 üzenetére
Szervíz cserejegyet állít ki, t-mobile meg meghatároz egy értéket, hogy az alatt választhatsz.
Nekem 2 hónapja volt egy cserém a 22. hónapban, srác elmondása szerint csak cserét választhattam, pénz vissza nem (ennek nem jártam utána...) viszont a választott új készülékre csak 2 hónap garanciát kaptam, ami viszont teljesen jogszerű döntés volt a részükről...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz 313313 #49439 üzenetére
az legyen a szolgáltató gondja, jogszabály szerint akkor sem vásároltathatja le, ha nem tudták kijavítani, és kicserélni sem tudják megfelelő azonosra, akkor átvihető az elállás, nem kötelezhetnek a levásárlásra, ilyen tekintetben nincs jelentősége, hogy az első vagy a második évben történt a meghibásodás.
esetedben sem jártak el épp jogszerűen, de biztos másként papírozták le...[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Akkor engem félretájékoztatott a szervizes ügyintéző. Magyarázott valamit a 2 évről, meg hogy azt a gyártó vállalja a saját feltételeivel és ő nem ad vissza pénzt...
Végül is a cserével jobban jártam, mintha a pénzt kaptam volna vissza, hiába a 2 hó gari...
Szerk: Konkrétan cserejegyre beírta az új telefon típusát, a gari jegyre feltüntette a cserét, valamint, hogy gari ugyan addig érvényes, mint az eredeti készülékre. Ha jól emlékszem Jegyzőkönyvet a vásárlók kifogásáról nem töltött ki...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
legenda
válasz 313313 #49443 üzenetére
te a szolgáltatótól vásároltál, vele állsz direktben szerződésben, azzal nem kell foglalkoznod, hogy a szolgáltató a gyártóval, illetve annak szervizével miként intézi a dolgot, de a készülékre a második évben is adott a gyártói jótállás, amit a szolgáltató is köteles biztosítani/továbbadni számodra.
nincs olyan szavatossági/jótállási igény, hogy levásárlás.
elfogadhatod ugyan, ha számodra megfelelőt kínálnak fel, de nem vagy köteles, ahogy kicseréléskor is elfogadhatod a tulajdonságai/adottságai tekintetében a korábbitól eltérő típust, de azt sem vagy köteles.hurenzon; egy év a kötelező jótállás a vonatkozó jogszabály alapján, afölött a gyártó önkéntes többletet ad, amivel kapcsolatban már szabhat meg eltérő/szűkített feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Már elfogadtam, ha nem fogadtam volna el, lehet vissza adják a pénzt is, de idő...
Viszont 2. évben a garancia nem indul újra, az viszont fix.hurenzon: nyilván visszakérheted, de a vételárat (amennyiért vetted) ha előfizetéssel, akkor azt is érinti, továbbá idő, mire megkapod a kp-t.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Én is most adtam le egy L800-as Nokiát se kép se hang.
De gondolom még biztos javítják.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TCL LCD és LED TV-k
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest