- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
Azt tudtuk hogy kiviszik, annak idején az ingyen cuccokat is kihozták egy szó nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #49307 üzenetére
Hát reméljük lesz most is valami nagyon faxa akció.
Vennékl idén is pár Neo-t 2990 ért
Meg az ingyen pendrivok is nagyon jól jöttek.
Modnjuk a Nokia L820-is tetszett 3000ft-ért ajándék vezeték nélküli egérrel.. Lassan le is jár a hűség.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy üzleti telemátrix előfizuban vagyok, nincs bennefoglalt net, hanem külön havi 1000 forintért járatok egy 100 megás alapcsomagot.
Most néztem a telekom oldalán, hogy most már egy 200 megás csomag a legkisebb, 590 ft-ért, bizonyos "Netplusz Arany és Platina". A nevéből ítélve arany pontkártyás ügyfélnek kell lenni a megkötéséhez minimum. De ezt is csak én gondolom, mert az oldalon természetesen semmi más infó nincs a néven és az áron kívül megadva.
A kérdésem: hol tudom megnézni, hogy vagyok-e aranykártyás, és egyáltalán, milyen feltételek kellenek ezen tarifa igénybevételéhez? -
djculture
félisten
válasz freeknight #49310 üzenetére
lakossági dolgokat tudomásom szerint céges előfizetéshez nem lehet kombinálni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
jól gondolod, arany vagy platina kiemeltségűnek kell lenni azon előfizetésnek, amire aktiválni szeretnéd, alapesetben más feltétel nincs, és a my t-mobile felületre bejelentkezve látható a kiemeltség státusza, de az üzleti díjcsomagnál passz, annál elég sok olyan opció nem él, amik a természetes személyek számára kiírt, publikus díjcsomaghoz adottak, ezért érdemes lenne rákérdezni illetékesnél - akár a telefonos ügyfélszolgálatra -, ha addig nem jár itt a t-s illetékes, aki érdemeben segíteni tud.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Deck
titán
Sziasztok!
Megosztanám a tapasztalataim a korlátlan böngészés és email csomaggal kapcsolatban.
Pénteken aktiváltattam de az első ügyintéző szibte semmit nem értett hozzá össze-vissza beszélt ezért, később telefonáltam vissza a másik hölgy legalább képben volt a csomag díja 1.800ft havonta és korlátlan böngészés lekorlátozás nélkül nagyon jól jön mivel a munkám mellett sokat tudok telefonozni. A csomagba tartozik amit böngészőn keresztül nézünk összes weboldal nem csak a html. Facebook, Twitter, keresés, képek, minden más weboldal is kivéve az online videós és zenés ill. letöltés nem tartozik bele sem ftp,torrent. Emailnél pedig a gmailt és minden email kliens beletartozik.
Tehát aki sokat böngészik és nem akarja, hogy korlátozzák a sebességet annak csak ajánlani tudom Így már nem aggódom amiatt, hogy hamar elérem a limitet és korlátozzák a sebességet
[ Szerkesztve ]
PS5
-
napocska2
senior tag
Tettem a nyáron egy próbát ezzel a csomaggal, de hiába. Sajnos nem működött, pedig utólag a számla is mutatta, hogy aktiválták. Így kénytelen vagyok a Netplusz S-re fanyalodni. A számla végén mutatja, ha arany szintű vagy, de net szempontjából ezek szerint nincs jelentősége.
-
legenda
válasz D@reeo #49313 üzenetére
szia,
mobilos nézetben még elmegy a lekorlátozott 32/32 kilobit/sec, de teljes nézetben már elég nyűgös, legalábbis a gyorshoz képest - de közel sem 10 perc.
3g esetén soványabb a mérésed, mint a lekorlátozott alatt illene lenni, és edge alatt is csak a feltöltés jó, a letöltés elég satnya, a válaszidőről nem is beszélve, szóval más is lehet ott a háttérben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
M.A.Z.
aktív tag
200 megát 690ért is megkapod Netplusz S néven.
-
D@reeo
aktív tag
Mobilos nézetről beszélek, tegnap éjjel (amikor mértem) akkor egyszerűen csak töltött és töltött és tényleg kb 10 perc alatt töltött be. Facebook appról nem is beszélve, az is használhatatlan.
Mint láthatod, 3G esetén 1-es a jelerősség míg edgen 3. Biztos közrejátszik, hogy panelban lakom és jól leárnyékolja a jelet,de akkor is nagyon bosszantó. Sajnos a WiFi ic-m tönkrement, így otthon is kénytelen vagyok használni a mobilnetet ami pár nap alatt elfogy és a hónap hátralevő részében meg szenvedek.
