-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz Vangelis #48595 üzenetére
Engem nem hívtak, pedig már 1 éve lejárt a hűségem...
Ha intézek valamit ügyfélszolgálattal, akkor jegyzik meg, hogy vehetek ám új készüléket a számra...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
tipuka
addikt
én is emlékszem, hogy örültem, hogy a k810-esem, w995-öm, mini pro-mat olcsón megvettem meg minden, szuper volt akkor. most meg 2 évig cummantok... nembaj, kibírom azt a bő 1,5 évet még. Úgy is utolsó év, hogy diák vagyok, az is csak teljesen véletlen, nem lesz Like csomag, ami itt tartson.
-
legenda
válasz zoli03 #48587 üzenetére
nem emlékszel rosszul, régebben nagyobb eltérés volt adott téren az hűséges előfizetés irányába.
nem is merek visszagondolni az első mobiljaimra, hogy 1 év hűséggel (akkor még nem volt 2 éves hűség) mennyivel olcsóbb volt egy telefon a független árazáshoz képest, de sokat változott minden 17 év alatt...
úgy 3 éve is megérte még 2 év hűséget aláírni, csak az előfizetésre - díjcsomagra nem - történő megkötéssel is legalább 30 - 50 e ft kedvezmény volt egy 150 e ft környéki telefonnál, bár az sem rengeteg, de a mai árazáshoz képest jó volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoli03
őstag
Lehet én emlékszem rosszul, de pár éve még nem adtak sokkal nagyobb kedvezményt a hűségre?
-
legenda
válasz pepe091 #48581 üzenetére
nem véletlenül vettem már tavasszal is listaáron az iphone 5s-t, úgy 215 e ft volt, 2 év hűséggel meg 210 e ft lett volna. (1 év hűségre semennyi kedvezményt sem adnak a domino és a listaárhoz képest)
akkor is volt pedig olyan előfizetésem, amin már nem ketyeg hűség, de komolyan gondolták, hogy ekkora összegnél 2 - 3% kedvezményért aláír az ember 2 év hűséget?
hamarosan kifut egy másik előfizetésem hűsége is, illetve utána a harmadik is, de attól félek, nem lesznek már olyan hűséges árak, ami miatt érdemes lenne további hűséget aláírni, bár ne legyen igazam.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csanady97
tag
Like előfizetés lehet valahogy hogyha nincs diákom felsőoktatásból?
-
Zeki
nagyúr
-
Vangelis
félisten
válasz pepe091 #48581 üzenetére
Nekem is mind a két telekomos most jár le.
Nem lesz hosszabbítás Sőtt! A vezetékeset már pár hónapja megszüntettem náluk.
Most jönnek a mobilok!Már a feleségemmel mind ketten DPI flottában nyomjuk. Igaz telenyomor, de így vállaható!
Viszlát telekom!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
"bár mostanság már az előfizetésre sem igazán érdemes."
De nem ám.. Nekem is néhány héten belül lejár a hűségem, és kíváncsiságból megnéztem néhány készülék árát, mennyivel lenne olcsóbb mint mondjuk dominóban, ha aláírok kizárólag az előfizetésre 2 évet.. 200k-s készülékeknél 2 ezer Ft a különbség, 30-40k-s készülékeknél meg 200 Ft (!) 2 év hűségért. Vicc.
-
legenda
válasz lord.lakli #48577 üzenetére
az már az előfizető problémája, ha a díjcsomagra is aláír hűséget és úgy viszonyít, azok az árak a díjcsomag módosítása nélkül is sűrűn - és néha jelentősen - változnak.
nincs az a pénz, hogy díjcsomagra írjak alá hűséget, bár mostanság már az előfizetésre sem igazán érdemes.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Ha olyan voip szolgáltatót keresek, ami a legmegbízhatóbb (nem a legolcsóbb, inkább megbízható legyen), akkor melyiket ajánlanátok?
Egyik esetben olyat, ami megy telefonos sip klienssel, másik esetben olyat, amihez kell venni normál sip telefont?
-
Indian74
senior tag
válasz Vangelis #48573 üzenetére
Igen házhoz,pontosabban a munkahelyere jött,el is vitte de még csere készüléket se tudtak biztosítani,de nem is ez a nagy bajom hanem hogy már harmadszor megy szervizbe telefonom,és már ez második készülék ahogy leírtam,unom hogy javítják cserélik,és sohase jó,sajnos.
Na mindegy,remélem,minél hamarabb visszakapom,működésképesen,hibátlanul.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Eh...a Telenor azért vicces, mert a díjcsomagok olcsóbbak, ha telefon nélkül veszed, a Telefonok viszont úgy olcsóbbak, ha a telefonvásárlás miatt drágább csomaggal veszed...Sajnos abban igazatok van, hogy jobban sehol sem járnék. Az aktuális (akármilyen) díjcsomagom ára változhat, ha lejár a hűség?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
legenda
válasz lord.lakli #48572 üzenetére
drágábban biztos nem.
amely meglévő előfizetőnek drágább, ott legfeljebb az az ok, hogy a hűség lejárta előtt (21 hónaptól) hosszabbít, és kifizeti a fennmadó hónapokat néhány ezres képében - nem minden telefon drágább ekkor sem -, de ezt ne vegyük már drágábbságnak az új, 24 hónapos hűség ellenében.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
"Mindegy mennyi ideig vagyok ügyfél (negyedik évem vége lesz)"
'96 óta vagyok T-mobileos (Westeles). Szerinted milyen kedvezményt kapok? Költői kérdés volt
De, ha megnyugtat, akkor máshol is ez a helyzet, sőt német rokonok is panaszkodnak, hogy náluk is erre tartanak a szolgáltatók. Senkit nem érdekel mióta vagy ügyfél, csak hogy az adott pillanatban milyen drága díjcsomagot fizetsz. -
válasz #TOTTI #48569 üzenetére
Semmi extra? Mindegy mennyi ideig vagyok ügyfél (negyedik évem vége lesz), én is annyiért kapok készüléket, mint akárki, aki bemegy az utcáról bármelyik üzletbe?