Tudom, a megoldás a wifi ic cseréje/újramelegítése vagy a netlimit bővítése lenne...
Reklamálni gondolom nem raklamálhatok, mert az ÁFÉSZ-ben biztos maximális 32/32-t írnak, és garantált 0.01-et...[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ilyen ez... vannak akik itt örömködtek, hogy jajdejóó, korlátos net szakít mint az állat., gyorsabb mint volt... neked meg pont az ellentetje.
-
D@reeo
aktív tag
Ez van. Kicsit már bánom, hogy váltottam a régi szolgáltatómról. Többet is fizetek (nem használom ki teljesen a csomagba foglalt lehetőségeket) mint régen, és a net is borzasztó. A konkurenciánál ahol voltam korlátos nettel is teljesen használható volt az Internet. Szép napot!
Ps.: nem volt neked régebben egy fórumod?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz D@reeo #49320 üzenetére
a panel sem feltétlenül problémás, nekem a lakásban a 3g maximum térerőn, az lte pedig egy pöttyel kevesebb, illetve a legeldugottabb sarokban kettővel, de még akkor is tökéletes.
más gond lesz nálad, mert a mobilos nézetnek adott lelassított sebesség mellett is jobbnak kellene lennie, és a válaszidő a lassítás miatt sem nő meg annyira.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz D@reeo #49323 üzenetére
Azért mert a régi szolgáltatód nem tudott lassítani adatkeret elfogyása után, még nem a T-mobile a rossz szolgáltató, mert ő igen... benne van a szerződésben...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Domino7-es feltöltőkártyás vagyok go net (-1000ft/100Mb) mobilnettel. És most szeretnék váltani havi előfizetésre, és egy Move XS díjcsomagot néztem ki [link]aminek a havi díja nem egyértelmű. Mivel 1990ft van írva, viszont kék színnel meg hogy e-Packkel. tehát ez lenne a havi ára vagy csak ezzel az e-Pack megrendeléssel? Mert más díjcsomagnál legalább zárójelbe ott van egyértelműen hogy mennyi a teljes ár e-Pack-al vagy nélküle.
Előre is köszi -
Jamby18
senior tag
válasz r3dsnake #49332 üzenetére
értem, köszönöm megnéztem az e-Pack tanácsadó videót ott az oldalon. Jól értelmezem, hogy annyi a lényege, hogy legyen egy bankszámlaszámom (van) és egy az oldal által generált jelszó, mikor feldobja havonta, gondolom e-maiben, a fizetési határidőt, akkor simán a T oldalán kiegyenlítem, hogy a számlaszámról vonja le az összeget, amit később az OTP-s számlatörténeten nyomon is tudok követni?
-
cserry193
tag
Hali!
Rendeltem a webshopból egy USB kábelt a telómhoz, és arra lennék kíváncsi hogy erre van-e garancia.
Mert csak számlát kaptam róla letölthető formátumban, garanciapapírt nem.
Előre is köszi a választ! -
djculture
félisten
válasz cserry193 #49340 üzenetére
Csak 10 ezeret elérő cucchoz van garancia a jogszabály szerint kivéve ha a maga a gyártó vállal rá. Telekom ezekre 6 hónap szavatosságot vállal.
"6 hónapon belül felismert hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítani, hogy az átadáskor a termék hibátlan volt, nem volt rejtett hibája, a meghibásodás a fogyasztó nem rendeltetésszerű használatának eredménye"[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Hello!
Dominosként hány ponttól lehet elérni az Arany szintet? Most 142 pontom van.
-
Teko001
őstag
válasz szlovibuki #49342 üzenetére
Arany kedvezményjogosultsági szint eléréséhez szükséges pontmennyiség, a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja alatt: 480 pont
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
MOZAIK S csomagomban lebeszélhető a havidíj roaming használatával?
Külföldön tartózkodás miatt jó lenne ha nem veszne kárba a havidíj...Köszönöm!
-
törölt tag
válasz szlovibuki #49342 üzenetére
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
van egy 2014.11.08-ig kötött hűségszerződésünk (mobil) a Telekomnál. Ezt mikor tudjuk leghamarabb lemondani kötbér megfizetése nélkül és milyen formában?
Egyébként elképesztő, hogy a telekom.hu weboldalon hónapok óta nem lehet belépni az otthoni előfizetésemhez tartozó fiókba.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- 400 milliárd dollár fölé emelkedett Elon Musk vagyona