Mert akkor igencsak meggondolom, hogy megyek másik szolgáltatóhoz...
(3k pontom van, azt nem nevezném hatalmas kedvezménynek. Persze az is kit érdekel, hogy évek óta konstans 8k körül van a számlám, meg egy csomó szolgáltást igénybe veszek)
Tényleg ennyire siralmas a helyzet?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Ha lejárt a hűség, nagyobb kedvezményt kaphatok, mint egy hónappal hűség előtt?
Jelenleg másfél hónapom van vissza, az árak most egyenlőek az új előfizetéses árakkal.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok csak megosztanám tapasztalataimat meg észrevételeimet,hogy a Telekom szervizesei hogy nincsenek képben sajnos.
Itt már leírtam hogy kétszer volt szervizben a Samsung Galaxy K zoom okos telefonom,de egyszer javítva másodszorra kicserélték,de még az nap ugyan azok a hibák kijöttek rajta,másnap vissza Telekom szerviz,érvényisteni szeretem volna a 3 nap csere garanciát de ellát tőle a szervizes,így hogy már cserélték erre nem vonatkozik,vagy megint szerviz (15 munka nap),vagy még tesztelgessem mert a memóriakártya hibás lehet.
De ahogy tudtam hívtam a Samsung,hogy a telefonom prémium garanciális (5 munka nap max),és rá kérdeztem hogy erre a csere garancia érvényesíthető,aznap nem tudta megmondani de mondta visszahív,na vissza is hívott és csodák csodája arra is szól a 3 nap csere garancia.
Ebben az a szomorú hogy így félrevezetik az embert,és egy majdnem 130000 ft os telefont nem cserélik ki állandóan csak szerviz,és a sok utána járás,várakozás,és még nem is tudom kihasználni a drága fényképezős csodatelefonomat.
Mindenkit aki járatos ebben kis segítséget kérnék hogy most mi tudok majd tenni ha megint hibás lesz,javítva lesz,és ugyan úgy rossz,mert most már nagyon el vagyok keseredve,erre nekem pedig nincs időm mert otthon vár a öt hetes kislányom,és az számomra sokkal fontosabb,és se kedvem sincs ehhez a tortúrához!?Előre is köszönöm
NAGYPAPA
-
MODERÁTOR
válasz tipuka #48563 üzenetére
Így van, amíg nem hívod fel őket, vagy nem mész be egy T-pontba addig nem lesz újra neted. Én nem szoktam semmilyen menüpontot nyomni. Végig szoktam várni az összes menüpontot, utána ajánlgatja a hangazonosítást, azt nem kérem, utána beazonosítom magam és kapcsolják az ügyintézőt.
-
tipuka
addikt
válasz pepe091 #48562 üzenetére
Akkor október 7.-n amikor van a hónapforduló, nem kapok 300MB-t újra, míg fel nem hívom őket, hogy "hahóóó ez jár nekem". Szuper egy bagázs. Köszönöm akkor telefonálok, de melyik menüpontot nyomjam majd? Mindig bementem személyesen intézni, 1x ha telefonáltam 4-5 éve eddig a 1430-nak.
ui: köszönöm a gyors választ és a segítséged.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tipuka #48561 üzenetére
Sajnos ez "normális", mert a rendszer együttesen kezeli a mobilnetet. Ha volt alapból 300 és vettél hozzá mondjuk 5 GB-ot, akkor nem úgy kezeli hogy van van 5GB+300MB hanem 5,3 GB, tehát ha lemondod a plusz netet, az egészet lemondod..
Fel kell hívnod a 1430-at (díjmentes) és kérni, hogy aktiválják a csomagba foglalt adatmennyiséget. -
tipuka
addikt
válasz pepe091 #48033 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám. A kórházban megrendeltem a NetPluszXXL netet, amit beszéltünk ugye majd lemondtam. Amióta lemondtam nincs semmiféle mobilnetem. Benyomom és mintha nem lenne... 6.-án mondtam le, 7.-én pedig már hónap forduló van, járna a 300MB a Like 300 csomag végett.
Most akkor szotyi van?
Azért írtam így 2 héttel később rá ide, mert itthon lábadozok, wifi van, csak eszembe jutott megnézni, hogy műküdik e már, de nem, nem megy a mobilnet. Éjszákra is bent hagytam, de az időjárás app nem jelzett frissítést egész éjszaka, meg honlapot se tölt be ,szóval biztos nincs mobilnetem.
Köszönöm előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung galaxy mini II-m, amin még van készülékbiztosítás. Kb 1,5 éves a telefon. Ha történik vele valami "véletlen", meg tudja valaki mondani hogy milyen készüléket választhatok?
-
Vangelis
félisten
Engem sem érint már vagy 3 hónapja.
Csak az utolsó számlát szokás szerint elbaxták azt megreklamáltam és elengedték az egész számlát.
De még él a regisztráció, meg meg akartam nézni, hogy számláztak.-e kötbért, mert elvileg kellett volna... de még nem történt meg... hátha elfelejtik. 3-4 ezer forintot ígértek, hogy lesz.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
varsam
őstag
válasz grafikus17 #48553 üzenetére
Nézd meg pl a készülék listát, vagy egy eszköz adatlapot, nekem ott van kereső jobb felül.
-
varsam
őstag
válasz grafikus17 #48548 üzenetére
Van keresés, csak kicsit később töltődik be ahogy látom
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...